Autor |
Zpráva |
Dave_Pv
|
Drnčí řazení
čím by mohlo být, že v rozmezí určitých otáček (od 2 - 4 tisíc) mi drnčí řadící páka? Pouze na dvojku a čtverku.Tudíš kvalty řazené dozadu. A když řadící páku zatlačím dozadu, tak drnčení přestane. čím by to mohlo být a jak to odstranit? Díky
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
24.2.07, 12:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
nejdřív se podívej jestli nemáš povolený spoj mezi sedačkama v tunelu hned za řadící pápou
|
24.2.07, 14:06 |
|
|
ventYl
|
mne to drncalo a malo to velmi prozaicky dovod: zapadla mi pri vymene ziarovky v palubke mala 2W ziarovka do tunela a v rozmedzi 3500 - 4000 ot drncala na tyci radenia. vybral som ju a drncanie prestalo okamzite. takze by som sa popozeral, ci v tuneli nie je nieco zapadnute (srubka, klinec, nyta, ziarovka)...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.2.07, 17:04 |
|
|
Dave_Pv
|
ventYl píše: mne to drncalo a malo to velmi prozaicky dovod: zapadla mi pri vymene ziarovky v palubke mala 2W ziarovka do tunela a v rozmedzi 3500 - 4000 ot drncala na tyci radenia. vybral som ju a drncanie prestalo okamzite. takze by som sa popozeral, ci v tuneli nie je nieco zapadnute (srubka, klinec, nyta, ziarovka)...
Tímhle to asi nebude To by neprestavalo drncet kdyz tu radicku pritahnu dale do auta.
|
24.2.07, 20:04 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Musis prohledat tahlo po cele jeho delce. Kdy si naposled promazal kulisu razeni? sroub v tunelu ma dotazenou matku? Co kost? A co ta pruchodka z tunelu ven, v jakym je stavu? Chce to se mrknout pod auto
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.2.07, 20:08 |
|
|
Dave_Pv
|
Matthes píše: Musis prohledat tahlo po cele jeho delce. Kdy si naposled promazal kulisu razeni? sroub v tunelu ma dotazenou matku? Co kost? A co ta pruchodka z tunelu ven, v jakym je stavu? Chce to se mrknout pod auto
No jo, tak to budu muset ještě chvílku vydržet, než se pod elišku dostanu
|
24.2.07, 21:55 |
|
|
Šemik
|
On kost mít nebude, bude mít tu klec
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
25.2.07, 08:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No jo, rok 81
|
25.2.07, 10:00 |
|
|
ferrari
|
Toto mi robilo kedysi na Š110LS. Dosť som okolo toho laboroval, ale pomohlo mi dať ploché podložky pod kulisu radenia (myslím pod zadné diery uchytenia páky - aby bola celá konzala trochu nahnutá dopredu...
...možno by ti pomohlo aj vymeniť celú páku radenia - niektoré majú toiž naspodu kovovú guličku, niektoré plastovú....to len laborovať
...a drnčí to dosť nepríjemne...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
25.2.07, 14:10 |
|
|
ventYl
|
Dave_Pv píše: ventYl píše: mne to drncalo a malo to velmi prozaicky dovod: zapadla mi pri vymene ziarovky v palubke mala 2W ziarovka do tunela a v rozmedzi 3500 - 4000 ot drncala na tyci radenia. vybral som ju a drncanie prestalo okamzite. takze by som sa popozeral, ci v tuneli nie je nieco zapadnute (srubka, klinec, nyta, ziarovka)... Tímhle to asi nebude :) To by neprestavalo drncet kdyz tu radicku pritahnu dale do auta.
mne to prestavalo. proste ked som to za fofrklacek chytil a zatiahol dozadu, ako keby som chcel udrzat stvorku v zabere, aby nevypadla, tak to drncat prestalo :lol:
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
25.2.07, 15:07 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
me to u 110R drncelo taky a pak mi jednoho krasneho dne zustala viset 4-ka a saltrpaka se viklala na vsechny strany... sem tak dojel z5 20km dokonce i pres mesto - a to sem stal na svetlech...
No bylo to vypadnute tahlo razeni z kulisy a to drneceni byla kontramatka, co se povolila a spadla do tunelu... casem se povolila i ta druha matka... Uz se v tom asi nekdo hrabal predemnou
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
25.2.07, 20:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sem se dival na neco do staryho Cedrycha a vsimnul sem si ze razeni muze drncet i kdyz mas pokleslej motor vlivem unavy ulozeni motoru No kdyz sou ty 4 valecky vzadu moc prohnuty a zespoda vidis ze guma uz nedrzi u tech kulatejch desek valecku ...
|
26.2.07, 17:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Sem se dival na neco do staryho Cedrycha a vsimnul sem si ze razeni muze drncet i kdyz mas pokleslej motor vlivem unavy ulozeni motoru No kdyz sou ty 4 valecky vzadu moc prohnuty a zespoda vidis ze guma uz nedrzi u tech kulatejch desek valecku ...
tohle mam já a nic nedrnčí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.2.07, 20:08 |
|
|
Dave_Pv
|
ventYl píše: Dave_Pv píše: ventYl píše: mne to drncalo a malo to velmi prozaicky dovod: zapadla mi pri vymene ziarovky v palubke mala 2W ziarovka do tunela a v rozmedzi 3500 - 4000 ot drncala na tyci radenia. vybral som ju a drncanie prestalo okamzite. takze by som sa popozeral, ci v tuneli nie je nieco zapadnute (srubka, klinec, nyta, ziarovka)... Tímhle to asi nebude To by neprestavalo drncet kdyz tu radicku pritahnu dale do auta. mne to prestavalo. proste ked som to za fofrklacek chytil a zatiahol dozadu, ako keby som chcel udrzat stvorku v zabere, aby nevypadla, tak to drncat prestalo
To je přeně ono. Vyřešil jsi to nějak? Jak mám zkontrolovat ty šrouby? A jaká klec? Díky
|
28.2.07, 17:17 |
|
|
ventYl
|
Dave_Pv píše: ventYl píše: Dave_Pv píše: ventYl píše: mne to drncalo a malo to velmi prozaicky dovod: zapadla mi pri vymene ziarovky v palubke mala 2W ziarovka do tunela a v rozmedzi 3500 - 4000 ot drncala na tyci radenia. vybral som ju a drncanie prestalo okamzite. takze by som sa popozeral, ci v tuneli nie je nieco zapadnute (srubka, klinec, nyta, ziarovka)... Tímhle to asi nebude To by neprestavalo drncet kdyz tu radicku pritahnu dale do auta. mne to prestavalo. proste ked som to za fofrklacek chytil a zatiahol dozadu, ako keby som chcel udrzat stvorku v zabere, aby nevypadla, tak to drncat prestalo To je přeně ono. Vyřešil jsi to nějak? Jak mám zkontrolovat ty šrouby? A jaká klec? Díky
Ako hovorim. Konkretne u mna to sposobovala spadnuta ziarovka na tiahle radenia.
|
28.2.07, 19:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|