Autor |
Zpráva |
DcSpeedi
|
problem se řazením
nazdárek
chtěl bych se vás zeptat jestli serízení spojky musí mit vliv na všechny rych. stupně ?
zdá se mi že u 1,2,3 + zpátečky to jde mírně přes zuby (favorit)
diky za odpovědí
|
5.12.07, 17:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
nemusí, záleží na stavu synchronů
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.12.07, 17:26 |
|
|
Drak
|
Může, jestli ti zabírá pedál hned u podlahy, nebo se třeba unáší hřídel přes bordel ve spojce, tak ti to bude škrtat, zkus přitáhnout lanko a uvidíš, kdyby to bylo synchronama, tak nebude škrtat zpátečka, ta je jaksi nemá.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
5.12.07, 18:34 |
|
|
DRYVER
|
Ale zpatecka kolikrat škrká i kdyz je spojka vporadku - proste se musi delsi dobu pockat se seslaplou spojkou...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
5.12.07, 21:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Byl proveden můf
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.12.07, 21:28 |
|
|
fatal
rejpal
|
DRYVER píše: Ale zpatecka kolikrat škrká i kdyz je spojka vporadku - proste se musi delsi dobu pockat se seslaplou spojkou...
Záleží na té době, chvilku trvá, než se to v převodovce zastaví...
|
6.12.07, 06:27 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re: problem se řazením
DcSpeedi píše: nazdárek chtěl bych se vás zeptat jestli serízení spojky musí mit vliv na všechny rych. stupně ? zdá se mi že u 1,2,3 + zpátečky to jde mírně přes zuby (favorit) diky za odpovědí
U mě jde přes zuby dvojka při studené převodovce (tj. asi do 3km po vyjetí). Musím to řadit pomalu. Nejspíš jsou synchrony opotřebované a možná i špatný olej.
|
6.12.07, 06:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: U mě jde přes zuby dvojka při studené převodovce (tj. asi do 3km po vyjetí). Musím to řadit pomalu. Nejspíš jsou synchrony opotřebované a možná i špatný olej.
Tam mas blbej olej a este startujes bez spojky, achjo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
6.12.07, 09:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Tam mas blbej olej a este startujes bez spojky, achjo
Jako bys měnil převodový olej každý den... A spojku sem nepleť.
|
6.12.07, 10:22 |
|
|
DcSpeedi
|
tak jsem to trochu přitáh ale zpatečka začla více škrtat jinak se nic nového neděje
|
6.12.07, 19:50 |
|
|
Drak
|
No tipl bych, že ti úplně nevypíná spojka.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.12.07, 19:51 |
|
|
DcSpeedi
|
co to naopak odtáhnout ten šroub ? (jakoby odšroubovat)
taky mi kolikrat nejde zařadit jednička / dvojka kdo ví co ještě... může to mit souvislost ?
|
6.12.07, 20:14 |
|
|
Drak
|
Tím tu spojku povolíš a zvětšíš vůli, jestli ti to nereaguje na seřizovací matku, tak máš problém někde ve spojce, většinou se obrousí spojkovým ložiskem jeden nebo víc paprsků na přítlačáku a pak to dělá podobnej bordel.
|
6.12.07, 20:28 |
|
|
DcSpeedi
|
takže sundat převodovku, no snad to bude jen spojkou
|
6.12.07, 20:39 |
|
|
Drak
|
Ta zpátečka ti vylučuje poruchu převodovky, tam je prostě jenom kolečko, který se zasunuje mezi další dvě a pokud se jedno točí, tak to škrká, když to teda nereaguje na seřizovací matku, tak převodovka dule.
|
6.12.07, 20:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|