ochcávky, seaty,feldy ???
| Autor |
Zpráva |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
NOVON píše: SHARPERS: No kdybych si měl teď po 18 ti autech různých značek koupit nějaké přibližovadlo,tak bych šel do feldy kombi 1.3..Nespěchal bych,pěkně si počkal na nějakou v Top stavu a kupil ju..Doveze to kde potřebuješ,ND za hubičku a honit si ego už taky nepotřebuju..Tak že asi tak no..  Aj ja by som to tak nejak povedal...otázka je, či dotyčný bude spokojný s Feldou kombi...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 19.11.09, 17:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
NOVON
Registrován: 15.7.08, 21:08 Příspěvky: 1841 Bydliště: KOPŘIVNICE
|
...no tohle by mi taky nevadilo...Četl jsem,že jsou už povedené...a ta barvička...
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... tz/7677338
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 19.11.09, 17:53 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Getze má známý...a prostě nepotěší, neurazí...ale já bych to nechtěl.
Ta nesouosost sedačky a volantu se nachází ve většině malých aut. Aby se lépe nastupovalo/vystupovalo. Škodovka to dělala určitě od 1000MB po Felicii, takže Carlosi, máš to tak i u sebe. 
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 19.11.09, 18:52 |
|
 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
gokralik píše: Getze má známý...a prostě nepotěší, neurazí...ale já bych to nechtěl. Ta nesouosost sedačky a volantu se nachází ve většině malých aut. Aby se lépe nastupovalo/vystupovalo. Škodovka to dělala určitě od 1000MB po Felicii, takže Carlosi, máš to tak i u sebe. 
Asi jo, pořád mi to nepřišlo uplně olrajt.  Ale lepší než v KA to je rozhodně.
_________________ Škoda Rapid '19 TSi 70kW Polo Fox '85 29kW
|
| 19.11.09, 19:13 |
|
 |
|
paži
|
ten gezt je skvělej v naftě...táta ho má v práci a když jsem s tím jel tak jsem se nepřestával divit jak to jede a že je to diesel. fakt dobrý
ale je to mrd.a malá
|
| 19.11.09, 19:19 |
|
 |
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
jedinej venda má pravdu
tyhle témata jsou opravdu na ho**o a nikdo jiný to nerozhodne a čím dýl to budeš omýlat tim spíš nic nekoupíš protože každej bude plut na něco, vem kč, vytypuj pár aut, vem NOVONa(bydlí někde poblíž ne) a něco vyberte a je po prdeli
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
| 19.11.09, 19:23 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
ferrari píše: sharpers píše: co třeba Chevrolet Aveo ? Bratranec má Daewoo Kalos (=Chevrolet Aveo) a no problem...kamarát rovnako, Daewoo Kalos...obaja majú rovnakú motorizáciu - 1,4 16V...ale zasa Deekay nadával na Aveo...
mal som 2 kusy na novinarsky test tak asi viem co hovorim ked poviem ze horsie auto som vzivote nesoferoval
kto si kupi korejca, zrejme vzivote nesedel v inom aute...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.11.09, 19:42 |
|
 |
|
NOVON
|
Jim píše: jedinej venda má pravdu tyhle témata jsou opravdu na ho**o a nikdo jiný to nerozhodne a čím dýl to budeš omýlat tim spíš nic nekoupíš protože každej bude plut na něco, vem kč, vytypuj pár aut, vem NOVONa(bydlí někde poblíž ne) a něco vyberte a je po prdeli
NO PROBLEM,už jsem vybral známým a rodině pár dobrých aut,pár jsem sice nepřesvědčil,ale ti se teď bijou do hlavy.
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
| 19.11.09, 21:11 |
|
 |
|
NOVON
|
paži píše: ten gezt je skvělej v naftě...táta ho má v práci a když jsem s tím jel tak jsem se nepřestával divit jak to jede a že je to diesel. fakt dobrý
ale je to mrd.a malá
Nj,ale nesmí to být 1.5 CRDi 3-válec,ty se moc nepovedly a taky je brzy stáhli z nabídky a dále nabízeli a nabízejí 4 válec 1.5 CRDi...Jinak bych asi hodně váhal mezi tím GETZem v benzínu a krátkou Fábií...
