Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 02:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
 ochcávky, seaty,feldy ??? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
NOVON píše:
SHARPERS: No kdybych si měl teď po 18 ti autech různých značek koupit nějaké přibližovadlo,tak bych šel do feldy kombi 1.3..Nespěchal bych,pěkně si počkal na nějakou v Top stavu a kupil ju..Doveze to kde potřebuješ,ND za hubičku a honit si ego už taky nepotřebuju..Tak že asi tak no..;-)
Aj ja by som to tak nejak povedal...otázka je, či dotyčný bude spokojný s Feldou kombi...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.11.09, 17:50
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
...no tohle by mi taky nevadilo...Četl jsem,že jsou už povedené...a ta barvička... 8)
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... tz/7677338

19.11.09, 17:53

Příspěvek 
Getze má známý...a prostě nepotěší, neurazí...ale já bych to nechtěl.

Ta nesouosost sedačky a volantu se nachází ve většině malých aut. Aby se lépe nastupovalo/vystupovalo. Škodovka to dělala určitě od 1000MB po Felicii, takže Carlosi, máš to tak i u sebe. :wink:

19.11.09, 18:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
gokralik píše:
Getze má známý...a prostě nepotěší, neurazí...ale já bych to nechtěl.

Ta nesouosost sedačky a volantu se nachází ve většině malých aut. Aby se lépe nastupovalo/vystupovalo. Škodovka to dělala určitě od 1000MB po Felicii, takže Carlosi, máš to tak i u sebe. :wink:

Asi jo, pořád mi to nepřišlo uplně olrajt. :D Ale lepší než v KA to je rozhodně.

19.11.09, 19:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ten gezt je skvělej v naftě...táta ho má v práci a když jsem s tím jel tak jsem se nepřestával divit jak to jede a že je to diesel. fakt dobrý

ale je to mrd.a malá

19.11.09, 19:19
VYKOŘISŤOVATEL

Příspěvek 
jedinej venda má pravdu :lol:
tyhle témata jsou opravdu na ho**o a nikdo jiný to nerozhodne a čím dýl to budeš omýlat tim spíš nic nekoupíš protože každej bude plut na něco, vem kč, vytypuj pár aut, vem NOVONa(bydlí někde poblíž ne) a něco vyberte a je po prdeli

http://www.japl.cz - služby od JIMa

19.11.09, 19:23
Voditelj brodice

Příspěvek 
ferrari píše:
sharpers píše:
co třeba Chevrolet Aveo ?
Bratranec má Daewoo Kalos (=Chevrolet Aveo) a no problem...kamarát rovnako, Daewoo Kalos...obaja majú rovnakú motorizáciu - 1,4 16V...ale zasa Deekay nadával na Aveo...

mal som 2 kusy na novinarsky test tak asi viem co hovorim ked poviem ze horsie auto som vzivote nesoferoval ;)
kto si kupi korejca, zrejme vzivote nesedel v inom aute...

19.11.09, 19:42

Příspěvek 
Jim píše:
jedinej venda má pravdu :lol:
tyhle témata jsou opravdu na ho**o a nikdo jiný to nerozhodne a čím dýl to budeš omýlat tim spíš nic nekoupíš protože každej bude plut na něco, vem kč, vytypuj pár aut, vem NOVONa(bydlí někde poblíž ne) a něco vyberte a je po prdeli

NO PROBLEM,už jsem vybral známým a rodině pár dobrých aut,pár jsem sice nepřesvědčil,ale ti se teď bijou do hlavy.

19.11.09, 21:11

Příspěvek 
paži píše:
ten gezt je skvělej v naftě...táta ho má v práci a když jsem s tím jel tak jsem se nepřestával divit jak to jede a že je to diesel. fakt dobrý

ale je to mrd.a malá

Nj,ale nesmí to být 1.5 CRDi 3-válec,ty se moc nepovedly a taky je brzy stáhli z nabídky a dále nabízeli a nabízejí 4 válec 1.5 CRDi...Jinak bych asi hodně váhal mezi tím GETZem v benzínu a krátkou Fábií...

