Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Pežoťáci zas vymejšlí ptákoviny ...
Mrkejte sem
Jak startujete Ja teda vzdy se spojkou at se jedna o jakykoli auto v jakymkoli rezimu ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.7.07, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
obvykle při startování používám všechny tři pedály, ale spojku teda vždy
|
30.7.07, 19:44 |
|
|
Drak
|
Já bez spojky, protože ju jaksi nemám.
Ale jinak se spojkou, eště se mi nestalo, aby se startováním vydřely axiály a ať si ten moudrý pán zkusí změřit proud do startéru s a bez, starší auta kolikrát točí bez spojky tak zhnile, halvně ropáky, že ani nechytnou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.7.07, 19:46 |
|
|
Kristensen
|
Re: Pežoťáci zas vymejšlí ptákoviny ...
Matthes píše: Mrkejte semJak startujete Ja teda vzdy se spojkou at se jedna o jakykoli auto v jakymkoli rezimu ...
Proč ptákovinu?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
30.7.07, 19:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Proč ptákovinu?
Drak nam tu ozrejmil vyhody startovani se spojkou
Co ma pak rikat chudak starter
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
30.7.07, 19:52 |
|
|
Radic
|
Vít Široký píše: obvykle při startování používám všechny tři pedály, ale spojku teda vždy
vsechny tri? to mas jeste v ruce klacek kterym mackas ten 3. ? jinak ja se spojou ever and forever
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
30.7.07, 20:00 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Radic píše: Vít Široký píše: obvykle při startování používám všechny tři pedály, ale spojku teda vždy vsechny tri? to mas jeste v ruce klacek kterym mackas ten 3. ? jinak ja se spojou ever and forever to snad ani ne, ale u studenýho musím klepnout do plynu a pak teprve začít točit startérem, no a při tom už stojím na spojce a brzdě. Teplý je malinko v jiným pořadí, ale jde to taky.
|
30.7.07, 20:11 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
favo, karbec Jikov alebo pierburg by sa malo startovat studene podla prirucky tak, ze pred startovanim stlacis plyn na podlahu a pustis a potom stratujes bez hocicoho stlaceneho, a funguje to perfektne,
ked totiz startujem studeny s nohou na plyne tak sa mi potom nechce udrzat sytic zapnuty. ale ked sa pohnem tak uz to neskape
edit: tiez so spojkou
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.7.07, 20:15 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
deekay píše: favo, karbec Jikov alebo pierburg by sa malo startovat studene podla prirucky tak, ze pred startovanim stlacis plyn na podlahu a pustis a potom stratujes bez hocicoho stlaceneho, a funguje to perfektne, ked totiz startujem studeny s nohou na plyne tak sa mi potom nechce udrzat sytic zapnuty. ale ked sa pohnem tak uz to neskape edit: tiez so spojkou
ten sytič se ti neudrží proto, že tím pedálem ho hned zase vypneš
|
30.7.07, 20:19 |
|
|
Šemik
|
Vždy se spojkou
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.7.07, 07:43 |
|
|
michalkatka
|
Šemik píše: Vždy se spojkou
jj, načo štartérom točiť ešte aj kolečkami v prevodovke , hlavne v zime....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.7.07, 07:45 |
|
|
Kristensen
|
Možná to znáte ale když už jsme u peugeotu: http://www.eprdel.cz/mp3/peugeot_linka.wav
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.7.07, 12:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Jak startujete Ja teda vzdy se spojkou at se jedna o jakykoli auto v jakymkoli rezimu ...
Bez spojky. Naposledy jsem startoval se spojkou, když jsem měl tak slabou baterku, že otočila motorem jen 3x, motor musel naskočit, jinak jsem musel vyskočit a tlačit.
|
31.7.07, 22:04 |
|
|
ventYl
|
so spojkou, vzdy a vsetko, okrem Jawy Pionier ;)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.8.07, 10:07 |
|
|
Ales M
|
|
1.12.07, 10:30 |
|
|
Reklama
|