Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 21:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Problemi s LPG na felicii potrebujem poradit 
Autor Zpráva

Příspěvek Problemi s LPG na felicii potrebujem poradit
Mam felici 1,3 MPI a dal som si pred troma mesiacmi namontovat LPG. Spotrebu mam 12l, servise kde som si to dal na montovat povedali ze je to normalne ale spotreba by sa mala zvysit max. o liter tak by som mal mat teda 7,5l. pred piatimi dnami som menil lamda sondu lebo ze ju mam zlu a pritom mi to robi to iste.

6.1.09, 17:43
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Zajeď si do nějakého kvalitního LPG servisu. Takoví ti podomní mechanici tomu rozumí míň jak já a většinou to ještě pohnojí. Bohužel u MPi už asi není žádný šroubek na štelování co?

Na benzín to jede normálně? Jako spotřeba se pohybuje kolem papírových hodnot? Ono to LPG v zimě žere dost a pokud jezdíš krátké trasy, při kterých se motor neprohřeje a ještě s plným autem, tak není problém dosáhnout i těch 12l/100km.

6.1.09, 17:59

Příspěvek 
gokralik píše:
Zajeď si do nějakého kvalitního LPG servisu. Takoví ti podomní mechanici tomu rozumí míň jak já a většinou to ještě pohnojí. Bohužel u MPi už asi není žádný šroubek na štelování co?

Na benzín to jede normálně? Jako spotřeba se pohybuje kolem papírových hodnot? Ono to LPG v zimě žere dost a pokud jezdíš krátké trasy, při kterých se motor neprohřeje a ještě s plným autem, tak není problém dosáhnout i těch 12l/100km.

kôli cene som aj na MPi videl dávať podtlakový systém.... ono to funguje dobre aj tak...

6.1.09, 18:25
Mistr mechanik

Příspěvek 
vzduchový filtr mann,

nebo se vem kleště a jak máš tu hadici od filtru k deklu mpi tak sdělej jednu tu ocelovou objímku, pak vytáhni filtr a jezdi bez filtru když by ti to buchlo odpojí se hadice, nahlaš psk spotřebu bez filtru miloš

Naposledy upravil slovacek.milos dne 6.1.09, 18:29, celkově upraveno 1

6.1.09, 18:29

Příspěvek 
Jestli nemáš vstřik LPi, tak na hadici mezi reduktorem a sáním máš šroubek, ten zkus přitáhnout tak o 1/4 otáčky, pak můžeš mít taky teplotní čidlo v prdeli, jednotka pak vyhodnocuje bohatou směs. Měl bys jezdit tak do 10l/100km.

6.1.09, 18:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]