|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Vracení blinkrů - Favorit
| Autor |
Zpráva |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
 Vracení blinkrů - Favorit
Takže po špatné zkušenosti s novými umělohmotnýmy nesmysly jsem je podlě něčí rady (michalkatka?) naložil asi na den do silikonového oleje. Včera odešla jedna strana  ani ne po 1000 km a dvou měsících. Ještě mám dvě ty packy, co jsou naloženy asi 2 měsíce (koupil jsem tenkrát 4 do zásoby  ). Uvidím, jak dlouho vydrží. Neexistuje něco, čím nahradit ty lámající se nesmysly?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 12.10.07, 13:27 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Vracení blinkrů - Favorit
Nepér píše: Takže po špatné zkušenosti s novými umělohmotnýmy nesmysly jsem je podlě něčí rady (michalkatka?) naložil asi na den do silikonového oleje. Včera odešla jedna strana  ani ne po 1000 km a dvou měsících. Ještě mám dvě ty packy, co jsou naloženy asi 2 měsíce (koupil jsem tenkrát 4 do zásoby  ). Uvidím, jak dlouho vydrží. Neexistuje něco, čím nahradit ty lámající se nesmysly?
no, tak to si nenatrafil, potom ti poradím jedine originál... mne zatiať funguje...
mňa napadlo či by sa to nedalo vyrobiť s hliníku  to by bola taká modelárčina 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 12.10.07, 14:42 |
|
 |
|
David
|
Nepér píše: Takže po špatné zkušenosti s novými umělohmotnýmy nesmysly jsem je podlě něčí rady (michalkatka?) naložil asi na den do silikonového oleje. Včera odešla jedna strana  ani ne po 1000 km a dvou měsících. Ještě mám dvě ty packy, co jsou naloženy asi 2 měsíce (koupil jsem tenkrát 4 do zásoby  ). Uvidím, jak dlouho vydrží. Neexistuje něco, čím nahradit ty lámající se nesmysly? To nebude těma caplikami taky se mi to stávalo ta páčka byla už vyběhaná a šla ťíž než má jít koupil jsem celou novou a mám klid.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
| 12.10.07, 17:46 |
|
 |
|
Kaliban123
|
Já ty nesmysly nahradil rovnou lukasama z feldy komplet jsou mnohem lepší a nevypadá to že se ta páčka každou chvíli ulomí.
|
| 13.10.07, 17:20 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Kaliban123 píše: Já ty nesmysly nahradil rovnou lukasama z feldy komplet jsou mnohem lepší a nevypadá to že se ta páčka každou chvíli ulomí.
Copak od fava pasuji lukasy z feldy?? Podle me pak budes mit jinou vzdalenost pacek od volantu a taky asi i uchyceni nebude presne vychazet - nebo se pletu??
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 14.10.07, 19:14 |
|
 |
|
Kaliban123
|
DRYVER píše: Kaliban123 píše: Já ty nesmysly nahradil rovnou lukasama z feldy komplet jsou mnohem lepší a nevypadá to že se ta páčka každou chvíli ulomí. Copak od fava pasuji lukasy z feldy?? Podle me pak budes mit jinou vzdalenost pacek od volantu a taky asi i uchyceni nebude presne vychazet - nebo se pletu??
Je to úplně v pohodě vzdálenost už nevím možná je jiná ale dá se na to v klidu zvyknout byla to jedna z prvních věcí co jsem vyměnil na svém fáčku po vzoru bývalé škody 120 která šla do světa. Uchycení je v pohodě musíš to koupit i s držákem nebo ho koupit v krči je ted za 150kč. Jo a musí to být lukasy ze staré feldy. Prostě je to pohoda lahoda
|
| 14.10.07, 20:56 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Nepér píše: Takže po špatné zkušenosti s novými umělohmotnýmy nesmysly jsem je podlě něčí rady (michalkatka?) naložil asi na den do silikonového oleje. Včera odešla jedna strana  ani ne po 1000 km a dvou měsících. Ještě mám dvě ty packy, co jsou naloženy asi 2 měsíce (koupil jsem tenkrát 4 do zásoby  ). Uvidím, jak dlouho vydrží. Neexistuje něco, čím nahradit ty lámající se nesmysly?
se nenervuj a kup nový, taky jsem zkoušel kde co jak se to začne pořád lámat vyhodit, vybrušoval jsem i zuby aby to mělo menší odpor při vracení k ničemu nový miloš
|
| 15.10.07, 18:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |