|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Problemi s LPG na felicii potrebujem poradit
Autor |
Zpráva |
leo56
|
Problemi s LPG na felicii potrebujem poradit
Mam felici 1,3 MPI a dal som si pred troma mesiacmi namontovat LPG. Spotrebu mam 12l, servise kde som si to dal na montovat povedali ze je to normalne ale spotreba by sa mala zvysit max. o liter tak by som mal mat teda 7,5l. pred piatimi dnami som menil lamda sondu lebo ze ju mam zlu a pritom mi to robi to iste.
|
6.1.09, 17:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Zajeď si do nějakého kvalitního LPG servisu. Takoví ti podomní mechanici tomu rozumí míň jak já a většinou to ještě pohnojí. Bohužel u MPi už asi není žádný šroubek na štelování co?
Na benzín to jede normálně? Jako spotřeba se pohybuje kolem papírových hodnot? Ono to LPG v zimě žere dost a pokud jezdíš krátké trasy, při kterých se motor neprohřeje a ještě s plným autem, tak není problém dosáhnout i těch 12l/100km.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.1.09, 17:59 |
|
|
michalkatka
|
gokralik píše: Zajeď si do nějakého kvalitního LPG servisu. Takoví ti podomní mechanici tomu rozumí míň jak já a většinou to ještě pohnojí. Bohužel u MPi už asi není žádný šroubek na štelování co?
Na benzín to jede normálně? Jako spotřeba se pohybuje kolem papírových hodnot? Ono to LPG v zimě žere dost a pokud jezdíš krátké trasy, při kterých se motor neprohřeje a ještě s plným autem, tak není problém dosáhnout i těch 12l/100km.
kôli cene som aj na MPi videl dávať podtlakový systém.... ono to funguje dobre aj tak...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.1.09, 18:25 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
vzduchový filtr mann,
nebo se vem kleště a jak máš tu hadici od filtru k deklu mpi tak sdělej jednu tu ocelovou objímku, pak vytáhni filtr a jezdi bez filtru když by ti to buchlo odpojí se hadice, nahlaš psk spotřebu bez filtru miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 6.1.09, 18:29, celkově upraveno 1
|
6.1.09, 18:29 |
|
|
Drak
|
Jestli nemáš vstřik LPi, tak na hadici mezi reduktorem a sáním máš šroubek, ten zkus přitáhnout tak o 1/4 otáčky, pak můžeš mít taky teplotní čidlo v prdeli, jednotka pak vyhodnocuje bohatou směs. Měl bys jezdit tak do 10l/100km.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.1.09, 18:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|