Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
cyz píše: Nad myšlenkou bezdušových kol na zimní sadě na 105ce jsem zlomil hůl....myslím 3 ze 4 kol jsou tam s dušema, ráfky dobité, pokřivené, rezavé, závaží jak z autobusu...pěkné jsem nechal na letní a na ty podmínky v zimě se mi nové nechtělo kupovat (spíš na to nikdy nebyly prachy)
To zas do Nokianu davat duse by byla blbost, takze pekne opiskovat disky a nastrikat zinkem
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.07, 22:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Matthes píše: cyz píše: Nad myšlenkou bezdušových kol na zimní sadě na 105ce jsem zlomil hůl....myslím 3 ze 4 kol jsou tam s dušema, ráfky dobité, pokřivené, rezavé, závaží jak z autobusu...pěkné jsem nechal na letní a na ty podmínky v zimě se mi nové nechtělo kupovat (spíš na to nikdy nebyly prachy) To zas do Nokianu davat duse by byla blbost, takze pekne opiskovat disky a nastrikat zinkem
To je na staré škodovce, tam jsou protektory Obnova, Nokiany mám na Formanu (už mi přišly, akorát jsem s hrůzou zjistil že mají takovou přilnavost že se strašně obalují bahnem takže to asi nebude pravé pneu pro mě)
|
20.11.07, 22:20 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
cyz píše: To je na staré škodovce, tam jsou protektory Obnova, Nokiany mám na Formanu (už mi přišly, akorát jsem s hrůzou zjistil že mají takovou přilnavost že se strašně obalují bahnem takže to asi nebude pravé pneu pro mě)
To je nejaky divny, asi agresivni bahno nebo chyba v Matrixu
|
20.11.07, 22:22 |
|
|
cyz
|
Matthes píše: cyz píše: To je na staré škodovce, tam jsou protektory Obnova, Nokiany mám na Formanu (už mi přišly, akorát jsem s hrůzou zjistil že mají takovou přilnavost že se strašně obalují bahnem takže to asi nebude pravé pneu pro mě) To je nejaky divny, asi agresivni bahno nebo chyba v Matrixu
Spíš to agresivní bahno...ale které ty máš? Ty jsi psal že máš HKPL? Ne? Já mám W a ty mají hrubší vzorek....docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily teď uvidím jak se osvědčí v praxi
|
20.11.07, 22:45 |
|
|
CROWACK
|
cyz píše: docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily teď uvidím jak se osvědčí v praxi
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007111201 aneb co se píše v časopisech, i německých...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 22:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
cyz píše: Spíš to agresivní bahno...ale které ty máš? Ty jsi psal že máš HKPL? Ne? Já mám W a ty mají hrubší vzorek....docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily teď uvidím jak se osvědčí v praxi
Ano, Hakkapeliitta. Ale ono to bahno je takovy lepivy ... preci jen sou delany hlavne na snih. Sice M&S ale precijen hlavne snih Kde je pomlouvali?
|
20.11.07, 22:55 |
|
|
cyz
|
Matthes píše: cyz píše: Spíš to agresivní bahno...ale které ty máš? Ty jsi psal že máš HKPL? Ne? Já mám W a ty mají hrubší vzorek....docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily teď uvidím jak se osvědčí v praxi Ano, Hakkapeliitta. Ale ono to bahno je takovy lepivy ... preci jen sou delany hlavne na snih. Sice M&S ale precijen hlavne snih Kde je pomlouvali?
Tak já jsem koupil ty W, jsou levnější, na HKPL jsem neměl prachy a ni jsem tolik utratit nechtěl:) a myslím si že budou ideální. Pomluvili je myslím v Autotipu, ale když jsem si ty testy četl a trochu nad tím uvažoval tak mi došlo že typickým uživatelem je blbeček v Golfu, Octávce apod (vočipovaný ftédéíčku ) který s tím má jezdit jako prase po městě a po posolených cestách a 2x-3x za zimu projede 1cm sněhu poté co důchodce zamete sníh z chodníku do silnice a ty zimní gumy má v podstatě jenom protože je to bezpečné (áno). Nedovedu si jinak vysvětlit že v testu zmíních pneumatik se v půlce věty zmíní o výborných trakčních vlastnostech na sněhu, zato na půlce stránky rozepisují slabé brzdné účinky a boční vedení na mokré silnici a na další půlce stránky se autor děsí katastrofálním nekomfortem na suché silnici.
|
20.11.07, 23:03 |
|
|
Nepér
|
Já teď kupoval mámě WR, tak uvidíme.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
20.11.07, 23:08 |
|
|
cyz
|
Nepér píše: Já teď kupoval mámě WR, tak uvidíme.
WR mají být o třídu vyšší (snad co se týká komfortu), ale spíš do mírnějších podmínek než W....počkáme až udeří zima a porovnáme
|
20.11.07, 23:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|