|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Mierna neochota pri radeni
Autor |
Zpráva |
ventYl
|
Mierna neochota pri radeni
Ked radim stupne (hlavne 2. a 3.) tak niekedy je neochota zasunut stupen a zriedkavo to ide aj cez zuby. Spojka zabera podla mna vcelku vysoko (v 1/4 drahy, mozno aj skor) a vacsinou ide radit v pohode, stava sa to naozaj len zriedkakedy. Podozrenie pada budto na synchrony, alebo na nejake gumove paksamety na tiahle radenia. Jedna sa o 5q Rapid. Vzhladom k tomu, ze niekedy je problematicke zasunut aj 1 a R (v suvislosti s tym, ze sa niekedy blbo radi 2) by som povedal, ze bude po smrti ten silentblok na tyci radenia a preto je tam velka nepresnost. Takisto ked hodim neutral a lomcujem s pakou dolava doprava, tak sa ked sa vracia z polohy uplne vlavo smerom doprava, ma tendenciu drhnut a zasekavat sa mierne. Any ideas?
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.9.07, 12:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
To vypadá na tu spojovací kost pod autem.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.9.07, 14:18 |
|
|
ventYl
|
Podobne sa uz vyjadril aj Semik a v kutiku duse som si to myslel aj ja (hlavne, aby nebolo treba kuchat prevodovku). Buduci vikend to asi pojde na kolaje a trocha sa v tom povrtam.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
23.9.07, 20:05 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|