Autor |
Zpráva |
wallach
|
Zadní repro Felicie
Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde končí kabely k zadním reproduktorům ve Felicii ? ? ? V ISO konektoru kabely jsou zapojeny a nechce se mi rozebírat celou palubovku kam vedou . . .
|
28.5.07, 10:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Zadní repro Felicie
wallach píše: Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde končí kabely k zadním reproduktorům ve Felicii ? ? ? V ISO konektoru kabely jsou zapojeny a nechce se mi rozebírat celou palubovku kam vedou . . .
no pokial viem tak seriovo sa repro do felicie nemontovalo dozadu ale do dveri takze kde koncia....? tam kde ich predchadzajuci majitel natiahol
zadne tym myslis ze v zadnom plate?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.5.07, 10:44 |
|
|
Bukaj
|
Re: Zadní repro Felicie
wallach píše: Ahoj chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví kde končí kabely k zadním reproduktorům ve Felicii ? ? ? V ISO konektoru kabely jsou zapojeny a nechce se mi rozebírat celou palubovku kam vedou . . .
No, pravděpodobně povedou tam, kde mají být zadní reproduktory a budou asi schovaný někde pod kobercem na bocích kufru, ne?
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.5.07, 13:20 |
|
|
wallach
|
Jenže tohle vypadá jako originál . . . Nevim možná se pletu tak jsem se chtěl jen zeptat jestli na to už někdo narazil . . .
|
29.5.07, 20:26 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
wallach píše: Jenže tohle vypadá jako originál . . . Nevim možná se pletu tak jsem se chtěl jen zeptat jestli na to už někdo narazil . . .
no ja keby som tahal kable dozadu a nechcem mat vela roboty tak to dam pod plastove listy ktore ide popri dverach a potom by som to uz nejako zbastlil ale moze ist este aj pod kobercom.
ale nechapem preco by si mal pitvat palubovku, pokial sa pamatam tak na felde idu kable rovnako ako na fave: zavazok kablov pod spodnym krajom palubovky, a to musis videt ktory z nich je do repro. proste sahni rukou zospodu palubovky a tam najdes zvyzok kablov.
alebo to moze ist pod stredovym tunelom a potom pod kobercom. kukni sa dozadu za autoradio, napr. pomocou zrkadla a uvidis
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.5.07, 20:34 |
|
|
venca.m
|
Do felicie se repro montuje dozadu i v tovarne,neni kulate, ale ovalne a montuje se do tech plastu ktere drzi plato (takze sou vedle plata...My to na feline original nemame,a taky sem to kdysi koumal kam to vede,ale taky se mi to nechtelo rozebirat:)Ale urcite to bude bud nekde pod kobercem u radia nebo v kufru...
|
2.6.07, 21:37 |
|
|
wallach
|
Tak už jsem to vyřešil . . . koupil jsem si ISO konektor samce i samici ( originální ISO konektor nešel rozebrat . . . za živa jsem nemohl z něho vyndat piny ) a udělal jsem si mezikus . . . z něho vyvedl kabely pro zadní repro do čokolády . . . 10 metrů kabelu, ty schoval pod plastový lišty a do plata osadil reproduktory . . . taková maličkost a hned je lepší zvouček . . .
_________________ Moji miláčkové :
Opel Astra F 1.4i Caravan r.v. 94
Škoda Felicie 1.3 r.v. 94
|
3.6.07, 20:29 |
|
|
pajavlk
|
Ahoj, hele nemá někdo z vás tip kam šoupnout ve Felicii repro jinam než na plato? Myslim teda samozřejmě dozadu.Marně přemýšlím a moc variant mě nenapadlo.Mě by stopro na platě po čase začly překážet.Pořád ho vyndavám (mám krátkou Feldu...)
|
5.6.07, 11:17 |
|
|
Bukaj
|
pajavlk píše: Ahoj, hele nemá někdo z vás tip kam šoupnout ve Felicii repro jinam než na plato? Myslim teda samozřejmě dozadu.Marně přemýšlím a moc variant mě nenapadlo.Mě by stopro na platě po čase začly překážet.Pořád ho vyndavám (mám krátkou Feldu...)
