Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
OBD2 diagnostika
co k tomu používáte ? spíš konkrétní odkazy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.8.09, 20:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.8.09, 20:17 |
|
|
Jarda S.
|
o tomhle vim zajímá mě konkrétní kabel
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.8.09, 20:19 |
|
|
Jarda S.
|
|
10.8.09, 21:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
akorát to asi nebude kkl ale kl, kkl pod 1400 neseženeš a běžná diagnostika sním nejde je spíš na vag tacho pin
no akorát jsem zkoušel kkl na vag není adapter kompatibilní a kdesi cosi, já jen tak kdybys ho zkoušel na prgram kde je KKL tak ti to nepojede
a ještě jeden dotaz neuměl bys ten kabel objednat na moji adresu? já nemám kl kabel s USB a převodník stojí taky přes pětikilo dík milošmiloš
|
11.8.09, 11:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já se nsažil snad třikrát zaregistrovat na aukru a prostě to neumím, už mi i někdo poradil registraci jsem provedl podle toho i s emailem a nic miloš
|
11.8.09, 12:00 |
|
|
Jarda S.
|
slovacek.milos píše: a ještě jeden dotaz neuměl bys ten kabel objednat na moji adresu? já nemám kl kabel s USB a převodník stojí taky přes pětikilo dík milošmiloš
napiš mu na mejl (pošlu v pm) a určitě se dohodnete
|
11.8.09, 16:10 |
|
|
v.kalandra
|
Miloši neutíkej....
Docela si mě navnadil si o tom popovídat. Nemáš nějaký čtení o té diagnostice? Co je to KL KKL a tady ty přenosový protokoly či co....
Ja si taky koupil kabílek a jede ve VAGu v poho. Ale napadlo mě že třeba čipování jednotky by mohlo byt zajimavy.... Ale kdyz se ptam odborniku tak mi řeknou že to nejde, že je na to potřeba speciální kabel, kterej mají jen oni... vydřiduchové. Vim že na starych jednotkach (Fa/Fe) se přeletovala EPROM ale jak to je u nových aut? Konkretně AUQ z Oct1 RS. Za info dík, rád bych si s tím trochu hráál rizika mi nemusíš říkat
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
30.8.09, 16:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
v.kalandra píše: Miloši neutíkej.... Docela si mě navnadil si o tom popovídat. Nemáš nějaký čtení o té diagnostice? Co je to KL KKL a tady ty přenosový protokoly či co.... Ja si taky koupil kabílek a jede ve VAGu v poho. Ale napadlo mě že třeba čipování jednotky by mohlo byt zajimavy.... Ale kdyz se ptam odborniku tak mi řeknou že to nejde, že je na to potřeba speciální kabel, kterej mají jen oni... vydřiduchové. Vim že na starych jednotkach (Fa/Fe) se přeletovala EPROM ale jak to je u nových aut? Konkretně AUQ z Oct1 RS. Za info dík, rád bych si s tím trochu hráál rizika mi nemusíš říkat
ono je to trošku složitější pokud chceš přepsat nějaký program máš různé programy a různé kabely. jen tak se tomu věnovat to taky něco stojí,
a máš taky borce kteří ti obyčejným KL kabelem přepíšou jen dobu vstřiku a máš stejný efekt jak atosport cimbu, já tomu nerozumím vůbec, momentálně jsem naprosto nadšený když mám KL a KKL , notes a mohu řešit naprosto bez problému ztrátu klíčů, čumět do notesu za jízdy a prostě na něco přijít
sledovat blok měřených hodnot a tlak paliva je takový základ diagnostiky miloš
|
11.9.09, 19:43 |
|
|
v.kalandra
|
Aha, tak to jsi na tom asi stejně jako ja.... Akorat ja se jeste nejak nedostal k mereni tlaku turba (jeste jsem tu hodnotu nikde nenasel), protože mi vag obcas napiše chybu Pokles tlaku mezi turbem a škrtici klapkou.... Ale kde je problem nevim, hadice dobry.... ale jinak auto jede v pohodě, nepozoruju zadnej problem
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
11.9.09, 19:57 |
|
|
Jarda S.
|
v.kalandra píše: Aha, tak to jsi na tom asi stejně jako ja.... Akorat ja se jeste nejak nedostal k mereni tlaku turba (jeste jsem tu hodnotu nikde nenasel), protože mi vag obcas napiše chybu Pokles tlaku mezi turbem a škrtici klapkou.... Ale kde je problem nevim, hadice dobry.... ale jinak auto jede v pohodě, nepozoruju zadnej problem
v BOW
|
12.9.09, 07:19 |
|
|
v.kalandra
|
Sadra17 píše: v.kalandra píše: Aha, tak to jsi na tom asi stejně jako ja.... Akorat ja se jeste nejak nedostal k mereni tlaku turba (jeste jsem tu hodnotu nikde nenasel), protože mi vag obcas napiše chybu Pokles tlaku mezi turbem a škrtici klapkou.... Ale kde je problem nevim, hadice dobry.... ale jinak auto jede v pohodě, nepozoruju zadnej problem v BOW
Musis na mně jinak... nevim kterej ventil to z těch 4 je motor AUQ 1,8T ale jinak ja tam nemam žádnou dodělávku jak maji někteří (takovej ten pískavej ventil-i když bych ho asi taky chtěl...)
|
12.9.09, 07:34 |
|
|
Jura
|
Chtěl bych se zeptat zkušenějších...chchi koupit kabel na diagnostiku a na aukru mají OBD cosi asi za 550Kč. Píšou tam, že jde na auta cca od 1995 do 2004, takže na mou feldu 1.6 rok 97 to půjde to je jasné, ale půjde to taky na fabii 1.2HTP rok 2006? Moc díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
16.9.09, 17:24 |
|
|
Jarda S.
|
Jura píše: Chtěl bych se zeptat zkušenějších...chchi koupit kabel na diagnostiku a na aukru mají OBD cosi asi za 550Kč. Píšou tam, že jde na auta cca od 1995 do 2004, takže na mou feldu 1.6 rok 97 to půjde to je jasné, ale půjde to taky na fabii 1.2HTP rok 2006? Moc díky
ten černej za 550,- od LBDIAG funguje feldu i fábku umí
|
16.9.09, 17:58 |
|
|
Jura
|
A ještě bych se chtěl zeptat, jestli nemáš nějaké programy na tu diagnostiku, který zvládne i blbec nebo nějaké programové vychytávky. Kdyby náhodou, tak mi to prosím pošli na mejl. Díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
16.9.09, 18:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|