Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Cajti vs. tuning 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jenže je smutný, když takovejhle frajírek smete rodinu s dětmi, kde táta řídil naprosto opatrně a podle předpisů a nikdo kromě viníka nepřežije.

6.3.07, 12:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hustý, téma se jmenuje tuning. vs policajti a řeší se tu uřezaný pružiny a zavařený kliky. To je tuning jak moje bačkory :roll:

6.3.07, 13:38
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Martin píše:
Jenže je smutný, když takovejhle frajírek smete rodinu s dětmi, kde táta řídil naprosto opatrně a podle předpisů a nikdo kromě viníka nepřežije.

toto je to co stve aj mna: mozeme byt hocijako ohladuplni, opatrni a dobri soferi, ale vzdy sa najde nejaky K***t ktory to do teba napali.
Aj ked nie si na vine, tak je to jedno lebo si posadku neozivis.
Za seba sa viem zarucit, ale za zvysok cestnej premavky nie. A vsetci vieme ze kazdy si mysli ze vie dobre soferovat, ale ,otvorene, ani ja si nedovolim povedat ze som dobry sofer. (mam asi 30 tis. km, co nie je ziadna slava).
Desia ma ti ktori si myslia opak...

ale toto som mal asi dat do ineho topicu, sory :oops:

6.3.07, 14:32

Příspěvek 
Drak píše:
Tak já tě u toho nechám, že ztvrdne, sice si protiřečíš ve vlastním příspěvku (menší síla => víc stlačíš = tvrdá pružina ???), jenom tak pro názornost, když zatlačím palcem do polystyrenu a stejnou silou zatlačím palcem do másla, kde bude větší díra? Přece v tom měkčím. Cos měl z fyziky?

Jedinej kdo tady mluví o menší síle jsi ty, já ti řikám že na ní působíš pořád stejnou sílou (váhou auta) a když teda změkne jak tvrdíš ty tak ji logicky víc stlačim když použiju stejnou váhu předku na kratší (podle tebe měkčí) pružinu tak ji víc předepnu tudíž bude tvrdší. když jseš tak chytrej tak si vem pružinu a uřízni z ní v kuse dva závity a čtyři závity a zkus si na ně třeba stoupnout a uvidíš která se bude houpat víc, samozřejmě ta delší, protože má víc pružnejch členů :lol:

6.3.07, 15:32

Příspěvek 
deekay píše:
Martin píše:

toto je to co stve aj mna: mozeme byt hocijako ohladuplni, opatrni a dobri soferi, ale vzdy sa najde nejaky K***t ktory to do teba napali.
Za seba sa viem zarucit, ale za zvysok cestnej premavky nie. A vsetci vieme ze kazdy si mysli ze vie dobre soferovat, ale ,otvorene, ani ja si nedovolim povedat ze som dobry sofer. (mam asi 30 tis. km, co nie je ziadna slava).

Já mám odjeto za 4 roky 800 000 km (řidič z povolání) a taky tvrdím že nejsem dobrej řidič, takovej totiž podle mě neexistuje pač by musel být jasnovidec a vidět za roh

6.3.07, 15:34

Příspěvek 
Ritchma píše:
Hustý, téma se jmenuje tuning. vs policajti a řeší se tu uřezaný pružiny a zavařený kliky. To je tuning jak moje bačkory

Bohužel pod pojmem tuning si většina "tunerů" představí tyto prasečiny.

