|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
tommas
|
š120 export
zdar všichni..zajímalo by mně, jestli nějak nevylepšovaly ty naše škudky na export, třeba do srn.Mám totiž 120L a štítek Německej z roku 80 a zatim pořád slouží dobře..tak pokud někdo o tom něco ví ,budu rád za vaše názory
|
1.4.06, 16:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MaJkl
|
Lepsi sedacky, ostrikovace svetel, tonovana okna, hlinikova kola, metaliza, pripadne se delaly i strikacky
|
1.4.06, 16:52 |
|
|
Šemik
|
MaJkl píše: Lepsi sedacky, ostrikovace svetel, tonovana okna, hlinikova kola, metaliza, pripadne se delaly i strikacky
Nebyly stříkačky jen do USA?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.4.06, 08:06 |
|
|
MAJO
|
Ja si myslím, že striekačky sa robily asi aj pre Anglicko. Inak pred nejakým časom som videl v meste na parkovisku škodovku s anglickou ŠPZ
a mala označenie Š 130 GLE. Neviem či to bola striekačka, alebo nejaký ecotronic?
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
2.4.06, 20:28 |
|
|
Luboš
|
A nemáte někde odkaz nebo tip kde by se o těch "stříkačkách" mohl člověk dozvědět něco více? Zdá se mi to totiž až moc nepravděpodobné...
|
2.4.06, 21:22 |
|
|
Šemik
|
Luboš píše: A nemáte někde odkaz nebo tip kde by se o těch "stříkačkách" mohl člověk dozvědět něco více? Zdá se mi to totiž až moc nepravděpodobné...
Já to vim z knihy Škoda-auta známá i neznámá od Cedrycha. Je tam psáno že se jedná o jednobodové vstřikování Bendix
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.4.06, 13:41 |
|
|
Roman
|
ty Skodarny mely taky plastovy podbehy!!!
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
4.4.06, 07:16 |
|
|
Návštěvník
|
Luboš píše: A nemáte někde odkaz nebo tip kde by se o těch "stříkačkách" mohl člověk dozvědět něco více? Zdá se mi to totiž až moc nepravděpodobné...
Zadej do vyhledavace "135GLI" stranky jsou finske,cast prelozena do angl. Vstrikovani Bendix v zadnim kufru, nad vyfukem katalyzator Walker, ruzne hadicky a ventilky.... Servo volnobehu vylo z mexika, proste bylo to nejake poskladanme kazdy pes jina ves. Kdyz projdes stranky,tak tu sedou s Bratislavskou SPZ vlastnil kolega, koupil ji z rakouska,jeste jsem byl v styku s klukem co ji koupil, pak se nekam stratila
|
5.4.06, 21:23 |
|
|
cibi
|
Anonymous píše: Luboš píše: A nemáte někde odkaz nebo tip kde by se o těch "stříkačkách" mohl člověk dozvědět něco více? Zdá se mi to totiž až moc nepravděpodobné... Zadej do vyhledavace "135GLI" stranky jsou finske,cast prelozena do angl. Vstrikovani Bendix v zadnim kufru, nad vyfukem katalyzator Walker, ruzne hadicky a ventilky.... Servo volnobehu vylo z mexika, proste bylo to nejake poskladanme kazdy pes jina ves. Kdyz projdes stranky,tak tu sedou s Bratislavskou SPZ vlastnil kolega, koupil ji z rakouska,jeste jsem byl v styku s klukem co ji koupil, pak se nekam stratila
... a mam link http://members.surfeu.fi/skoda135gli/
pripadne mi mailni na dcibulka-zavinac-evektor-tecka-cz
|
5.4.06, 21:28 |
|
|
Luboš
|
Díky moc, vypadá to zajímavě.
|
5.4.06, 22:18 |
|