|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
servisni manuály pro autorizované servisy škoda - favorit
| Autor |
Zpráva |
|
alim
|
 servisni manuály pro autorizované servisy škoda - favorit
Ahoj, poridil jsem si diagnostiku k formanu, udelal jsem si redukci z servisniho konektoru forman na odb2 vse funguje jen ted shanim knizku servisni manuály pro autorizované servisy škoda - pro favorit nebo forman. Je tam tabulka zavad moznych pricin i navod k odstraneni. Vim ze jeste je nejaky soft do pc, ktery toto dela, ale neumi to chyby na favorita.
|
| 16.11.07, 14:19 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Dusche
Registrován: 27.1.06, 08:19 Příspěvky: 602 Bydliště: Praha-Zizkov
|
hoj, a k cemu je to dobry a co to diagnostikuje za priciny? To jako na motoru na tom jednobodovym vstrikovani?
|
| 16.11.07, 18:04 |
|
 |
|
alim
|
Dusche píše: hoj, a k cemu je to dobry a co to diagnostikuje za priciny? To jako na motoru na tom jednobodovym vstrikovani?
jeto dobre k zjisteni spousty veci zavady chyby atd vice na http://obd.ec.cz/RedukceFavorit/SkodaFa ... kupBMM.htm vice o odb2 treba tu http://www.motordiag.cz/motordiag/motordiag/novinky/
|
| 16.11.07, 18:12 |
|
 |
|
barton
|
a nestačí mít 4 kabely s fastonem na jedný straně,ty zapíchat do toho 5tikolíku ve fávu (jeden kolík je nanic) a druhou stranu těch kabelů zapíchat do správných direk v obd2 
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 16.11.07, 18:43 |
|
 |
|
alim
|
barton píše: a nestačí mít 4 kabely s fastonem na jedný straně,ty zapíchat do toho 5tikolíku ve fávu (jeden kolík je nanic) a druhou stranu těch kabelů zapíchat do správných direk v obd2 
No vsak staci, jsem nerekl ze ne.... staci mit klasicky ODB2 kabel soft a redukci na facko.... jen jestli mohu puvodni otazka znela jinak shanim knizku nebo neco kde jsou popsane chybove kody (priciny a opravy) prave z ridicich jednotek dik
|
| 17.11.07, 00:27 |
|
 |
|
barton
|
dobro,já se jen ptal,jestli je má teorie správná.Jinak nevím,jestli to je ve visu,já ho mám stáhlej,ale zatim jsem to nerozchazoval,jinak psaná verze kde si to můžeš vyhledat tu snad i kolovala,možná jí i mám staženou,ale nevím to jistě.Michalkatka to má,zkus ho kontaktovat
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 17.11.07, 16:02 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|