Prosim o radu ,,Ekotronic,,.
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak to jsi mě kwiko znejistil no jak jsem tak kouzlil to vytápění sytiče přesně nevím, podíval bych se ti u souseda tomu jsem to dělal před dvěma léty, ale odstěhoval se, nejlepší je asi druhé sání, to napojení vody jsem možná dělal i T kusy do topení mám tolik harampádí že si hned poradím dokonce se mi zdá že jsme se jednou na to vykašlali nebyl čas a jezdilo to i tak bez vody, ono ti ten sytič otevře bimetalový pásek s odporovým drátem, tak napiš víťo jak sis poradil miloš
|
3.10.06, 19:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vitezslav
|
Tak jsem se ptal na dopravaku jestli mi povoli tu přestsvbu na karburator a prej v žadnym připade. Tak to je v pr....
|
6.10.06, 17:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to ses víťo ani nemusels na dopravce ptát, pokud to chceš legálně opravit, tak dojdeš pravděpodobně k závěru, že to zavezeš na vrakec, pokud to chceš legalizovat, tak bys musel koupit doklady bez katu se shodným tipem motoru, pak výměna motoru, karoserie a barvy, škodovka ti takovou přestavbu nepovolí a pokud najdeš opraváře, který ti to opraví v původním stavu, tak mi napiš adresu, žádného jsem za 10 let co znám tvůj problém neobjevil a ti co se do toho pustili, tak se stav jen zhoršoval, ve tvém případě je už asi všechno vymyšleno miloš
|
8.10.06, 10:28 |
|
|
Vitezslav
|
To viš je to jako moje dite,tak se zoufale snažim.Dost jsem se na nem nadřel a je bez koroze.
|
8.10.06, 10:38 |
|
|
jarda11
|
Vitezslav píše: To viš je to jako moje dite,tak se zoufale snažim.Dost jsem se na nem nadřel a je bez koroze.
Podle stanoviska Škodovky by to mělo jít udělat jako výměna karoserie, když koupíš auto se stejným typem karoserie, které má zkorodovanou kastli, ale dobrý motor bez katalyzátoru a přehodíš motory. Pak budeš jezdit na techničák z toho druhého auta, do kterého si necháš přepsat číslo a barvu Tvojí současné karoserie. Tu zkorodovanou kastli se špatným motorem odvezeš na vrakoviště (kvůli potvrzení) a původní techničák se značkami odevzdáš ke zrušení.
|
8.10.06, 21:12 |
|
|
Imo
|
Pred casom som mal tiez taky problem.
Kontrolka znamena,ze riadiaca jednotka hlasy chybu.
Ak prepojis kable v motorovej casti podla prirucky,tak po odcitani blikajuceho kodu na tej istej kontrolke a po porovnani s tabulkou sa dozvies zhruba o aku chybu ide.Mne kontrolka svietila do tej doby,kym som nevymenil poistku pre vyhrievanu podlozku medzi karb. a sacim hrdlom.Poistka je umiestnena vedla baterie.Su tam dve a je to ta 30A.Druha chrani riad.jednotku.Poistka nebola prepalena,ale mala zly kontak .Prechodovy prud ju zdeformoval natolko,ze som ju musel tahat znacnou silou. S autom som asi jeden z mala,ale velmi spokojny.Este ma nesklamalo,ale ak sa niekto stara,tak to ide.Vibrujuca klapka je normal.Robi to riad.jendotka,ktora jej nedokaze zadat polohu.Robia to vsetky.
|
27.10.06, 22:38 |
|
|
|