Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 22:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 servisni manuály pro autorizované servisy škoda - favorit 
Autor Zpráva

Příspěvek servisni manuály pro autorizované servisy škoda - favorit
Ahoj, poridil jsem si diagnostiku k formanu, udelal jsem si redukci z servisniho konektoru forman na odb2 vse funguje jen ted shanim knizku servisni manuály pro autorizované servisy škoda - pro favorit nebo forman. Je tam tabulka zavad moznych pricin i navod k odstraneni. Vim ze jeste je nejaky soft do pc, ktery toto dela, ale neumi to chyby na favorita.

16.11.07, 14:19
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
hoj, a k cemu je to dobry a co to diagnostikuje za priciny? To jako na motoru na tom jednobodovym vstrikovani?

16.11.07, 18:04
Profil ICQ

Příspěvek 
Dusche píše:
hoj, a k cemu je to dobry a co to diagnostikuje za priciny? To jako na motoru na tom jednobodovym vstrikovani?

jeto dobre k zjisteni spousty veci zavady chyby atd vice na http://obd.ec.cz/RedukceFavorit/SkodaFa ... kupBMM.htm vice o odb2 treba tu http://www.motordiag.cz/motordiag/motordiag/novinky/

16.11.07, 18:12
Profil ICQ

Příspěvek 
a nestačí mít 4 kabely s fastonem na jedný straně,ty zapíchat do toho 5tikolíku ve fávu (jeden kolík je nanic) a druhou stranu těch kabelů zapíchat do správných direk v obd2 :?:

16.11.07, 18:43

Příspěvek 
barton píše:
a nestačí mít 4 kabely s fastonem na jedný straně,ty zapíchat do toho 5tikolíku ve fávu (jeden kolík je nanic) a druhou stranu těch kabelů zapíchat do správných direk v obd2 :?:

No vsak staci, jsem nerekl ze ne.... staci mit klasicky ODB2 kabel soft a redukci na facko.... jen jestli mohu puvodni otazka znela jinak shanim knizku nebo neco kde jsou popsane chybove kody (priciny a opravy) prave z ridicich jednotek dik

17.11.07, 00:27
Profil ICQ

Příspěvek 
dobro,já se jen ptal,jestli je má teorie správná.Jinak nevím,jestli to je ve visu,já ho mám stáhlej,ale zatim jsem to nerozchazoval,jinak psaná verze kde si to můžeš vyhledat tu snad i kolovala,možná jí i mám staženou,ale nevím to jistě.Michalkatka to má,zkus ho kontaktovat

17.11.07, 16:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]