Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Re: Mazda - obecný názor
Jim píše: tuhle je akce, tam výstava, tam za kámoškou na ...(kafe), tuhle pro díly - kámoška na kafe 5km, kámoš na pivo 5, 7 nebo 12km - akce 5km nebo jednou za rok 20km - výstava...hmmmmmm envim šeho - díly 3km, 5km, 7km, 15km a to už koupim nebo se na to vyseru Dokonalé bydliště že ? Horší už pro dopravu na kole či pěšky. A auto se taky zrovna moc nerozpálí. Tak asi proto najedu kolem 10-15tis za rok, ted už spíš těch cca 15tis díky srazům a více penězům.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
16.2.11, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
to mám taky tak...nikam daleko nejezdím a spíš takové hrkačky kolem baráku tak nafta je sice krásná na pohled když sežere 5 - 6 litrů ale zase huntovat to tak...navíc je to takový nudný pohon benzín je paráda ve všech ohledech...nepotřeba aditiva ani se starat o letní nebo zimní naftu netřeba žhavit před startem a dochlazovat turbo po dojezdu (většinou) ale zas to slupne nejaký litr navíc...mě to zatim za ten parádní zvuk a projev motoru stojí...uvidím jak vyrostu
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
16.2.11, 17:03 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Já ještě dorůstám, ale vrchol je daleko.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
16.2.11, 17:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
s naftou se mi jezdí líp, ale benzín má svoje kouzlo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.2.11, 17:42 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
at vám Vít řekne jak je s naftou nuda
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
16.2.11, 18:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no, jimova nafta taha skoro do 5000, nema to vubec spatny
|
16.2.11, 18:24 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
hehe do 5 nééééééééé
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
16.2.11, 18:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
rikam skoro tak ja nevim jeslti to bylo 4500 nebo 4300 nebo 4600... to si nepamatuju, jel jsem s tebou deset minut ale pekne to jede, jen co je pravda
|
16.2.11, 18:30 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jo tak Supík I 2.5 V6 TDi lítá taky moc pěkně a sme zase u toho. Ted si každej napiště co se komu líbilo - máte prostor. . . . . . . . . . Tak stačilo. A ted sdělení pro chemera...dneska sem vočumoval jednu "6ku" a taky se mi líbí.
|
16.2.11, 18:35 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Já si pamatuju, jak mě po uvedení šestky uplně zamrazilo, jak se mi to auto líbilo. Fakt jsem si říkal: "luxus", ale že po ní budu toužit 9 let poté, by mě tehdy nenapadlo. Na dnešní dobu je ten design sice celkem usedlej, ale na druhou stranu, uplně "out" mi taky nepřijde. Když se ve 2008 obějvila 2. šestka, mrazilo mě uplně stejně, jako při uvedení 1. generace.
|
16.2.11, 19:29 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jo za dvojkovu 6kou sem jel domů a taky pěkný.
|
16.2.11, 19:44 |
|
|
CrazyMan
|
já dneska v práci vočumoval Subaru Legacy a Dodge Avenger
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
16.2.11, 19:51 |
|
|
patrik-hp
|
Chémo,když máš takový pocity z tý 6tky ,tak si jí kup .Koupí jiného bys byl zklamaný,protože toužíš mít tu 6stku .Když tě mrazí a je to tvoje na první pohled kára která tě uhranula.Až okusíš šikmý oči,budeš mít metr jak pro ně tak taky volbu jít časem i do jiného,ale jen v tom případě,pokud ti nebude něco vyhovovat v tý šestce...Když půjdeš teď do jiného,budeš akorát nespokojenej a bude tě hlodat stále ta Mazda...vyber si nějakou pěknou a zachovalou a kup jí...Protože slintat na ní 9 let a teďka mít na ní peníze,se nenaskytne každej rok... Polemika o jiných vozech na tebe nebude učinkovat,protože jsi zahleděn do svý krásky a tak to je..Tak že se s ní seznam, a začni jí pomalu masírovat věnec s klackem,ale nezbavuj se okřídlenýho šípu...To abys měl stále něco co má duši.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=v1fMnGwZ ... re=related !!! http://www.youtube.com/watch?v=NAbsLE88 ... re=related ...
|
16.2.11, 22:15 |
|
|
Ondras83
|
huntovani nehuntovani...jak se to pozna? a dneska, kdyz se tak podivam na auta, tak rozdil mezi turbonaftou a benzinem jsou bud minimalni, nebo, kdyz uz teda, tak maximalne 10 tis v porizovaci cene, samozrejme myslim starsi auta a mylsim koncern nuda s tou naftou je, to je fakt, ikdyz se to toci, tak to je proste porad nafta, ale rychle to jede, zrychleni je poradny a spotreba na tu prasackou jizdu je velmi pekna osobne bych chtel benzin jen uz do auta pro zabavu, ale do kazdodenniho priblizovadla asi ne...maximalne s LPG, coz je dost velka investice a na moje pomery uz by se zase vyplatila nafta... M007: SI2,5TDI nejede zas tak dobre...zere to 7-8 litru, je to nestastnej motor kvuli poruchovosti a kdyz si treba vezmes 2,2cdi naftu od MB, tak ten superb je dost chcipak...porovnavali jsme to v praci a ten mercedes oproti tomu leti jako krava...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.2.11, 22:34 |
|
|
paži
|
Huntování nafty na krátkou vzdálenost, vhodnost benzínu na popojíždění bla bla, to všechno vychází z toho, že člověk si vybere nevhodný auto k jeho potřebám. Proč ne naftu na 6 km do práce? Ale nesmím si koupit 2 litrovýho 2 tunovýho kombíka, na to přeci postačí menší vůz s malým motorem, kterej se prohřeje a zatopí daleko lépe a spotřeba bude malinká.
|
17.2.11, 00:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|