Kristensen píše:
Jedinej kdo tady mluví o menší síle jsi ty, já ti řikám že na ní působíš pořád stejnou sílou (váhou auta) a když teda změkne jak tvrdíš ty tak ji logicky víc stlačim když použiju stejnou váhu předku na kratší (podle tebe měkčí) pružinu tak ji víc předepnu tudíž bude tvrdší. když jseš tak chytrej tak si vem pružinu a uřízni z ní v kuse dva závity a čtyři závity a zkus si na ně třeba stoupnout a uvidíš která se bude houpat víc, samozřejmě ta delší, protože má víc pružnejch členů :lol:

:lol: :lol: :lol:
Máš dobrý teorie, tím, že na uřezanou pružinu tlačím stejnou silou, tak z ní udělám bezcenej kus železa, protože to péro už pak nemá vůbec sílu auto zvednout, tím, jak ty tvrdíš, že víc předepneš, jenom dokazuješ znehodnocení pružícího členu, pochop, že flexou prostě nenahradíš sportovní tvrdou pružinu, přečti si něco o zpracování oceli a pak mi dej vědět, kde píšou, že uřezáním kusu železa z něčeho se tomu materiálu změní struktura, možná tak jeho konce, kterej se teplem od flexy vyhřeje.

6.3.07, 17:31

Příspěvek 
Ritchma píše:
Hustý, téma se jmenuje tuning. vs policajti a řeší se tu uřezaný pružiny a zavařený kliky. To je tuning jak moje bačkory :roll:

Týbrďo! :shock: Tvé bačkory bych chtěl vidět, vložíš foto? :lol:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

6.3.07, 19:52
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Volant se seata má stejnej vnitřní průměr a tisícihran jako 120, sedačky jsou hodně pevně přivařený, navíc jsou bezpečněší, než originální 120 bez opěrek a mřížka je z tahokovu ze vzduchovýho filtru, takže ju zmačkáš jak papírovýho čerta. Víš dobře, o čem mluvím, jenom mě špatně chytáš za slovo. Mluvím o pružinách uřezaných flexou, podložkách pod kola, motorech z bůhvíčeho a podobných úpravách důležitých strojových částí auta.

no draku neber si to osobně si tě vážím ale nech tomu průběh s nadhledem to tak je a nic natom nezměníš miloš

6.3.07, 22:15

Příspěvek 
Drak píše:
Ritchma píše:
Hustý, téma se jmenuje tuning. vs policajti a řeší se tu uřezaný pružiny a zavařený kliky. To je tuning jak moje bačkory

Bohužel pod pojmem tuning si většina "tunerů" představí tyto prasečiny.

Kristensen píše:

:lol: :lol: :lol:
Máš dobrý teorie, tím, že na uřezanou pružinu tlačím stejnou silou, tak z ní udělám bezcenej kus železa, protože to péro už pak nemá vůbec sílu auto zvednout, tím, jak ty tvrdíš, že víc předepneš, jenom dokazuješ znehodnocení pružícího členu, pochop, že flexou prostě nenahradíš sportovní tvrdou pružinu, přečti si něco o zpracování oceli a pak mi dej vědět, kde píšou, že uřezáním kusu železa z něčeho se tomu materiálu změní struktura, možná tak jeho konce, kterej se teplem od flexy vyhřeje.

To není teorie to je dlouholetá praxe je vidět že jseš ještě bažant :lol: Já nikomu uřezaný péra nevnucuju a ani je neuznávám jen píšu co se s nima děje, proto když je uřízneš tak auto odskakuje jak koza protože ta pružina je víc stlačená to znamená víc předepnutá a je prostě tužší páč ji splácneš a už je tak našponovaná že dál nemůže i když by pod větší vahou šla stlačit, ale pokud na ni působíš stejnou váhou tak prostě se víc už nestlačí a v podstatě nepruží tudíž se auto vyhupuje pořád jen nahoru při přejezdu nerovností ale níž než je klidová hodnota prostě nechce jít. Si dej tu práci a vyzkoušej to, to auto je prostě tvrdý a přitom nedrží na silnici a není to dorazama.

7.3.07, 13:35

Příspěvek 
Z auta sice můžeš mít pocit, že je tvrdší, protože pružina nemá takovou sílu, aby auto nadzvedla do původní výšky, nebo tlumila nárazy mezi nápravou a karosérií ale pružina jako taková prostě neztvrdne, měnil sem už stovky zlomených pružin, vím, jak se auto chová s různě zkrácenou nebo unavenou pružinou, tak mě prosím nenazývej bažantem a neškol, jak se co chová, když to znám z vlastní zkušenosti.

