Autorizovaný servis - vaše zkušenosti...
| Autor |
Zpráva |
|
Drak
|
Alťas ti asi nikdo nepozná, když ho roztočím a zatížím na 100%, tak je po měsíci provozu opotřebovanej asi jako alťas zatíženej na 10% po roce provozu, to nemůže nikdo objektivně říct.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 1.11.07, 20:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
miomio píše: Ondras83 píše: no nevim, ale my sme jednou dělali fáčko...chlap s tim byl u nás, chtěl jen vyměnit olej, a že mu nějake brzdí zadní kolo...přej byl ve škodovce a tam mu dělali brzdy a seřizovali motor...OK..druhej den ráno fotr startuje...nechytlo...když to konečně chytlo...tak sme to tam nechali ohřát kvůli oleji...za chvíli přijdem...jedem to projet kvůli těm brzdám...černej kouř jak pes...no když sme sundali zadní bubny...tak prej před 14 dněma nový brzdy...to by ty pakny nebyli smetený až na železo a netekli by válečky..nevim no, ale po vlastní zkušenosti bych si auto do servisu nedal..to bych to radši šuchral doma na malim heveru....
zejtra tam ale jede naše oktávka na reklamaci...z bazaru sme měli nějaký divný pátý dveře...chlapáci zařídili reklamaci ve škodovce..tak sme zvědavý....hned jak to přijede domů tak to prolezu.....schválně...už kvůli tomu, co někteří napsali výše.... Muzes sem napsat jak to pak dopadlo s tou octavkou? diky
obědnali to a příští tejden se ozvou...cestou domů fotr inkasoval 1 bod a je lehčí o 300Kč...  (dopad ještě dobře..nesvítil, neměl pás a držel v ruce telefon, ale nevolal, nevim co tý policajtce slíbil, ale má jen 1 bodík  )
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 1.11.07, 23:32 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Drak píše: Alťas ti asi nikdo nepozná, když ho roztočím a zatížím na 100%, tak je po měsíci provozu opotřebovanej asi jako alťas zatíženej na 10% po roce provozu, to nemůže nikdo objektivně říct.
Mrkneš na uhlíky a je jasno.
|
| 2.11.07, 21:49 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
Co se týče tématu, možná už jsem to někde psal, dobré zkušenosti mám jen u dílčích prací. Když jsem nechával zbrousit hlavu, vše bylo naprosto v pořádku. Naopak preventivní prohlídku vozu v autorizovaném servisu považuju za naprosto zbytečnou, zcela zjevné závady jsou ignorovány. Poslední zkušenost se týká vyřešení zalomeného šroubu hlavy, který jsem řešil v jiné diskusi, servisy to odmítly, šroub byl "vyřešen" svépomocí a zatím to jezdí.
Servisy neumí více než zručný kutil, a pokud umí, tak to provedou špatně. Například výměna oleje, v servisu nepočkají až vyteče všechen starý olej, nalijou tam nový podle litrů, takže je ho moc, no a jako třešničku na dortu dostanete výpustný šroub dorvaný tak silně, že budou servané závity, nebo nepůjde povolit.
Takže servisům se vyhýbám jak to jen jde...
|
| 2.11.07, 22:15 |
|
 |
|
Ondras83
|
fatal píše: Co se týče tématu, možná už jsem to někde psal, dobré zkušenosti mám jen u dílčích prací. Když jsem nechával zbrousit hlavu, vše bylo naprosto v pořádku. Naopak preventivní prohlídku vozu v autorizovaném servisu považuju za naprosto zbytečnou, zcela zjevné závady jsou ignorovány. Poslední zkušenost se týká vyřešení zalomeného šroubu hlavy, který jsem řešil v jiné diskusi, servisy to odmítly, šroub byl "vyřešen" svépomocí a zatím to jezdí.
Servisy neumí více než zručný kutil, a pokud umí, tak to provedou špatně. Například výměna oleje, v servisu nepočkají až vyteče všechen starý olej, nalijou tam nový podle litrů, takže je ho moc, no a jako třešničku na dortu dostanete výpustný šroub dorvaný tak silně, že budou servané závity, nebo nepůjde povolit.
Takže servisům se vyhýbám jak to jen jde...
jj s tim olejem naprosto souhlasím..hlavně s tim vypoušťákem....jednou...ale co, vás to určo nezajímá...
|
| 3.11.07, 01:51 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Ondras83 píše: fatal píše: Co se týče tématu, možná už jsem to někde psal, dobré zkušenosti mám jen u dílčích prací. Když jsem nechával zbrousit hlavu, vše bylo naprosto v pořádku. Naopak preventivní prohlídku vozu v autorizovaném servisu považuju za naprosto zbytečnou, zcela zjevné závady jsou ignorovány. Poslední zkušenost se týká vyřešení zalomeného šroubu hlavy, který jsem řešil v jiné diskusi, servisy to odmítly, šroub byl "vyřešen" svépomocí a zatím to jezdí.
Takže servisům se vyhýbám jak to jen jde... jj s tim olejem naprosto souhlasím..hlavně s tim vypoušťákem....jednou...ale co, vás to určo nezajímá...
Proc by ne 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.11.07, 09:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
Matthes píše: Ondras83 píše: fatal píše: Co se týče tématu, možná už jsem to někde psal, dobré zkušenosti mám jen u dílčích prací. Když jsem nechával zbrousit hlavu, vše bylo naprosto v pořádku. Naopak preventivní prohlídku vozu v autorizovaném servisu považuju za naprosto zbytečnou, zcela zjevné závady jsou ignorovány. Poslední zkušenost se týká vyřešení zalomeného šroubu hlavy, který jsem řešil v jiné diskusi, servisy to odmítly, šroub byl "vyřešen" svépomocí a zatím to jezdí.
