ekologické daně po novém roku
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Ladin píše: Tak proč mám u BMM na okně malou zelenou známku 2.Takže určo e.2
Tam máš "S2". To asi nebude euro.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.11.08, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
madmax
|
Napadla me takova vec, jak to bude s tou dani, kdyz bych auto zdedil? Nevite jestli to je nejak oseteny
8.11.08, 22:01 |
|
|
Neex
|
Ladin píše: bosator píše: Pro upřesnění, co vím: Favorit karburator neplní ani euroro1 (nevim jak s katalizatorem)= 10000, BMM plní e.1 = 5000, felicie Mpi plní e.2 = 3000, felicii Mpi ktera plní e.3, jak nekde piší, jsem zatím neviděl Tak proč mám u BMM na okně malou zelenou známku 2.Takže určo e.2
Zelená známka S2 znamená třícestný katalyzátor.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
8.11.08, 22:36 |
|
|
gokralik
|
madmax píše: Napadla me takova vec, jak to bude s tou dani, kdyz bych auto zdedil? Nevite jestli to je nejak oseteny
Bohužel. Ta daň je u přepisu a ne při prodeji (dědictví). Leda bys to nechal napsané na toho před tebou.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
8.11.08, 22:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pitomci už vymysleli třeba daně z komínů a lidi si stavěli dymovody pod střechu pak jim hořely baráky, taky byly daně z oken to si pamatujete z pohádek jak na domcích byly malé okna, a to bude asi podobný výtvor již se těším na ten zákon toho intelihenta si nechám zarámovat miloš
|
9.11.08, 17:25 |
|
|
MichalW
|
http://auto.idnes.cz/za-prevod-stare-ojetiny-zaplatime-az-10-tisic-navic-fsm-/auto_ojetiny.asp?c=A080930_120441_auto_ojetiny_fdv
Jak sem to tedy pochopil z výše uvedeného článku tak tu daň po novým roce zaplatí naprosto každý nehledě na to kolikrát bylo auto předtím přehlášeno?Takže až budu po novým roce prodávat auto tak hned o 5000 míň.
_________________ Škoda Favorit 1.3 GLxi 40Kw BMM Silver Line
|
15.11.08, 11:33 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jo a já o deset míň.. to už ho dojedu a zlikviduju, to pak už nikdo favorita nekoupí, dneska jsou za 15, s přelomem roku cena klesne na deset, a aby ho něko koupil bude ho potřeba prodávat za pětistovku
|
15.11.08, 15:46 |
|
|
Kristensen
|
Vít píše: jo a já o deset míň.. to už ho dojedu a zlikviduju, to pak už nikdo favorita nekoupí, dneska jsou za 15, s přelomem roku cena klesne na deset, a aby ho něko koupil bude ho potřeba prodávat za pětistovku
Zbláznil ses??? za pětistovku???? To je sakra drahý, podle mě když si pujdeš koupit fávo po novým roce nebo cokoliv v této kategorii tak by ti měl dát majitel ještě minimálně 5 litrů na přepis, dneska seženeš pojízdný fávo s papírama a platnou TK klidně za 2000,- a ještě ten majitel bude rád že sis to za to vůbec vzal
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.11.08, 17:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v německu už podobnou cypovinu vymysleli a časem zrušili, na slovensku byla padesátka a zrušili ji když ti vemu podle té padesátky tak stím budou otravovat věčně, kí ptostě pro takové poplatky nemám slov a jjsou mi proti srsti miloš
|
28.11.08, 19:20 |
|
|
Davulus
|
Ti kdo ten zákon schválili jsou totální pi*e!!!a mají nové audi a mercedesi takze se jich to netýká..normální člověk s favoritem,škodovkou či feldou je na tom hůř
|
1.12.08, 12:28 |
|
|
Ondras83
|
takže od 1.1. 2009 je to jasný, že za přepis bude za favo karb 10 tis, ostatní eura jiný taxy???...je to už jasný???
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.12.08, 19:19 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
proč si myslíš že sem kupoval ted
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.12.08, 19:29 |
|
|
fatal
rejpal
|
Důležitý dotaz
Mluvil jsem se známým a ten mi říkal, že poplatek nebude platit ten, kdo se do konce roku zaregistruje. Předpokládám, že jen špatně pochopil terminologii (přihlášení vs. registrace), ale pro jistotu se zeptám: Je nějaká taková možnost/nutnost jakési registrace i v případě, že má auto napsané na sebe a nehodlá ho prodávat?
|
9.12.08, 11:08 |
|
|
gokralik
|
Re: Důležitý dotaz
fatal píše: Mluvil jsem se známým a ten mi říkal, že poplatek nebude platit ten, kdo se do konce roku zaregistruje. Předpokládám, že jen špatně pochopil terminologii (přihlášení vs. registrace), ale pro jistotu se zeptám: Je nějaká taková možnost/nutnost jakési registrace i v případě, že má auto napsané na sebe a nehodlá ho prodávat?
To doufám že ne, jinak jim nakopu prdele. To by si dovolili už moc.
|
9.12.08, 11:30 |
|
|
fatal
rejpal
|
Re: Důležitý dotaz
gokralik píše: To doufám že ne, jinak jim nakopu prdele. To by si dovolili už moc.
Také doufám, že to známý jen špatně pochopil, ale rád bych, kdyby mi to tu někdo vyvrátil fakt nabeton, protože jsem známému říkal, že je to blbost, a velmi nerad bych se mu pak omlouval za finanční ztrátu, kdyby to náhodou blbost nebyla...
|
9.12.08, 11:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|