Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 02:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
 Kočka v motoru 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já to hlavně ani jinak neumim...prostě všema deseti se bez háčků musí přemejšlet, s háčkama a čárkama jedeš automaticky

No vidis u me je to presne naopak :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

14.2.09, 16:10
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
Matthes píše:
Ondras83 píše:
já to hlavně ani jinak neumim...prostě všema deseti se bez háčků musí přemejšlet, s háčkama a čárkama jedeš automaticky

Potřebuji poradit, jak se to ta kočka naučila, nastoupit a někde se ztratit. Já to naučím tchyni. Děkuji

19.2.09, 22:23

Příspěvek 
Pro 1234... :
Mne ten pravopis taky štve, ale tady to opravdu není o pravopisu, ale o autech...
...sem tam nějakou chybku jsem ochoten přehlédnout, (koneckonců, také sem tam nějakou udělám), vadí mi jen příspěvky, ze kterých nejsem s to určit, oč pisateli jde. Ale takových tu moc není, dokonce už se mi daří pochopit například "škodařovy" příspěvky již po druhém přečtení... :lol:
A to, že se tu používá Slovenčina, Hantec a různé hovorové výrazy, není na škodu, ale dle mne je to naopak žádoucí...

A k tématu:
Konečně se mi podařilo na chatě v garáži vychytat všechny (dvě :) ) myši - pastička je už druhý týden netknutá, takže už mi nic nebude žít v uskladněných hadrech a tapecírunkách :)
Jen u kamaráda ve vytápěné garáži mi moli sežrali uložené odhlučnění z MBčka... :(

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

20.2.09, 19:56
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
kocky jsou bohuzel tvrdohlava a chytra zvirata...psa kdyz potrestate, tak vi ze neco udelal spatne a ze to nesmi..kocka si po trestu uvedomi ze je neco spatne a ze to musi delat vic nenapadne..to je rozdil mezi kockou a psem..proto psa staci jednou placnout, zarvat a uz je to dobry, ale kocku musi clovek triskat a triskat a triskat..porad mi couraly do garaze, vynasel sem je po dobrem, zbytecne..tak kddyz sem mel cas, schoval sem se tam a kdyz tam nastrcila hlavu, napalil sem ji kulickovkou (cca 100kc v hrackarne) je to skladnejsi nez vzduchovka...po 200 kulickach toho kocky nechaly..chce to trpelivost..

http://kachnis.techsajt.cz

2.3.10, 23:35
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Juráš píše:
Matthes píše:
Ondras83 píše:

Potřebuji poradit, jak se to ta kočka naučila, nastoupit a někde se ztratit. Já to naučím tchyni. Děkuji

dávej ji jed na krysy,

tychyně je chytrá když ji vyvezeš tak se vrátí v tom kočku předčí miloš

3.3.10, 08:34

Příspěvek 
Kachnis píše:
kocky jsou bohuzel tvrdohlava a chytra zvirata...psa kdyz potrestate, tak vi ze neco udelal spatne a ze to nesmi..kocka si po trestu uvedomi ze je neco spatne a ze to musi delat vic nenapadne..to je rozdil mezi kockou a psem..proto psa staci jednou placnout, zarvat a uz je to dobry, ale kocku musi clovek triskat a triskat a triskat..

tak na našeho psa tohle neplatí... ten když si mysli že ho nikdo nevidí, tak to udělá znova... a přitom se většinou tváří jako nejhloupější zvíře na světě...
Kachnis píše:
porad mi couraly do garaze, vynasel sem je po dobrem, zbytecne..tak kddyz sem mel cas, schoval sem se tam a kdyz tam nastrcila hlavu, napalil sem ji kulickovkou (cca 100kc v hrackarne) je to skladnejsi nez vzduchovka...po 200 kulickach toho kocky nechaly..chce to trpelivost..

tak jsem odnaučil lezt kotě na kuchyňskěj stůl... dostalo jednu kuličku z toho mýho flusbroka, kotě spadlo ze stolu, a... letělo chytit tu kuličku co ho trefila :-D
ale od tý doby už na stole nebylo, takže to asi funguje :)

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

3.3.10, 09:33
Profil ICQ

Příspěvek 
no teda co se tu všechno neřeší..... mimochodem mi kdysi kamarád vyprávěl že zaparkoval na chatě škodovku a jak byl rozehřátej motor tak mu tam vlezla nějaká toulavá kočka a ustlala si na šusplechu.. on ráno vylez, skočil do škudky,nasratoval a jel... no za chilku slyšel bouchání u motoru tak se šel kouknou a kočička byla rozcupovaná po celym motorovym prostoru a nějaký kousky i namotaný na řemenicích a všude možně, i když to ještě ten den všechno umyl tak to furt smrdělo ještě pár měsíců.

4.3.10, 12:23
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4