Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: těšte se na stk
Ne tak docela, autoškoláci byli styrý praktici z náklaďáků kde se prostě podřazovalo, ne že by nešlo zastavit na brzdy ale pak už si neměl vzduch na další zabrždění....
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.8.22, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja kdyz delal B+E, tak jsem taky nesmel ke krizovatce "doplachtit", dostaval jsem za to slusnej pojeb. Prej si na to nemam zvykat, kdyz chci papiry na 7t soupravu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
25.8.22, 13:07 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jo, mě taky péroval pokaždé, když jsem v obci z 50, nešel pěkně 4,3,2... A stávalo se mi to často, protože jsem zrovna jezdil denně s automatem. Ale jak potom za auto zahákneš něco fakt těžkého (ne jen prázdnou kostku), tak si uvědomíš že to podřazování není zbytečné. Viky píše: No... asi takhle.... ja bych se nehadal, jiny gumy si klidne nekde pujcil, dojel tam, oni budou spokojeny a jede se dal. Ani kdyby ti lhali do očí a vymýšleli si úplné nesmysly, jen aby si obhájili svou chybu?
|
25.8.22, 19:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když chci někam doplachtit tak doplachtím a nic neporušuji, řidič nákladáku musí jet z kopce se zařazeným rychlostním stupněm, obecne platí který stupen do kopce ten samý z kopce, nejde jen o vzduch ale i o motorovou brzdu, kdo ji nepoužívá je vůl a má zametat dvůr
|
26.8.22, 06:10 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: Ale jak potom za auto zahákneš něco fakt těžkého (ne jen prázdnou kostku), tak si uvědomíš že to podřazování není zbytečné. Samozrejme, to ale delam pak zcela automaticky (jenze nemuzu instruktorovi v autoskole vypravet jak jsem leta za 120kou tahal nasobne pretizenej nebrzdenej vlek, ze jo). fatal píše: Ani kdyby ti lhali do očí a vymýšleli si úplné nesmysly, jen aby si obhájili svou chybu? Clovek si musi spravne vybirat svoje bitvy. Tady navic ty gumy jsou evidetne na hrane, takze je to jejich na jejich uvazeni a s tim se moc bojovat neda.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
26.8.22, 08:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já byl ted s vozíkem agados schnilé pozinkované bočnice se nahradili AL bočnicema z kamionu, kolem vin se to uřezalo aby zůstalo a stka na měsíc, že prej se musí vyměnit nová bočnice i s číslem, a v protokolu číslo je přeražené nebo z jiného vozíku sem to napsal od huby už nemám ten protokol, krásný vozík mnoho práce a dát ho do šrotu chápu že státním úředníkům jeb e a nemají ani základní vzdělání, tak má to technickou přehlásím vozik na slovensko a tam vozíky pokud nemají brzdu na stk nemusí, v nizozemí se vozíky ani neevidují
|
26.8.22, 22:35 |
|
|
fatal
rejpal
|
To VIN na bočnici je děsná hovadina. Když jsem byl prvně na STK pro evidenčku se SportJachtem, štítek OK, vše OK, ale "musíte mít výrobní číslo na oji", nikde nic tak smůla... Nakonec jsem ho našel, ale kdyby ne, musel bych ho tam nabouchat... A to můžu být rád že ani STK ani úřad neřešili (nebo si nevšimli) překlepu v techničáku.
|
27.8.22, 11:04 |
|
|
varok
|
No už i vozíky se oje..í kvůli nejnižší ceně na výrobu. Co se kdysi vyráběly vozíky z jeklů nebo vinklů třeba i 3mm stěna, výplň desky, tak ty vydržely mnoho desetiletí. Kdyžtak se jen obrousily-opískovaly, znovu natřely, daly nové desky a jedeme. Dnes vozíky plech asi 1mm naohýbané do profilu, ať to má nějakou pevnost a konec.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
27.8.22, 17:46 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Fatal: Ja cislo na oji nemam, jenom na ramu stitek. Kdyz se na to technik ptal (ze to hledal a nic nenasel), tak jsem rekl, ze tam neni, protoze oj je sundavaci (mam menitelnou delku vleku) a prej OK, akorat jsem to mel rict predem at to nehleda. Takze asi jak kde (jako dycky).
|
27.8.22, 21:46 |
|
|
fatal
rejpal
|
Po dlouhé době na STK se SportJachtem, no neprošel jsem, protože jsem měl prasklou odrazku vzadu a chyběla mi nálepka omezení rychlosti (když jsem vlek natíral tak jsem ji strhl a samozřejmě jsem zapomněl nalepit novou). Kde je výrobní číslo a štítek jsem ukázal, tam problém nebyl. Takže akce sehnat nálepku a namontovat nové odrazky (měl jsem je už naštěstí koupené) a hurá na opakovanou. Spokojeni: 0 0 0.
|
18.10.22, 18:49 |
|
|
Jarda S.
|
No vidíš, mě pro změnu "tepal" za to že na boku mám jen jednu odrazku- u vleku přes 3 metry mají být dvě ale pak sám řekl že to tak špatně dělají už ve výrobě a samozřejmě mlhovka má být 10 cm od brzdovýho světla
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.10.22, 20:54 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Mne se Syncrem na STK ani nevzali, nejak se jim nezdal vyfuk, tak udelali mereni emisi mimo zaznam ... misto povoleny kourivosti 1.5 to zmerilo 6.66. Tak mne auto vratili, at zkusim repas cerpadla.
|
18.10.22, 22:02 |
|
|
Jarda S.
|
pekelný vůz a zo doslova se 6.66 kouřivostí
|
18.10.22, 22:36 |
|
|
jansjans
|
Viky píše: Mne se Syncrem na STK ani nevzali, nejak se jim nezdal vyfuk, tak udelali mereni emisi mimo zaznam ... misto povoleny kourivosti 1.5 to zmerilo 6.66. Tak mne auto vratili, at zkusim repas cerpadla. Myslel jsem, zes mel T3 ted nekdy u servisaka prave kvuli motoru. Cerpadlo nedelal?
_________________ Volvo 940 B230FB aut. '91 dříve: Škoda Favorit 136L '90, LPG
|
18.10.22, 23:22 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nedelal, mel takovy zpozdeni, ze jsem mu rekl at se na to vysere, hlavne at to jezdi.
|
20.10.22, 12:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|