Takže servisům se vyhýbám jak to jen jde... jj s tim olejem naprosto souhlasím..hlavně s tim vypoušťákem....jednou...ale co, vás to určo nezajímá... Proc by ne 
...tak OK...prostě jednou smě dělali VW Transporter 5ti válec..výměna oleje a kontrola nápravy...předtim to prej bylo v servisu, ale prej byli moc drahý...(předtim sme dělali majiteli KRÁSNOU oktávku...trošku potuněnou, no tak pak přivezli s fotrem i dodávku...instalatéři..)..no tak dobře...rozebrali sme celej spodek (plasty..) no a nejdřiv filtr...ty krávo..hasák..OK ale prostě šrou na vaně..ne a ne povolit...hliníková vana a volecovej šroub a ten magor, co to dělal předtim to dorval....nakonec se musel vodvrtat...ještě předtim ale fotr vzal telefon, zjistil číslo na toho chlápka co to dělal předtim....vopravdu festově mu nadal a bylo to  :D:D, ale takhle nasranýho sem ještě fotra neviděl...kdyby stál vedle něj, tak mu rozbije držku  :D:D
|
| 3.11.07, 10:49 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Proto vzdy delat vsechno sam ... nebo stat mechanikovi za zady. Malo ktery je slusny 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 3.11.07, 13:17 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Nechci se zastávat ani jedné strany  ...Je to v přístupu obou stran.  Máte pravdu,někde nejsou férový v servisech ale to se dá říct i o zákazníkovi  ...I zákazník je někdy vyděrač a zloděj...Vymýšlí si kde co neměl,když jel do servisu a zkouší to vymoct ne něm..Dále ví co automobilu je a vymáhá to vyměnit,přitom to dělá něco,co si nepřipustí,páč má svůj nepodloženej hloupej názor a je to pro něj nákladná investice...Přitroublího kravaťáka,kterýmu klepe přístrojovka a v závěru to jsou prášky na jeho kebuli v popelníku...Atd...A takových je moc....Ale nejsou obě strany mince bez vady...A jak tady povídáte jak jste světaborní...I v servisu si mechanici povídájí jací existují kuťilové  ....Servis má pro kutila jednu výhodu  ....Můžete závadu reklamovat...Kdežto kutil a jeho inprovizace a neznalost ničí a to někdy doslova.Pak se diví kolik stálo co opravit ale spíš vyměnit..Dále je to také to,že kutil navštíví servis jednou za uherskej rok a to,když už sám si neví rady a to ani jeho kamarádi a kamarádky, pak je snůška závad,na kterou ani nemá...A po té si stěžuje jak je to tam nákladné....Ano díly jsou tam drahé, některé až zbytečně...Tak si nakupte svoje je na ně záruka a nechejte si je vyměnit...Např. ale na brzdách, výfucích,dílech motoru,převodovky,karoserie nešetřete...Prevence je proto dost dobrá věc  ....Stačí si po některých číst dotazy co a jak má řešit a pak jak následně radí dál,jako tichá pošta....proto trochu sebekritiky neuškodí...  Nesrovnávejte se prosím vás,pokud nejste zaměstnáni jako opraváři plechovek....Jako vy se každý den boříte do logiky elektroniky,stavebnictví,obchodu atd.. i oni chodí na školení,protože ví,že neví jak to ten u toho prkna zas myslel a vymyslel a proto se tomu věnují,aby vám vaše auto fungovalo jak mu přísluší....P.S.Jsou např. i lidi,kteří si přesednou z jiného auta a chtějí z nižší střední,vyšší....A takový jsou lidé... 
|
| 4.11.07, 15:15 |
|
 |
|
Ales M
|
Nejkrutějí bylo když cápek přijel s fábií a sám si měnil kliky za lakovaný.... A spad mu kropužek z třmenu do dveří... Tak mu to nedalo.... sundal tapec... AAAha nejty!!! sic nemám nejtovačky ale dovnitř se kouknu a ven to dostanu!!!! Tak odvrtal všechno včetně stahovačy.... kerejkoli nejt viděl odvrtal.... i reprák sundal!!!! No a pak přijel jestli mu tam tu kliku dáme a zanejtujem to..... Drželo to na skle, protože na to nepřišel.... A pak nadával ( ale byl v poho... nenadával moc ani dlouho) 6e mu mechanik složil celý dveře a že on to chtěl jen zanejtovat... 
|
| 4.11.07, 17:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
tak zkušenost s Pražským autoservisem, bohuže nevim o něm nic, ale když sme měnili puky na Oktávce 1,9 TDI, tak všechno proběhlo OK, majitel si valil z chalupy dom a praskla mu vodní pumpa, v praze si nechal udělat rozvody a vyměnit pumpu no a vod tý doby mu bouchá v pravym kolu, ještě to tam jel reklamovat, že mu zapoměli zadělat sání, no a když to přivez dneska k nám (má to asi 100km, ale na výkend jezdí na chalupu, jeho fotr má ve Praze autoškolu a všechny auta jim děláme my, bohužel dneska už jen oktávky...to je vždycky porod, když přijedou  :D:D:D ), prostě když to přivez, tak sme otevřeli kapotu a na pravym blatníku sem našel Imbus klíč...lamácy pražský si zapomínaj i vercajk v autě zákazníků...ale bouchá to dál, tak neim, majitel už si to odvez
|
| 8.12.07, 18:26 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|