Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 dok_Systemy blokovania motora 
Autor Zpráva

Příspěvek dok_Systemy blokovania motora
Viem ze to tu nepatri, ale uz neviem kde by som mal napisat.
Robim rocnikovu pracu a potrebujem nejaky material o : Systémy blokovania motora
:( do pondelka to musim mat spravene a ja o tom nic nemam

1.4.07, 12:26
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: dok_Systemy blokovania motora
FEFE píše:
Robim rocnikovu pracu a potrebujem nejaky material o : Systémy blokovania motora

se zeptej jirky čecha ten ví všechno, o tom blokování to je těžko byla by to nauka jak krást auta a trochu to upřesni myslíš imobilizer u škodovek?, ten třeba sériově neblokuje motor, ale řídící jenotku motoru, pak třeba dodělávané blokují čerpadlo, nebo starter, imobilizer v klíčku /pin/ je bud plovoucí nebo stabilní, umím to vysvětlit jen jako laik, ale jak se to odehrává v elektronické podobě to neumím miloš

1.4.07, 13:23

Příspěvek 
A nieco o Štartovacej sústave ?

1.4.07, 14:03
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
FEFE píše:
A nieco o Štartovacej sústave ?

a co o tom chceš vědět, jak se nastartuje MPi nebo BMM, jetronik, pumpe diesel s váhou vzduchu, SDi, TDi, nebo jak startuje startér, startovací soustava to je velmi složitý pojem a souhrn mnoha koordinovaných činností miloš

1.4.07, 15:32

Příspěvek Re: dok_Systemy blokovania motora
slovacek.milos píše:
FEFE píše:

se zeptej jirky čecha ten ví všechno, o tom blokování to je těžko byla by to nauka jak krást auta a trochu to upřesni myslíš imobilizer u škodovek?, ten třeba sériově neblokuje motor, ale řídící jenotku motoru, pak třeba dodělávané blokují čerpadlo, nebo starter, imobilizer v klíčku /pin/ je bud plovoucí nebo stabilní, umím to vysvětlit jen jako laik, ale jak se to odehrává v elektronické podobě to neumím miloš

A taky jde udělat řídící jednotka s kterou nastartuješ všechny auta, třeba na Feldu MPi s imobilizerem tu jednotku napíchneš a už můžeš jezdit jak chceš s kterou koliv MPi bez i s imobilizérem :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.4.07, 16:22
Mistr mechanik

Příspěvek 
nemyslíš úplně všechny doufám, já jsem ji teda měl na MPi, ale co mám vag tak šla do světa miloš

1.4.07, 18:34
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
nechcete mi někdo tu jednotku pučit a pak ode mně to mpi koupit ? :lol: :lol:

1.4.07, 18:37
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
nemyslíš úplně všechny doufám, já jsem ji teda měl na MPi, ale co mám vag tak šla do světa miloš

No uděláš prostě univerzal BMM na všechny BMM a MPi 1,3 na všechny MPi 1,3 a samozřejmě jde udělat i na 1,6 já jsem to teda nezkoušel ale tenkrát jsem pro někoho objednával čipnutou jednotku na feldu a on chtěl vědět jestli to je s imobilizérem nebo ne protože by jinak musel obejít v ní imobil a to že mě neudělá páč bych pak odjel s jakou koliv feldou, že takhle se dělaj jednotky na čorování :lol: a že s tím nechce mít nic společnýho :D

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.4.07, 18:55
Mistr mechanik

Příspěvek 
Kristensen píše:
slovacek.milos píše:

No uděláš prostě univerzal BMM na všechny BMM a MPi 1,3 na všechny MPi 1,3 a samozřejmě jde udělat i na 1,6 já jsem to teda nezkoušel ale tenkrát jsem pro někoho objednával čipnutou jednotku na feldu a on chtěl vědět jestli to je s imobilizérem nebo ne protože by jinak musel obejít v ní imobil a to že mě neudělá páč bych pak odjel s jakou koliv feldou, že takhle se dělaj jednotky na čorování :lol: a že s tím nechce mít nic společnýho :D

čorování je jedna věc ale jek dostat auto ze slovenska 130 km, přes vánoce, když pán ztratil klíček, abych zjistil pin škodovka zavřená to se ŘJ s vyblokovaným imem hodí, já umím zjistit pin za 106 korun, na slovensku v senici si na feldu za ztracené klíče s imem naůčtovali něco málo přes 10.000 sk miloš

2.4.07, 10:24
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]