Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 19:32

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 ekologické daně po novém roku 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ladin píše:
Tak proč mám u BMM na okně malou zelenou známku 2.Takže určo e.2 8)

Tam máš "S2". To asi nebude euro.

5.11.08, 18:33
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Napadla me takova vec, jak to bude s tou dani, kdyz bych auto zdedil? Nevite jestli to je nejak oseteny

8.11.08, 22:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Ladin píše:
bosator píše:
Pro upřesnění, co vím: Favorit karburator neplní ani euroro1 (nevim jak s katalizatorem)= 10000, BMM plní e.1 = 5000, felicie Mpi plní e.2 = 3000, felicii Mpi ktera plní e.3, jak nekde piší, jsem zatím neviděl

Tak proč mám u BMM na okně malou zelenou známku 2.Takže určo e.2 8)

Zelená známka S2 znamená třícestný katalyzátor.

8.11.08, 22:36

Příspěvek 
madmax píše:
Napadla me takova vec, jak to bude s tou dani, kdyz bych auto zdedil? Nevite jestli to je nejak oseteny

Bohužel. Ta daň je u přepisu a ne při prodeji (dědictví). Leda bys to nechal napsané na toho před tebou.

8.11.08, 22:44
Mistr mechanik

Příspěvek 
pitomci už vymysleli třeba daně z komínů a lidi si stavěli dymovody pod střechu pak jim hořely baráky, taky byly daně z oken to si pamatujete z pohádek jak na domcích byly malé okna, a to bude asi podobný výtvor již se těším na ten zákon toho intelihenta si nechám zarámovat :D miloš

9.11.08, 17:25

Příspěvek 
http://auto.idnes.cz/za-prevod-stare-ojetiny-zaplatime-az-10-tisic-navic-fsm-/auto_ojetiny.asp?c=A080930_120441_auto_ojetiny_fdv
Jak sem to tedy pochopil z výše uvedeného článku tak tu daň po novým roce zaplatí naprosto každý nehledě na to kolikrát bylo auto předtím přehlášeno?Takže až budu po novým roce prodávat auto tak hned o 5000 míň.

15.11.08, 11:33
Hluchoň

Příspěvek 
jo a já o deset míň.. to už ho dojedu a zlikviduju, to pak už nikdo favorita nekoupí, dneska jsou za 15, s přelomem roku cena klesne na deset, a aby ho něko koupil bude ho potřeba prodávat za pětistovku

15.11.08, 15:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
jo a já o deset míň.. to už ho dojedu a zlikviduju, to pak už nikdo favorita nekoupí, dneska jsou za 15, s přelomem roku cena klesne na deset, a aby ho něko koupil bude ho potřeba prodávat za pětistovku

Zbláznil ses??? :lol: za pětistovku???? To je sakra drahý, podle mě když si pujdeš koupit fávo po novým roce nebo cokoliv v této kategorii tak by ti měl dát majitel ještě minimálně 5 litrů na přepis, dneska seženeš pojízdný fávo s papírama a platnou TK klidně za 2000,- a ještě ten majitel bude rád že sis to za to vůbec vzal

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.11.08, 17:42
Mistr mechanik

Příspěvek 
v německu už podobnou cypovinu vymysleli a časem zrušili, na slovensku byla padesátka a zrušili ji když ti vemu podle té padesátky tak stím budou otravovat věčně, kí ptostě pro takové poplatky nemám slov a jjsou mi proti srsti miloš

28.11.08, 19:20

Příspěvek 
Ti kdo ten zákon schválili jsou totální pi*e!!!a mají nové audi a mercedesi takze se jich to netýká..normální člověk s favoritem,škodovkou či feldou je na tom hůř

1.12.08, 12:28

Příspěvek 
takže od 1.1. 2009 je to jasný, že za přepis bude za favo karb 10 tis, ostatní eura jiný taxy???...je to už jasný??? :roll:

1.12.08, 19:19
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
proč si myslíš že sem kupoval ted :lol: 8)

1.12.08, 19:29
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek Důležitý dotaz
Mluvil jsem se známým a ten mi říkal, že poplatek nebude platit ten, kdo se do konce roku zaregistruje. Předpokládám, že jen špatně pochopil terminologii (přihlášení vs. registrace), ale pro jistotu se zeptám: Je nějaká taková možnost/nutnost jakési registrace i v případě, že má auto napsané na sebe a nehodlá ho prodávat?

9.12.08, 11:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Důležitý dotaz
fatal píše:
Mluvil jsem se známým a ten mi říkal, že poplatek nebude platit ten, kdo se do konce roku zaregistruje. Předpokládám, že jen špatně pochopil terminologii (přihlášení vs. registrace), ale pro jistotu se zeptám: Je nějaká taková možnost/nutnost jakési registrace i v případě, že má auto napsané na sebe a nehodlá ho prodávat?

To doufám že ne, jinak jim nakopu prdele. To by si dovolili už moc.

9.12.08, 11:30
rejpal

Příspěvek Re: Důležitý dotaz
gokralik píše:
To doufám že ne, jinak jim nakopu prdele. To by si dovolili už moc.

Také doufám, že to známý jen špatně pochopil, ale rád bych, kdyby mi to tu někdo vyvrátil fakt nabeton, protože jsem známému říkal, že je to blbost, a velmi nerad bych se mu pak omlouval za finanční ztrátu, kdyby to náhodou blbost nebyla... :roll:

9.12.08, 11:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další