19.11.09, 21:18

Příspěvek 
Getz nechcu, to je male , i felda mi připada větší, jinak jak ten jeden psal, mam zjistit co chu, ja chcu cokoliv, řikal sem že mi na velikosti nezaleži, jezdit s tim budu do prace, muže to byt jak sportovní 3 dveřák, tak MPV, jde mi o bezpečnost a spolehlivost....pokud zkrachujou všechny debaty o zahraničních autech kolem 150tis a žadne si z nich nevyberu, tak se nato vyseru, koupim feldu, kombika, v klidu si počkam na top nabidku v super výbavě, nejlepe bilou, modrou metlu nebo zelenou metlu, koupím pěkné alučka, tmavší okna, polep sloupků a bude hotovo. Mě felda až tak neva, jen sem chtěl bezpečnější, přecejenom je to auto konstrukčně vychazejici z fačka, tj kajsi z roku 86 :shock: ale zase davat 150tis za auto kde spojka stojí 10tis, altík 10tis a budu je měnit každe leto to se mi taky nechce. a davat 150tis za fabiu to se nestane nikdy....

19.11.09, 23:47

Příspěvek 
getz v díslu jede jako kráva, ale ten iteriér.... :roll:

když sem přezouval C5tku, tak sem se s tim jel projet, no celkem dobrý, na silnici se to chová tak nějak jinak než na co sem zvyklej, jestli líp nebo ne, to je na každym, mě se to mírný pohupování moc nelíbililo....na to, že to byla 1,8 v benzínu, tak teda nic moc, ale cestu do chorvatska bych si v tom asi dokázal představit....

možná mě tady sežerete, ale benzínová oktávka se mi zdála, na tý cestě, kde sme to zkoušel, taková stabilnější a podle mě víc poslouchala na volant a brzdy :wink:

19.11.09, 23:53
Profil ICQ

Příspěvek 
paži píše:
Sadra17 píše:
VeTeV píše:
kaslat na koncern :roll:

furt lepší než žabožrouti

Nezažils, nepochopíš;)

zažil sem, pochopil sem :sick:

19.11.09, 23:54
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
C5 je mozno maksia ale hydro-gas verzia je to najpohodlnejsie v com som kedy sedel pokial ide o pruzenie,
nie je to na zavodenie, ale skus s tym ist po rozflakanej ceste, sa potentujes ake to je pohodlne oproti ochcafke ;)

Ondras, obcas mi pripadas, bez urazky, trochu smiesny s tym niekedy extremne prokoncernovym nazorom, ale mne to nevadi :D rad sa zasmejem
Peace 8)

19.11.09, 23:56

Příspěvek 
Ondras83 píše:
možná mě tady sežerete, ale benzínová oktávka se mi zdála, na tý cestě, kde sme to zkoušel, taková stabilnější a podle mě víc poslouchala na volant a brzdy :wink:

Někde byl test Octavií, sice OII RS, ale jedna v benzínu, druhá v dieslu. Projížděli takový esíčko za sebou stejnou rychlostí a stopou. Benzinová projela bez problémů, naftová šla na výjezdu bokem

20.11.09, 00:16

Příspěvek 
deekay píše:
C5 je mozno maksia ale hydro-gas verzia je to najpohodlnejsie v com som kedy sedel pokial ide o pruzenie,
nie je to na zavodenie, ale skus s tym ist po rozflakanej ceste, sa potentujes ake to je pohodlne oproti ochcafke ;)

Ondras, obcas mi pripadas, bez urazky, trochu smiesny s tym niekedy extremne prokoncernovym nazorom, ale mne to nevadi :D rad sa zasmejem
Peace 8)

já sem to věděl :wink: ...já sem neřek, že to bylo špatný, nebo že oktávka v podvozku tu C5tku rozdrtí, ale mě se to prostě nelíbilo...takovej člun no :) a byl to hydro-gas...bylo to na dost rozflákaný cestě...mě se prostě moc nelíbilo, ale neřikám, že to bylo špatný...

jo a tekla u toho hodně vodní pumpa a to to auto odjelo 2x chorvatsko a jinak stojí pořád v garáži, majitelé sou tak trošku debilní a maj to asi jen proto, aby bylo vidět, že na to maj, jinak jezděj služebním doblem a formanem....přezul sem to na zimáky a zjara to budu zase přezouvat na letní, v zimě se s tim nejezdí.....

20.11.09, 00:16
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 188 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další