Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 riadenie felicia 1,6 
Autor Zpráva

Příspěvek riadenie felicia 1,6
ahoj lezal som pod autom a zistil som ze mam rozbity klb na radiacej pake chcem sa opytat ci je ho zlozite vymenit a kolko stoji cca

dakujem

5.3.08, 18:50
Pspvek Reklama

Příspěvek 
myslíš prostě kulák na řízení? No povolíš kontra matku pak povolíš tu matku co drží kulák v těhlici něčím ten kulák vyrazíš sešroubuješ z tyče a dáš novej, pak je dobrý přeměřit gemču. Cena nějakýho kloudnýho 260,- nekupovat Turka

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

5.3.08, 19:22

Příspěvek 
Kristensen píše:
myslíš prostě kulák na řízení? No povolíš kontra matku pak povolíš tu matku co drží kulák v těhlici něčím ten kulák vyrazíš sešroubuješ z tyče a dáš novej, pak je dobrý přeměřit gemču. Cena nějakýho kloudnýho 260,- nekupovat Turka

myslím že myslí ten kĺb v mechanizme radiacej páky, na Felde 1.6, má to v nadpise príspevku... jirka to tu riešil, skús si nájsť topic.

5.3.08, 20:01
Hliník navždy.

Příspěvek 
A proc je to zas v sekci motor? Kde je nejaky moderator aby udelal poradek?

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

5.3.08, 20:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
michalkatka píše:
Kristensen píše:

myslím že myslí ten kĺb v mechanizme radiacej páky, na Felde 1.6, má to v nadpise príspevku... jirka to tu riešil, skús si nájsť topic.

No..já to řešil ale nevyřešil, protože sem to chtěl to řazení celé generálkovat, ale to mi asi těžkou půjde když to řazení z toho auta nedostanu, protože tam mám dva kuláté šrouby a ne obyč na klíč jako ostatní, takže já si s tím neporadím. Takže mi nezbývá už nic jinýho než koupit kopmlet řazení za 2200kč a nechat v servisu vyměnit...

5.3.08, 20:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Matthes píše:
A proc je to zas v sekci motor? Kde je nejaky moderator aby udelal poradek?

Nefilozofuj a proveď :lol: :lol: :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

5.3.08, 20:17
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jura píše:
michalkatka píše:
Kristensen píše:

No..já to řešil ale nevyřešil, protože sem to chtěl to řazení celé generálkovat, ale to mi asi těžkou půjde když to řazení z toho auta nedostanu, protože tam mám dva kuláté šrouby a ne obyč na klíč jako ostatní, takže já si s tím neporadím. Takže mi nezbývá už nic jinýho než koupit kopmlet řazení za 2200kč a nechat v servisu vyměnit...

nebo koupíš fáčkové klidně na vrakecu, zgenerálkuješ ty silonky, na tyč se navaří kus závitu z té staré a naprosto super, zrovna v úterý jsem měnil ten kloub u převodovky ten drahý silentblock, nic moc, řazení hodně volné, zlaté fáčkové miloš

6.3.08, 07:56

Příspěvek 
No...to jako de fáčkové řazení do fel 1.6ky? Jestli vono to tam není celé takové jiné.... Zase na druhou stranu něco bych dal na vrakecu něco za ty nový díly kdoví jestli by to nakonec nevyšlo stejně jako to nové řazení...při ceně 2200 se to asi vyplatí. Hned bych se vrhnul na generálku i kdyby to stálo víc, ale jak si to nemůžu udělat sám kvůli těm šroubům tak nic...

6.3.08, 08:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Hele já mám takovej dotaz....mám 1.6ku a chtěl bych vyměnit jen takový ty dva silentbločky řazení co jsou v takovým pouzdru úplně naspod na tom je nějaká manžeta obtáhlá drátem, takže chci vyměnit jen ty slilentbločky co se šroubujou + ta manžeta...jde to vyměnit bez celé demontáže všeho? Já si právě myslím ,že by tam stačilo odšroubovat jeden šroub a celé by se to dalo svěsit dolů to táhlo jen si říkám jestli mi tam půjde nasadit ta manžeta... Díky za rady

8.7.08, 16:14
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jura píše:
No...to jako de fáčkové řazení do fel 1.6ky? Jestli vono to tam není celé takové jiné.... Zase na druhou stranu něco bych dal na vrakecu něco za ty nový díly kdoví jestli by to nakonec nevyšlo stejně jako to nové řazení...při ceně 2200 se to asi vyplatí. Hned bych se vrhnul na generálku i kdyby to stálo víc, ale jak si to nemůžu udělat sám kvůli těm šroubům tak nic...

no z toho fáčka to asi nebyl dobrý nýpat tam je fakt kvůli katu jinak celé nějaké do zatáčky, zrovna to řeším havarované zespodu vylágrované u převodovky, tam to předělám asi jak na fáčku, ten šroub tam pasuje od grafitu a silony koupím miloš

8.7.08, 16:54

Příspěvek 
Si mi odpověděl na příspěvek kterej sem napsal v březnu:) až ten druhej je novej:)

8.7.08, 17:03
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jura píše:
Si mi odpověděl na příspěvek kterej sem napsal v březnu:) až ten druhej je novej:)

no celé to musíš obrousit, vytazit, odvrtat, šroub z výfuku co se používá u gafitu jak jsou na něm pružiny a celé předělat no budu to dělat mám zrovna na zvadáku mohu ti poslat fotku miloš

8.7.08, 20:08

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Jura píše:

no celé to musíš obrousit, vytazit, odvrtat, šroub z výfuku co se používá u gafitu jak jsou na něm pružiny a celé předělat no budu to dělat mám zrovna na zvadáku mohu ti poslat fotku miloš

No pošli fotku třeba na mejl v profilu nebo to hod sem přímo....

8.7.08, 20:26
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jura píše:
slovacek.milos píše:
Jura píše:

No pošli fotku třeba na mejl v profilu nebo to hod sem přímo....

máš to a tu opravu toho kloubu časem, ten kat se navalil na ty tyče řazení a nešlo řadit skoro vůbec,

to jsem jedné madam měnil v neděli ložisko v předním kole a polámal zarezlé čidlo ABS, a madam jela prej čtyřicet pršelo a brzda se chovala nestardantně a skončila mimo vozovku, na přístrojovce ji svítil vykřičník brzdy a ABS, je jí 25 již zrušila tři auta na odpis a na této feldě není jediný plech rovný, urvala i rozvodový řemen, řazení to je pro ni dlouhe přemýšlení a pak zápas tyčí prostě p...... miloš

8.7.08, 20:39
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]