No přece tam, kde je na ně připravené místo - na bocích plata v tom plastu
Ale jestli máš na mysli nějaké větší repro, než originální ovály, tak ti zbývá jen to plato...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
5.6.07, 11:42 |
|
|
michalkatka
|
asi blbosť, ale už som niekde videl repro aj v zadných dverách....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.6.07, 11:49 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: asi blbosť, ale už som niekde videl repro aj v zadných dverách....
tiez som nad tym rozmyslal, ale musis minimalne odstranit popolnik....
|
5.6.07, 14:45 |
|
|
wallach
|
Nebo zkus pátý dveře . . . Je tam jen tapec, ale musel by se nějak upravit aby to nerezonovalo a vytlumit ( nejlépe ozvučnice z MDF) . . . Kabely protáhnout a mělo by to jít . . . Je to ovšem rozebírání interiéru . . . Taky jsem nad tím uvažoval, ale nakonec se mi zdálo, že to je hodně práce . . . Tak jsem to dal do plata . . . Těch 5 cm co zabírají do hloubky si myslim, že není zase strašný a když tam dáš dobře rozebiratelný konektor tak ho jen rozpojíš vyndáš plato a je to . . .
_________________ Moji miláčkové :
Opel Astra F 1.4i Caravan r.v. 94
Škoda Felicie 1.3 r.v. 94
Naposledy upravil wallach dne 5.6.07, 20:52, celkově upraveno 1
|
5.6.07, 20:49 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
wallach píše: Nebo zkus pátý dveře . . . Je tam jen tapec, ale musel by se nějak upravit aby to nerezonovalo a vytlumit . . . Kabely protáhnout a mělo by to jít . . . Je to ovšem rozebírání interiéru . . .
namontovat to nie je problem ale je to blbost: das plny kufor a preliaci sa ti prinajlepsom mreza alebo si znicis reprak, o tom ze to bude hrat do sedadla ani nehovorim. a u mna uz ani dalsi kabel nepretiahnem full
|
5.6.07, 20:51 |
|
|
pajavlk
|
Bukaj píše: pajavlk píše: Ahoj, hele nemá někdo z vás tip kam šoupnout ve Felicii repro jinam než na plato? Myslim teda samozřejmě dozadu.Marně přemýšlím a moc variant mě nenapadlo.Mě by stopro na platě po čase začly překážet.Pořád ho vyndavám (mám krátkou Feldu...) No přece tam, kde je na ně připravené místo - na bocích plata v tom plastu Ale jestli máš na mysli nějaké větší repro, než originální ovály, tak ti zbývá jen to plato...
No právě že já tam nic připraveného nemám.U některých felicií jsem to viděl, ale já tam mám celkem málo místa na repro.Myslím samozřejmě nějaké normální s klasickým rozměrem. No nějak pokoumám.
|
10.6.07, 20:59 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pajavlk píše: Bukaj píše: pajavlk píše: Ahoj, hele nemá někdo z vás tip kam šoupnout ve Felicii repro jinam než na plato? Myslim teda samozřejmě dozadu.Marně přemýšlím a moc variant mě nenapadlo.Mě by stopro na platě po čase začly překážet.Pořád ho vyndavám (mám krátkou Feldu...) No přece tam, kde je na ně připravené místo - na bocích plata v tom plastu Ale jestli máš na mysli nějaké větší repro, než originální ovály, tak ti zbývá jen to plato... No právě že já tam nic připraveného nemám.U některých felicií jsem to viděl, ale já tam mám celkem málo místa na repro.Myslím samozřejmě nějaké normální s klasickým rozměrem. No nějak pokoumám.
mozes vymenit tie plasty co drza plato za tie s dierami, to by malo pomoct ale pre mna napr nie su dost velke, take repro co ti tam vleze bohvieaky zvuk mat nebude
|
10.6.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|