Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 15:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
 Co posloucháte v autě za muziku? 
Autor Zpráva

Příspěvek Co posloucháte v autě za muziku?
posloucháte radši radio nebo kazety či CD????? a jaký styl??? 8)

9.12.07, 21:16
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... te++aut%EC :wink:

9.12.07, 21:24

Příspěvek 
zalezi od nalady. teraz tesne pred vianocami express kvoli dopravnemu servisu, lebo policajti potrebuju dorovnat znizene prijmy z pokut za rok (napriklad za prekrocenie 40tky o druhej hodine rano na opustenom obchvate mesta v stavebnej zone). ale inac si robim vybery na CD a na dlhsich trasach ich pocuvam.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

9.12.07, 21:25
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Převážně poslouchám rádio, jak si pustím nějakej rock, tak za volantem hrozně blbnu.

9.12.07, 21:25
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jeje zase duplicitni tema :?

A co takhle jite? Ja jim obvykle jidlo, zkousel sem jist kameni ale to nebylo moc dobry ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

9.12.07, 21:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
když se mnou někdo jede, tak mívám puštěný rádio, jen tak zlehka, žádnej kravál, většinou impuls, aspoň se tam občas dozvím o nehodě apod. No a když jedu sám, často rádio vypínám a poslouchám jen stroj, a přitom mám jeden problém, často začnu poslouchat co mí říká, jakoby mi říkal ještě můžu, ještě mám chuť, přidej, přidej, roztoč mě..., dobrý je, že si důrazně řekne abych slevil, horší je, že pak neví co by sežral :). Ale je to jediná pořádná muzika v autě. Duc Tuc bedna mě fakt nic neříká.

9.12.07, 21:32
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Matthes píše:
Jeje zase duplicitni tema :?

A co takhle jite? Ja jim obvykle jidlo, zkousel sem jist kameni ale to nebylo moc dobry ...
jídlo mám taky radši, ale celkem efektivně se nechá ohlodat i tužka

9.12.07, 21:33
Profil ICQ

Příspěvek 
hm jak se dívám toto tema jsem neměl zakladat tak se omlouvám :( když tak to tu smažte jinač za volantem se daj dělat ruzni kousky muj tatík jezdí z kamionem a za volantem piše sms,chystá si kávu je toho víc :lol: , ale asi nic moc extra.

9.12.07, 21:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
když se mnou někdo jede, tak mívám puštěný rádio, jen tak zlehka, žádnej kravál, většinou impuls, aspoň se tam občas dozvím o nehodě apod. No a když jedu sám, často rádio vypínám a poslouchám jen stroj, a přitom mám jeden problém, často začnu poslouchat co mí říká, jakoby mi říkal ještě můžu, ještě mám chuť, přidej, přidej, roztoč mě..., dobrý je, že si důrazně řekne abych slevil, horší je, že pak neví co by sežral :). Ale je to jediná pořádná muzika v autě. Duc Tuc bedna mě fakt nic neříká.

Ty si můj člověk :D

U Pastelky která má rádio ho mám nejradši vypnuté, když už je zapnuté tak Evropa 2.

Z Rejpájdky jsem rádio vyhodil v podstatě hned po koupi a místo něho se tam zabydlel tlakoměr oleje a voltmetr :D Ty jsou aspon k necemu uzitecny narozdil od radia :)

9.12.07, 21:39

Příspěvek 
Patr.ick píše:
hm jak se dívám toto tema jsem neměl zakladat tak se omlouvám :( když tak to tu smažte jinač za volantem se daj dělat ruzni kousky muj tatík jezdí z kamionem a za volantem piše sms,chystá si kávu je toho víc :lol: , ale asi nic moc extra.

Koukám tvůj tatík je řidič pohoda jazz?.... :lol: :wink:

9.12.07, 21:43
Hliník navždy.

Příspěvek 
Patr.ick píše:

To je jedno my sme liny moderatori a mame tu stejne plno takovych temat z dob minulych ... tak co :P aspon se to obcas ozivi :) Ale priste mrknout dyztak kousek zpet :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

9.12.07, 21:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
taky toho už má hodně za sebou on jezdil snad zevšim co má kola :lol: jednou mu spadla ve scanii celá 2l flaška pod brzdovej pedál asi mu moc dobře v tu chvili nebylo jak se proni shyboval 8)

9.12.07, 21:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Vidíš...Matthes je pohodář ...má ale rád pořádek...neměj mu to za zlé :wink: No s tou flašou to je o hubču...No už jí asi na zem nehází...Ví proč :D :lol: :wink:

9.12.07, 21:53

Příspěvek 
Já většinou rádio... nebo jen pár kazet, co mám doma (na CD rádio se zatím jaksi nedostalo). Ale když už rádio, tak většinou Rock Max... nejlepší rádio, co znám...

9.12.07, 23:08
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
FerdikF píše:
Převážně poslouchám rádio, jak si pustím nějakej rock, tak za volantem hrozně blbnu.

Ja posloucham casto auto, ale spis kdyz se mi neco nezda nebo chci jet hodne nadoraz.

Kdyz nechci jet nadoraz a omylem si pustim Roots od Sepultury nebo Garage Inc. nebo Reload od Metallicy, tak jedu jeste vic nez nadoraz, ale musel jsem toho nechat... kazdej den cestou z prace jezdit u nas ve meste po trech kolech a na namesti driftem.... moc to neutuzuje sousedsky vztahy. Nejvic blby bylo kdyz sem mel rozlomeny vejfukovy potrubi a pri razantni jizde mi to strilelo... :-) A to sem kolikrat jel tak, aby to strilelo co nejvic.

Proste jdu vzorem!

Cvokárium: Youtube Instagram

10.12.07, 01:12
Profil ICQ YIM
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 15 ]