|
| 19.11.09, 21:18 |
|
 |
|
sharpers
|
Getz nechcu, to je male , i felda mi připada větší, jinak jak ten jeden psal, mam zjistit co chu, ja chcu cokoliv, řikal sem že mi na velikosti nezaleži, jezdit s tim budu do prace, muže to byt jak sportovní 3 dveřák, tak MPV, jde mi o bezpečnost a spolehlivost....pokud zkrachujou všechny debaty o zahraničních autech kolem 150tis a žadne si z nich nevyberu, tak se nato vyseru, koupim feldu, kombika, v klidu si počkam na top nabidku v super výbavě, nejlepe bilou, modrou metlu nebo zelenou metlu, koupím pěkné alučka, tmavší okna, polep sloupků a bude hotovo. Mě felda až tak neva, jen sem chtěl bezpečnější, přecejenom je to auto konstrukčně vychazejici z fačka, tj kajsi z roku 86  ale zase davat 150tis za auto kde spojka stojí 10tis, altík 10tis a budu je měnit každe leto to se mi taky nechce. a davat 150tis za fabiu to se nestane nikdy....
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
| 19.11.09, 23:47 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
getz v díslu jede jako kráva, ale ten iteriér....
když sem přezouval C5tku, tak sem se s tim jel projet, no celkem dobrý, na silnici se to chová tak nějak jinak než na co sem zvyklej, jestli líp nebo ne, to je na každym, mě se to mírný pohupování moc nelíbililo....na to, že to byla 1,8 v benzínu, tak teda nic moc, ale cestu do chorvatska bych si v tom asi dokázal představit....
možná mě tady sežerete, ale benzínová oktávka se mi zdála, na tý cestě, kde sme to zkoušel, taková stabilnější a podle mě víc poslouchala na volant a brzdy 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 19.11.09, 23:53 |
|
 |
|
Ondras83
|
paži píše: Sadra17 píše: VeTeV píše: kaslat na koncern  furt lepší než žabožrouti Nezažils, nepochopíš;)
zažil sem, pochopil sem 
|
| 19.11.09, 23:54 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
C5 je mozno maksia ale hydro-gas verzia je to najpohodlnejsie v com som kedy sedel pokial ide o pruzenie,
nie je to na zavodenie, ale skus s tym ist po rozflakanej ceste, sa potentujes ake to je pohodlne oproti ochcafke
Ondras, obcas mi pripadas, bez urazky, trochu smiesny s tym niekedy extremne prokoncernovym nazorom, ale mne to nevadi  rad sa zasmejem
Peace 
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 19.11.09, 23:56 |
|
 |
|
MATTESS
|
Ondras83 píše: možná mě tady sežerete, ale benzínová oktávka se mi zdála, na tý cestě, kde sme to zkoušel, taková stabilnější a podle mě víc poslouchala na volant a brzdy 
Někde byl test Octavií, sice OII RS, ale jedna v benzínu, druhá v dieslu. Projížděli takový esíčko za sebou stejnou rychlostí a stopou. Benzinová projela bez problémů, naftová šla na výjezdu bokem
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 20.11.09, 00:16 |
|
 |
|
Ondras83
|
deekay píše: C5 je mozno maksia ale hydro-gas verzia je to najpohodlnejsie v com som kedy sedel pokial ide o pruzenie, nie je to na zavodenie, ale skus s tym ist po rozflakanej ceste, sa potentujes ake to je pohodlne oproti ochcafke  Ondras, obcas mi pripadas, bez urazky, trochu smiesny s tym niekedy extremne prokoncernovym nazorom, ale mne to nevadi  rad sa zasmejem Peace 
já sem to věděl  ...já sem neřek, že to bylo špatný, nebo že oktávka v podvozku tu C5tku rozdrtí, ale mě se to prostě nelíbilo...takovej člun no  a byl to hydro-gas...bylo to na dost rozflákaný cestě...mě se prostě moc nelíbilo, ale neřikám, že to bylo špatný...
jo a tekla u toho hodně vodní pumpa a to to auto odjelo 2x chorvatsko a jinak stojí pořád v garáži, majitelé sou tak trošku debilní a maj to asi jen proto, aby bylo vidět, že na to maj, jinak jezděj služebním doblem a formanem....přezul sem to na zimáky a zjara to budu zase přezouvat na letní, v zimě se s tim nejezdí.....
|
| 20.11.09, 00:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|