Naposledy upravil Drak dne 7.3.07, 19:57, celkově upraveno 1

7.3.07, 18:47
Moderátor

Příspěvek 
asi se na me rozezlite, ale kdyz sem do uzovky dal M napravu, fiknul sem pruzinu o pul zavitu...ano o tu cast, kterou ta pruzina doceda a proto sem to co zbylo flexou krapetzaliznul, aby to do ramene netlacilo jen tou hranou ..k tomu novy tlumice a nemuzu si stezovat, ale rozhodne nechci rict ze je auto tvrdsi....jen je to krapet lepsi, tot vse

http://kachnis.techsajt.cz

7.3.07, 19:49
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
kachnis píše:
asi se na me rozezlite, ale kdyz sem do uzovky dal M napravu, fiknul sem pruzinu o pul zavitu...ano o tu cast, kterou ta pruzina doceda a proto sem to co zbylo flexou krapetzaliznul, aby to do ramene netlacilo jen tou hranou ..k tomu novy tlumice a nemuzu si stezovat, ale rozhodne nechci rict ze je auto tvrdsi....jen je to krapet lepsi, tot vse

Krapet to je lepší v tom že máš, sice jen nepatrně ale máš, níž těžiště auta

8.3.07, 07:07
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
deekay píše:
Martin píše:

Já mám odjeto za 4 roky 800 000 km (řidič z povolání) a taky tvrdím že nejsem dobrej řidič, takovej totiž podle mě neexistuje pač by musel být jasnovidec a vidět za roh

pokud jsi ujel v pracovní dny za čtyři roky 800 000 km, tak to máš na den 750 km, prosímtě s čím jsi to ujel, kolik máš vzadu max rychlost, kolik máš koní pod pedálem, no nechceš ubrat? já jsem zase včera vytáhnul z moravy petrolejku a ještě svítila :shock: divný ale co naděláš miloš :D

8.3.07, 11:04
Pan Kapitán

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
pokud jsi ujel v pracovní dny za čtyři roky 800 000 km, tak to máš na den 750 km, prosímtě s čím jsi to ujel, kolik máš vzadu max rychlost, kolik máš koní pod pedálem, no nechceš ubrat? já jsem zase včera vytáhnul z moravy petrolejku a ještě svítila :shock: divný ale co naděláš miloš :D

Treba ridic autobusu na lince Praha - Bratislava :-) Nebo je treba osobnim ridicem nejakyho poslance z Ostravy.... To by odpovidalo i tomu ze neni dobry ridic.. ;-)

Cvokárium: Youtube Instagram

8.3.07, 11:59
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Kristensen píše:
deekay píše:
Martin píše:

Budeš se divit ale můžu to dokladovat kopiema koleček, ono když švindluješ tak jedeš 9 hodin, 6 hodin spíš a pak zase valíš 9 hodin, odjíždíš v neděli v 22:00 a vrátíš se v sobotu ráno za devět hodin urazíš z mého bydliště až do Norinberka což je 450km, tam se vyspíš a pokračuješ opět dál a dál takže za 24 hodin urazíš 900km když to jde podle plánu a pak zase ve středu ráno dovalíš domu vyměníš trenky v poledne naložíš a letíš znova tak můžeš počítat :lol: Proto jsem taky napsal "jen" 800 000 sem tam nějakej svátek i když ten nikoho nezajímal (hlavně šéfa) páč za hranicema svátek není takže kluku dělej ať to do půlnoci stihneš na hranice jinak jseš bez peněz :cry: Proto jsem to taky vydržel jen 4 roky a samozřejmě do toho počítám i nějaká soukromá jízda s osobákem atd

8.3.07, 17:56
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další