| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ondras83 píše: já to hlavně ani jinak neumim...prostě všema deseti se bez háčků musí přemejšlet, s háčkama a čárkama jedeš automaticky
No vidis u me je to presne naopak 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 14.2.09, 16:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Juráš
|
Matthes píše: Ondras83 píše: já to hlavně ani jinak neumim...prostě všema deseti se bez háčků musí přemejšlet, s háčkama a čárkama jedeš automaticky No vidis u me je to presne naopak :)
Potřebuji poradit, jak se to ta kočka naučila, nastoupit a někde se ztratit. Já to naučím tchyni. Děkuji
|
| 19.2.09, 22:23 |
|
 |
|
Bukaj
|
Pro 1234... :
Mne ten pravopis taky štve, ale tady to opravdu není o pravopisu, ale o autech...
...sem tam nějakou chybku jsem ochoten přehlédnout, (koneckonců, také sem tam nějakou udělám), vadí mi jen příspěvky, ze kterých nejsem s to určit, oč pisateli jde. Ale takových tu moc není, dokonce už se mi daří pochopit například "škodařovy" příspěvky již po druhém přečtení...
A to, že se tu používá Slovenčina, Hantec a různé hovorové výrazy, není na škodu, ale dle mne je to naopak žádoucí...
A k tématu:
Konečně se mi podařilo na chatě v garáži vychytat všechny (dvě  ) myši - pastička je už druhý týden netknutá, takže už mi nic nebude žít v uskladněných hadrech a tapecírunkách
Jen u kamaráda ve vytápěné garáži mi moli sežrali uložené odhlučnění z MBčka... 
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde...  Škoda 742 Forever Team
|
| 20.2.09, 19:56 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
kocky jsou bohuzel tvrdohlava a chytra zvirata...psa kdyz potrestate, tak vi ze neco udelal spatne a ze to nesmi..kocka si po trestu uvedomi ze je neco spatne a ze to musi delat vic nenapadne..to je rozdil mezi kockou a psem..proto psa staci jednou placnout, zarvat a uz je to dobry, ale kocku musi clovek triskat a triskat a triskat..porad mi couraly do garaze, vynasel sem je po dobrem, zbytecne..tak kddyz sem mel cas, schoval sem se tam a kdyz tam nastrcila hlavu, napalil sem ji kulickovkou (cca 100kc v hrackarne) je to skladnejsi nez vzduchovka...po 200 kulickach toho kocky nechaly..chce to trpelivost..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 2.3.10, 23:35 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Juráš píše: Matthes píše: Ondras83 píše: já to hlavně ani jinak neumim...prostě všema deseti se bez háčků musí přemejšlet, s háčkama a čárkama jedeš automaticky No vidis u me je to presne naopak  Potřebuji poradit, jak se to ta kočka naučila, nastoupit a někde se ztratit. Já to naučím tchyni. Děkuji
dávej ji jed na krysy,
tychyně je chytrá když ji vyvezeš tak se vrátí v tom kočku předčí miloš
|
| 3.3.10, 08:34 |
|
 |
|
URU
|
Kachnis píše: kocky jsou bohuzel tvrdohlava a chytra zvirata...psa kdyz potrestate, tak vi ze neco udelal spatne a ze to nesmi..kocka si po trestu uvedomi ze je neco spatne a ze to musi delat vic nenapadne..to je rozdil mezi kockou a psem..proto psa staci jednou placnout, zarvat a uz je to dobry, ale kocku musi clovek triskat a triskat a triskat.. tak na našeho psa tohle neplatí... ten když si mysli že ho nikdo nevidí, tak to udělá znova... a přitom se většinou tváří jako nejhloupější zvíře na světě... Kachnis píše: porad mi couraly do garaze, vynasel sem je po dobrem, zbytecne..tak kddyz sem mel cas, schoval sem se tam a kdyz tam nastrcila hlavu, napalil sem ji kulickovkou (cca 100kc v hrackarne) je to skladnejsi nez vzduchovka...po 200 kulickach toho kocky nechaly..chce to trpelivost..
tak jsem odnaučil lezt kotě na kuchyňskěj stůl... dostalo jednu kuličku z toho mýho flusbroka, kotě spadlo ze stolu, a... letělo chytit tu kuličku co ho trefila
ale od tý doby už na stole nebylo, takže to asi funguje 
_________________ Rapid 136 ´89 135GLi ´89 Octavia SLX TDI - spotřebák  Octavia 4X4 TURBO
|
| 3.3.10, 09:33 |
|
 |
|
ppavel
Registrován: 29.9.09, 10:03 Příspěvky: 261 Bydliště: Horní Planá, prdel zakopaná
|
no teda co se tu všechno neřeší..... mimochodem mi kdysi kamarád vyprávěl že zaparkoval na chatě škodovku a jak byl rozehřátej motor tak mu tam vlezla nějaká toulavá kočka a ustlala si na šusplechu.. on ráno vylez, skočil do škudky,nasratoval a jel... no za chilku slyšel bouchání u motoru tak se šel kouknou a kočička byla rozcupovaná po celym motorovym prostoru a nějaký kousky i namotaný na řemenicích a všude možně, i když to ještě ten den všechno umyl tak to furt smrdělo ještě pár měsíců.
_________________ Kdybych to byl bejval věděl......
|
| 4.3.10, 12:23 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |