Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Matthes: no já se o vozík starám tak nevidím duvod měnit prkna.. když potřebuju něco dobře zaaretovat (sněžná fréza atd) natluču klínky usadím dotáhnu a nazdar... to u plechu nejde... a v torzní tyči nevidím problém... 2,2 tuny a nic to s konstrukcí neudělalo tak co...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
18.11.10, 19:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja teda nedam dopustit na vozejk s listovejma perama. Na 400kg zateze to lehne na dorazy a muzes pokracovat s nakladanim. Rozumne nalozenej paradne sedi za autem.
Vpraci mame s torzni napravou a i kdyz je na nem 800kg, tak peruje jenom na pneumatikach. Pekne nahovno.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
20.11.10, 09:59 |
|
|
john simple
|
novomi píše: Edit: Včera vezl 500 kg ječmene, to je tak limit.
mám asi ten samý, r.v asi 1985, jednou mi tam ve stavebninách "sypnul" bagrista 800 kilo stěrku a jel jsme
|
20.11.10, 17:19 |
|
|
novomi
|
Tak to je zázrak . To už by asi pěkně brousil blatníky .
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
20.11.10, 18:36 |
|
|
Petr105
|
Můj rekord je něco kolem 500. A za škodovkou. Zdá se mi, že díky pohonu na zadek s tou károu hejbe líp, než třeba Fabie...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
20.11.10, 18:37 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja na voziku made in OBI vezl cca 1,2 tuny hliny a betonu a to sem toho favorita pred krizovatkou brzdil i ocima - trosku me ta hlina tlacila do auta prede mnou
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.11.10, 18:46 |
|
|
john simple
|
novomi píše: Tak to je zázrak . To už by asi pěkně brousil blatníky .
trosku jo a to už jsou zvednuté.
kámoš co mi to prodal na tom jednou vezl plnou paletu tvárnic, asi 900kg, za polským fiatem 125p
byly ve slevě, tak šup na vozík a jedeme
pak ty blatníky zvednul
|
20.11.10, 18:51 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
21lucas: To bych se bal s tim lehkym zadkem favorita.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.10, 19:41 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no ja po tehle prihode taky nejhorsi bylo ze kdybych naboural tak bych i nadychal
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
20.11.10, 19:59 |
|
|
Dawid130
|
Petr105 píše: Zdá se mi, že díky pohonu na zadek s tou károu hejbe líp, než třeba Fabie...
To se ti asi opravdu jen zda.
|
20.11.10, 20:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Taky myslim ze to je jen pocit Pokud nepocitam, pripadne hrabani na startu. Jen ta stabilita bude lepsi, kdyz je motor vzadu.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.10, 20:04 |
|
|
CROWACK
|
hh, taky jsem na tom jednou vezl tunu hnoje Ale to už je extrém...
s necelým metrem bukovýho to ale jezdilo celkem často
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.10, 21:34 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja uz sem teda s Feldou zazil ze mi to nechtelo zatacet a zadek jel furt rovne. Ovsem to byl dvouosej vlek. Za 120ku bych ho asi nepovesil. Ale ze ten vlek s motorem na zadni naprave hne min nez s prazdnou budkou, to bych bral jako celkem zrejmy.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
20.11.10, 22:35 |
|
|
MMirek
|
Re: Přívěsný vozík
Zdravím, stavba vozidla je možná, ale je nutné požádat odbor dopravy a dodat mimo jiné : - technický popis silničního vozidla v rozsahu údajů uváděných v technickém průkazu vozidla, včetně údajů o předpokládaných provozních, jízdních a dynamických vlastnostech, - nákresem sestavy silničního vozidla s uvedením rozměrů a hmotností, - návodem k údržbě a obsluze vozidla v českém jazyce, - osvědčeními o schválení typu systémů vozidla, konstrukčních částí a samostatných technických celků vozidla, které tvoří silniční vozidlo, nebo technickým protokolem. Výše uvedené doklady a náležitosti se stejným způsobem vztahují také k žádosti o schválení technické způsobilosti jednotlivě vyrobeného silničního vozidla. K žádosti musí být dále přiložen: technický protokol vydaný zkušební stanicí, kterým se dokládá splnění podmínek uložených v rozhodnutí o povolení výroby a splnění technických požadavků stanovených prováděcím právním předpisem a protokol o technické prohlídce, kterým se dokládá technická způsobilost vozidla k provozu na pozemních komunikací, pokud se jedná o vozidlo, které podléhá režimu pravidelných technických prohlídek podle § 40 zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o změně některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Pokud se přesto chcete pustit do stavby, pošlete mi fotku té nápravy na e-mail, z jakého auta přesně pochází, dále rozměry ložné plochy, které by jste na vozíku chtěl mít a můžeme se domluvit co dál. Už dávno jsem se v této záležitosti chtěl utkat s odborem dopravy, můžeme to tedy zkusit společně. Mirek
|
24.3.14, 20:44 |
|
|
audas
|
Re: Přívěsný vozík
Zdravím všechny, chi se zeptat mám doma vozík z 82.roku takovej ten celoplech s koly uvnitř, akorat boky a celo je uhnily, tak sem si rikal že bych to uřízl a a udělal znova akorat bych to chtel udělat z vinglů nebo T profilů a vyplechoval to. Tak se chci zeptat jestli bude nějaký problém na STK nebo ne samozrejmě rozměry co jsou v TP zachovám díky za odpovědi
|
12.6.14, 18:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|