|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 15 ] |
|
Co posloucháte v autě za muziku?
| Autor |
Zpráva |
|
Patr.ick
Registrován: 8.12.07, 15:13 Příspěvky: 24 Bydliště: Frýdek-Místek
|
 Co posloucháte v autě za muziku?
posloucháte radši radio nebo kazety či CD????? a jaký styl??? 
|
| 9.12.07, 21:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 9.12.07, 21:24 |
|
 |
|
ventYl
|
zalezi od nalady. teraz tesne pred vianocami express kvoli dopravnemu servisu, lebo policajti potrebuju dorovnat znizene prijmy z pokut za rok (napriklad za prekrocenie 40tky o druhej hodine rano na opustenom obchvate mesta v stavebnej zone). ale inac si robim vybery na CD a na dlhsich trasach ich pocuvam.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 9.12.07, 21:25 |
|
 |
|
FerdikF
|
Převážně poslouchám rádio, jak si pustím nějakej rock, tak za volantem hrozně blbnu.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
| 9.12.07, 21:25 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Jeje zase duplicitni tema
A co takhle jite? Ja jim obvykle jidlo, zkousel sem jist kameni ale to nebylo moc dobry ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 9.12.07, 21:28 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
když se mnou někdo jede, tak mívám puštěný rádio, jen tak zlehka, žádnej kravál, většinou impuls, aspoň se tam občas dozvím o nehodě apod. No a když jedu sám, často rádio vypínám a poslouchám jen stroj, a přitom mám jeden problém, často začnu poslouchat co mí říká, jakoby mi říkal ještě můžu, ještě mám chuť, přidej, přidej, roztoč mě..., dobrý je, že si důrazně řekne abych slevil, horší je, že pak neví co by sežral  . Ale je to jediná pořádná muzika v autě. Duc Tuc bedna mě fakt nic neříká.
|
| 9.12.07, 21:32 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Jeje zase duplicitni tema  A co takhle jite? Ja jim obvykle jidlo, zkousel sem jist kameni ale to nebylo moc dobry ... jídlo mám taky radši, ale celkem efektivně se nechá ohlodat i tužka
|
| 9.12.07, 21:33 |
|
 |
|
Patr.ick
|
hm jak se dívám toto tema jsem neměl zakladat tak se omlouvám  když tak to tu smažte jinač za volantem se daj dělat ruzni kousky muj tatík jezdí z kamionem a za volantem piše sms,chystá si kávu je toho víc  , ale asi nic moc extra.
|
| 9.12.07, 21:37 |
|
 |
|
Šemik
|
Vít Široký píše: když se mnou někdo jede, tak mívám puštěný rádio, jen tak zlehka, žádnej kravál, většinou impuls, aspoň se tam občas dozvím o nehodě apod. No a když jedu sám, často rádio vypínám a poslouchám jen stroj, a přitom mám jeden problém, často začnu poslouchat co mí říká, jakoby mi říkal ještě můžu, ještě mám chuť, přidej, přidej, roztoč mě..., dobrý je, že si důrazně řekne abych slevil, horší je, že pak neví co by sežral  . Ale je to jediná pořádná muzika v autě. Duc Tuc bedna mě fakt nic neříká.
Ty si můj člověk
U Pastelky která má rádio ho mám nejradši vypnuté, když už je zapnuté tak Evropa 2.
Z Rejpájdky jsem rádio vyhodil v podstatě hned po koupi a místo něho se tam zabydlel tlakoměr oleje a voltmetr  Ty jsou aspon k necemu uzitecny narozdil od radia 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 9.12.07, 21:39 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Patr.ick píše: hm jak se dívám toto tema jsem neměl zakladat tak se omlouvám  když tak to tu smažte jinač za volantem se daj dělat ruzni kousky muj tatík jezdí z kamionem a za volantem piše sms,chystá si kávu je toho víc  , ale asi nic moc extra.
Koukám tvůj tatík je řidič pohoda jazz?.... 
|
| 9.12.07, 21:43 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Patr.ick píše: hm jak se dívám toto tema jsem neměl zakladat tak se omlouvám  když tak to tu smažte jinač za volantem se daj dělat ruzni kousky muj tatík jezdí z kamionem a za volantem piše sms,chystá si kávu je toho víc  , ale asi nic moc extra.
To je jedno my sme liny moderatori a mame tu stejne plno takovych temat z dob minulych ... tak co  aspon se to obcas ozivi  Ale priste mrknout dyztak kousek zpet 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 9.12.07, 21:45 |
|
 |
|
Patr.ick
|
taky toho už má hodně za sebou on jezdil snad zevšim co má kola  jednou mu spadla ve scanii celá 2l flaška pod brzdovej pedál asi mu moc dobře v tu chvili nebylo jak se proni shyboval 
|
| 9.12.07, 21:46 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
|
| 9.12.07, 21:53 |
|
 |
|
bobo23
|
Já většinou rádio... nebo jen pár kazet, co mám doma (na CD rádio se zatím jaksi nedostalo). Ale když už rádio, tak většinou Rock Max... nejlepší rádio, co znám...
|
| 9.12.07, 23:08 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
FerdikF píše: Převážně poslouchám rádio, jak si pustím nějakej rock, tak za volantem hrozně blbnu.
Ja posloucham casto auto, ale spis kdyz se mi neco nezda nebo chci jet hodne nadoraz.
Kdyz nechci jet nadoraz a omylem si pustim Roots od Sepultury nebo Garage Inc. nebo Reload od Metallicy, tak jedu jeste vic nez nadoraz, ale musel jsem toho nechat... kazdej den cestou z prace jezdit u nas ve meste po trech kolech a na namesti driftem.... moc to neutuzuje sousedsky vztahy. Nejvic blby bylo kdyz sem mel rozlomeny vejfukovy potrubi a pri razantni jizde mi to strilelo...  A to sem kolikrat jel tak, aby to strilelo co nejvic.
Proste jdu vzorem!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 10.12.07, 01:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|