Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Co hustíte? 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
cyz píše:
Nad myšlenkou bezdušových kol na zimní sadě na 105ce jsem zlomil hůl....myslím 3 ze 4 kol jsou tam s dušema, ráfky dobité, pokřivené, rezavé, závaží jak z autobusu...pěkné jsem nechal na letní a na ty podmínky v zimě se mi nové nechtělo kupovat (spíš na to nikdy nebyly prachy)

To zas do Nokianu davat duse by byla blbost, takze pekne opiskovat disky a nastrikat zinkem :P

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

20.11.07, 22:18
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Matthes píše:
cyz píše:
Nad myšlenkou bezdušových kol na zimní sadě na 105ce jsem zlomil hůl....myslím 3 ze 4 kol jsou tam s dušema, ráfky dobité, pokřivené, rezavé, závaží jak z autobusu...pěkné jsem nechal na letní a na ty podmínky v zimě se mi nové nechtělo kupovat (spíš na to nikdy nebyly prachy)

To zas do Nokianu davat duse by byla blbost, takze pekne opiskovat disky a nastrikat zinkem :P

To je na staré škodovce, tam jsou protektory Obnova, Nokiany mám na Formanu (už mi přišly, akorát jsem s hrůzou zjistil že mají takovou přilnavost že se strašně obalují bahnem takže to asi nebude pravé pneu pro mě)

20.11.07, 22:20
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
cyz píše:
To je na staré škodovce, tam jsou protektory Obnova, Nokiany mám na Formanu (už mi přišly, akorát jsem s hrůzou zjistil že mají takovou přilnavost že se strašně obalují bahnem takže to asi nebude pravé pneu pro mě)

To je nejaky divny, asi agresivni bahno nebo chyba v Matrixu :?

20.11.07, 22:22

Příspěvek 
Matthes píše:
cyz píše:

To je nejaky divny, asi agresivni bahno nebo chyba v Matrixu :?

Spíš to agresivní bahno...ale které ty máš? Ty jsi psal že máš HKPL? Ne? Já mám W a ty mají hrubší vzorek....docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily :) teď uvidím jak se osvědčí v praxi

20.11.07, 22:45
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily :) teď uvidím jak se osvědčí v praxi

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007111201 aneb co se píše v časopisech, i německých...

20.11.07, 22:50
Hliník navždy.

Příspěvek 
cyz píše:
Spíš to agresivní bahno...ale které ty máš? Ty jsi psal že máš HKPL? Ne? Já mám W a ty mají hrubší vzorek....docela mě zarazily pomluvy na Nokian v českých vohnoutích časopisech, ale německé testy mě uklidnily :) teď uvidím jak se osvědčí v praxi

Ano, Hakkapeliitta. Ale ono to bahno je takovy lepivy ... preci jen sou delany hlavne na snih. Sice M&S ale precijen hlavne snih :) Kde je pomlouvali? :twisted:

20.11.07, 22:55

Příspěvek 
Matthes píše:
cyz píše:

Ano, Hakkapeliitta. Ale ono to bahno je takovy lepivy ... preci jen sou delany hlavne na snih. Sice M&S ale precijen hlavne snih :) Kde je pomlouvali? :twisted:

Tak já jsem koupil ty W, jsou levnější, na HKPL jsem neměl prachy a ni jsem tolik utratit nechtěl:) a myslím si že budou ideální. Pomluvili je myslím v Autotipu, ale když jsem si ty testy četl a trochu nad tím uvažoval tak mi došlo že typickým uživatelem je blbeček v Golfu, Octávce apod (vočipovaný ftédéíčku :D ) který s tím má jezdit jako prase po městě a po posolených cestách a 2x-3x za zimu projede 1cm sněhu poté co důchodce zamete sníh z chodníku do silnice a ty zimní gumy má v podstatě jenom protože je to bezpečné (áno). Nedovedu si jinak vysvětlit že v testu zmíních pneumatik se v půlce věty zmíní o výborných trakčních vlastnostech na sněhu, zato na půlce stránky rozepisují slabé brzdné účinky a boční vedení na mokré silnici a na další půlce stránky se autor děsí katastrofálním nekomfortem na suché silnici.

20.11.07, 23:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Já teď kupoval mámě WR, tak uvidíme.

20.11.07, 23:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:
Já teď kupoval mámě WR, tak uvidíme.

WR mají být o třídu vyšší (snad co se týká komfortu), ale spíš do mírnějších podmínek než W....počkáme až udeří zima a porovnáme

20.11.07, 23:09
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2