Blikají světla na pátých dveřích
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 Blikají světla na pátých dveřích
Ahojte.... Mám problém...když jedu tak mi pořád problikáváají mlhovky a podsvětlení SPZ. Je mi jasný že je to někde špatně ukostřený, ale kde? Podle toho jak hýbu dveřima pátýma tak to bliká...a to i na přístrojovce a docela mě to štve.... Nějaké to ukostření jsem tam našel, tam jak se na pátých dveřích u favorita (rok 94) oddělá ten tapec zespodu. Tam bylo něco ukostřeno, ale to jsem spravil a nic...Kde to teda vázne? Diky
|
| 17.9.06, 18:52 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
 Re: Blikají světla na pátých dveřích
Jura píše: Ahojte.... Mám problém...když jedu tak mi pořád problikáváají mlhovky a podsvětlení SPZ. Je mi jasný že je to někde špatně ukostřený, ale kde? Podle toho jak hýbu dveřima pátýma tak to bliká...a to i na přístrojovce a docela mě to štve.... Nějaké to ukostření jsem tam našel, tam jak se na pátých dveřích u favorita (rok 94) oddělá ten tapec zespodu. Tam bylo něco ukostřeno, ale to jsem spravil a nic...Kde to teda vázne? Diky
Nie je to náhodou problém tých kontaktov, kt. sú na ľavej strane po otvorení 5. dverí (kontakty, ktoré spojíš tým, že zavreš 5te dvere)? aspoň prvé ročn´íky favoritov s tým mávali problém - jedna polovica kontaktov (nie tá polovica na dverách) bola uchytená na plaste a ten sa po čase poohýbal a kontakty nekontaktovali...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 17.9.06, 22:02 |
|
 |
|
Jura
|
Noi právě že ne.... a myslim že tam tyhle kontakty ani nemám...mám poslední nejnovější typ favorita.... a bliká to když mám otevřený ty páty dveře a hejbu s něma... a potom když jedu a drncá to.... Nechápu to.....
|
| 17.9.06, 22:09 |
|
 |
|
Drak
|
Jura píše: Noi právě že ne.... a myslim že tam tyhle kontakty ani nemám...mám poslední nejnovější typ favorita.... a bliká to když mám otevřený ty páty dveře a hejbu s něma... a potom když jedu a drncá to.... Nechápu to.....
Budeš mít n ěkde seklou kostru a teď se ti to kostří přes panty. Natáhni si novou kostru vedle toho pantu, je to rychlejší, než kuchat svazek a hledat kde to je. Jenom provrtej dirku do kastle, pak aj do dveří a spoj to samořezkama drátem s očkama a mělo by to fungovat.
|
| 18.9.06, 07:11 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
No, tak to je krapet prasárna....
A neni jistý, jestli to pomůže, já bych nějak rozebral ten gumovej chobot a skouknul tam ty dráty...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 18.9.06, 08:46 |
|
 |
|
Jura
|
Pohybuju s pátýma dveřima a bliká to...cloumám s tím chobotem co vede do pátých dveří a se všema kabelama v něm a nebliká.... Je nějaké jiné východisko než vrtat díry a ukosntřit? Moc nevim....
|
| 18.9.06, 16:23 |
|
 |
|
Nepér
|
Spoj to nejdřív na zkoušku drátem. (dveře s autem)
|
| 18.9.06, 22:15 |
|
 |
|
vopaje
Registrován: 29.1.06, 20:56 Příspěvky: 819 Bydliště: jih vysočiny
|
Jura píše: Pohybuju s pátýma dveřima a bliká to...cloumám s tím chobotem co vede do pátých dveří a se všema kabelama v něm a nebliká.... Je nějaké jiné východisko než vrtat díry a ukosntřit? Moc nevim....
Prvně to vyzkoušej,jak radí Nepér apokud to bude kostrou,natáhni si novou.Od pátých dveří k zadnímu levému světlu,máš tam místo na připojení./hlavně nevrtat/. čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
| 19.9.06, 18:18 |
|
 |
|
Drak
|
Nepér píše: No, tak to je krapet prasárna.... A neni jistý, jestli to pomůže, já bych nějak rozebral ten gumovej chobot a skouknul tam ty dráty... Nemyslel sem někde zvenku, pěkně zevnitř vedle pantu, vůbec to není vidět, ale jak radí ostatní, nejdřív to vyzkoušej. Na vrtání nevidím nic špatnýho, děláme to na servise běžně, jde o docela častou závadu a fakt to není vidět a ani si nikdo nikdy nestěžoval.
|
| 20.9.06, 07:12 |
|
 |
|
Nepér
|
Drak píše: Nepér píše: No, tak to je krapet prasárna.... A neni jistý, jestli to pomůže, já bych nějak rozebral ten gumovej chobot a skouknul tam ty dráty... Nemyslel sem někde zvenku, pěkně zevnitř vedle pantu, vůbec to není vidět, ale jak radí ostatní, nejdřív to vyzkoušej. Na vrtání nevidím nic špatnýho, děláme to na servise běžně, jde o docela častou závadu a fakt to není vidět a ani si nikdo nikdy nestěžoval.
V tom připadě souhlas 
|
| 20.9.06, 11:11 |
|
 |
|
Jura
|
Tak a je po problému..... Očistil sem pro jistotu všechno uzemění a chvilkama to namě teda dobře blikalo.....přístrojovka vypadala jako vánoční stromeček:) Ale ten hlavní problém byl, že to špatně zemnilo ty páty dveře, tak jsem u toho chobotu mezi dveřima a autem natáhl drát a tím chobotem sem ho tam skřípnul a je to...až budu mít čas tak to teda ještě vychytám, aby to nebylo tak fušerácky udělaný:) Díky za pomoc všem
|
| 20.9.06, 11:59 |
|
 |
|
petr petr
|
Jura píše: Tak a je po problému..... Očistil sem pro jistotu všechno uzemění a chvilkama to namě teda dobře blikalo.....přístrojovka vypadala jako vánoční stromeček:) Ale ten hlavní problém byl, že to špatně zemnilo ty páty dveře, tak jsem u toho chobotu mezi dveřima a autem natáhl drát a tím chobotem sem ho tam skřípnul a je to...až budu mít čas tak to teda ještě vychytám, aby to nebylo tak fušerácky udělaný:) Díky za pomoc všem
Favority nemají nataženou kostru,jsou kostřeny přes panty.Nejlépe uděláš když si natáhneš kostru po svazku co ti vede od zadního levého světla až do pátých dveří a máš klid.
|
| 21.9.06, 15:19 |
|
 |
|
Nepér
|
Akorát se to blbě protahuje, ale je to nejlepší řešení.
|
| 21.9.06, 16:49 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
stačí kus tvrdšího vazacího drátu a de to samo 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 21.9.06, 20:19 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Hmm, kostrit neco zeleznym nebo kdo vi jakym dratem, chudaci panove Volt a Amper, musej se votacet v hrobech.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 21.9.06, 20:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |