Autor |
Zpráva |
Martin_O
|
ventYl píše: Martin_O píše: skodovecka jazdi dobre a za tri tyzdne bude mat skusku. idme s priatelkouna dovolenku do vysokych tatier a z trencina je to cca 300 az 350 kilakov. dufam ze ma nesklame niekde cestou strazit chladenie, radit rozumne a neblbnut a dovezie ta kam len chces ja som takto chodil ke - za, ke - zapadne tatry a v pohode, bez pripravy, proste sa zbalilo a slo.
ono ja ani nemam nejake pochybnosti ze by ma sklamala ale vies stale je tam take malinke "co ked". ale ved chladenie chladica ventilatorom mam spravene manualne vo vnutri cez vypinac takze si myslim ze nic ine by sa stat nemalo
|
21.6.07, 07:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Martin_O píše: ventYl píše: Martin_O píše: skodovecka jazdi dobre a za tri tyzdne bude mat skusku. idme s priatelkouna dovolenku do vysokych tatier a z trencina je to cca 300 az 350 kilakov. dufam ze ma nesklame niekde cestou :? strazit chladenie, radit rozumne a neblbnut a dovezie ta kam len chces :) ja som takto chodil ke - za, ke - zapadne tatry a v pohode, bez pripravy, proste sa zbalilo a slo. ono ja ani nemam nejake pochybnosti ze by ma sklamala ale vies stale je tam take malinke "co ked". ale ved chladenie chladica ventilatorom mam spravene manualne vo vnutri cez vypinac takze si myslim ze nic ine by sa stat nemalo :D
yo a este aby sa nezabudlo, zober si preistotu naradie, ktore potrebujes, cize kluc 13 14 17 vidlicovy (nezaskodi 2x), 10 prstencovy, plochy srubovak velky a maly, krizovatkovy srubovak stredny, kluc na sviecky, na matice na kolesa a KLADIVO. Niektori ludia este radia nosit so sebou nahradne vicko rozdelovaca, indukcnu cievku, klinovy remen a at least jednu sviecku, ale to by si uz musel ist na fakt velky vylet :) Jedna zalozna litrovka oleja je samozrejmost.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
21.6.07, 08:07 |
|
|
Martin
|
Ještě alespoň 5 litrů vody, drát elektrikářský a drát ocelový (pozinkovaný) a pásku.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.6.07, 08:19 |
|
|
Martin_O
|
ventYl píše: yo a este aby sa nezabudlo, zober si preistotu naradie, ktore potrebujes, cize kluc 13 14 17 vidlicovy (nezaskodi 2x), 10 prstencovy, plochy srubovak velky a maly, krizovatkovy srubovak stredny, kluc na sviecky, na matice na kolesa a KLADIVO. Niektori ludia este radia nosit so sebou nahradne vicko rozdelovaca, indukcnu cievku, klinovy remen a at least jednu sviecku, ale to by si uz musel ist na fakt velky vylet Jedna zalozna litrovka oleja je samozrejmost.
no ono ja to skoro vsetko nosim stale so sebou za zadnymi sedackami takze keby nieco snad mam vsetko co mam mat. aj vodu mam nie 5 ale len 4 litre olej mam este asi tak tristvrte litra. dolieval som ho minuly tyzden, dokonca este nosim so sebou aj brzdovu kvapalinu. akurat si este musim nejake tie srobovaky naviac pribalit mam len jeden taky univerzalny
|
21.6.07, 10:55 |
|
|
Martin_O
|
tak som sa vratil po tyzdni z tatier a vsetko na auticku klapalo tak ako malo a este som na nom nabehal asi 150 km po tatrach a vsetko bolo v pohode az na jedno straaaasne sa mi nechcelo ist z dovolenky domov ked som si predstavil ze musim ist znova do prace ale co uz aj makat sa musi
|
17.7.07, 12:09 |
|
|
Martin
|
Já jsem se vrátil dnes a taky všechno v pořádku, najetých zhruba 1000km.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
21.7.07, 15:21 |
|
|
Martin_O
|
Martin píše: Já jsem se vrátil dnes a taky všechno v pořádku, najetých zhruba 1000km.
ja som to mal celkovo asi tak okolo 800 - 850 kilakov
|
23.7.07, 07:14 |
|
|
Martin_O
|
Re: Martin_O - červený šíp
TAK AUTICK JE UZ U INEHO MAJITELA. PREDANA ZA 10 000,- Sk. JA MAM MOMENTALNE FIAT TIPO 1,4 KARBEC r.v. 1990
|
7.8.08, 12:49 |
|
|
Ondras83
|
Re: Martin_O - červený šíp
Martin_O píše: TAK AUTICK JE UZ U INEHO MAJITELA. PREDANA ZA 10 000,- Sk. JA MAM MOMENTALNE FIAT TIPO 1,4 KARBEC r.v. 1990
myslíš že sis pomoh??? :D fiat
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.8.08, 15:13 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
krásné autí...škoda že si ho vyměnil za špagetožrouta
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
7.8.08, 16:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|