Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Docela by mne zajimalo, tam je nejakej ventil kterej omezuje tlak v sacim potrubi nemylim-li se... to kdyz se da karburator (smesovac) jeste pred turbo, tak to bude plivat palivo? To muze delat pekny efekty
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
4.1.09, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nějak to de na turbomotory se lpg dává
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.1.09, 19:17 |
|
|
Tunningkiller
|
MATTESS píše: max, co jezdí hobby rally, ten má favo turbo a motor drží. Tuším, že dřív jezdil na LPG nebo jeho kamarád taky s favo T za časů srazů ve Štílci. jedno rychlé foto:http://web.skodateam.cz/gfx_photos/galery/photos_web/9/09014717.jpg
Moc pěkné fávo:) blbý je že je klika u favorita uložená jen na 3krát,, nesmí se tam foukat moc no:)
_________________ Rapid 1987 V8 4,2
|
4.1.09, 19:18 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Sadra17 píše: nějak to de na turbomotory se lpg dává
Jestli to ale neni LPG s primym vstrikem...
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
4.1.09, 19:18 |
|
|
Tunningkiller
|
Viky píše: Sadra17 píše: nějak to de na turbomotory se lpg dává Jestli to ale neni LPG s primym vstrikem...
Aby turbo netlačilo ten plyn zpět do směšovače:)
|
4.1.09, 20:17 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Hele.... manzelce se ty litaky libjej, mel bys detailni foto? Kolik za ne? Kdyztak posli PM.
Nejlip kdybys k nim znal ET a prumer krouzku, at jsem v obraze... nebo... vite to nekdo?
|
4.1.09, 20:55 |
|
|
Tunningkiller
|
Viky píše: Hele.... manzelce se ty litaky libjej, mel bys detailni foto? Kolik za ne? Kdyztak posli PM.
Nejlip kdybys k nim znal ET a prumer krouzku, at jsem v obraze... nebo... vite to nekdo?
Zitra ti je nafotim , nejsou nový místama jsou odřený ale když je umyješ vypadaj docela dobře, jeden liťák jsem objel hadrem a leštěnkou na karoserii a vypada solidne , v prostred jsou krytky s nápisem Exip sou to 14ky 175/65 6J ET zjistim jestlit o tam je napsany
|
4.1.09, 22:15 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tunningkiller píše: když je umyješ vypadaj docela dobře .... sou to 14ky 175/65 6J ET zjistim jestlit o tam je napsany
Diky, ja stejne musim prezout na 185/65R14, chceme jet do Rakouska a tam bych jiny gumy neriskoval.
|
5.1.09, 07:34 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Tunningkiller píše: když je umyješ vypadaj docela dobře .... sou to 14ky 175/65 6J ET zjistim jestlit o tam je napsany Diky, ja stejne musim prezout na 185/65R14, chceme jet do Rakouska a tam bych jiny gumy neriskoval.
ty chceš tyhle kola na Mareu?...dokážeš si představit, jak to bude vypadat?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.1.09, 16:38 |
|
|
Tunningkiller
|
|
5.1.09, 18:02 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
nechci se k tomu nějak vracet ale ta motorová část a ty kabely to je snad víc elektroniky než v audině jevím kam to všude jede a na co to tam je jináč teda ten název je asi na místě nechci to nějak kritizovat ale ta koroze je opravdu sílená když se kouknu na moje fávo co stojí v garáži a tohle tak nevím co s tím matel dělal je to drobek rezavé snad všude co se mi tak líbilo tak ta fotka ve tmě z osvětlením tam byla vidět jen ta modrá zař a obrysy auta a co s tím autem hodlá dělat ???
_________________ #2580 fávo 135 LSe - Get Hard
|
6.1.09, 18:35 |
|
|
Tunningkiller
|
hardb píše: nechci se k tomu nějak vracet ale ta motorová část a ty kabely to je snad víc elektroniky než v audině jevím kam to všude jede a na co to tam je jináč teda ten název je asi na místě nechci to nějak kritizovat ale ta koroze je opravdu sílená když se kouknu na moje fávo co stojí v garáži a tohle tak nevím co s tím matel dělal je to drobek rezavé snad všude co se mi tak líbilo tak ta fotka ve tmě z osvětlením tam byla vidět jen ta modrá zař a obrysy auta a co s tím autem hodlá dělat ???
Auto je pracovní a pokud se rozpadne tak se stoho sundaj věci co jsou v dobrým stavu a někde je uschovám třeba motor je dobrej,plyn, neony a kola zbytek pujde do šrotu, po zimě a až budou finance nakoupim něco novýho a todle pujde pryč.. jinak sem zjistil že to má ještě rok a pul technickou
|
6.1.09, 18:46 |
|
|
salamko01
|
ha
no podla mna je to hrozne bez urazky ale je to cirkusove auto ale ja som mal 110 v tiez ne najlepsom stave a tiez nebola jedno farebna ale ma to svoje silne caro ,ale ked mi ju kamos nabural a daval som ju na vrakac,stala sice iba 2000SK ale padla slzicka emocna hodnota takehoto auta je silna
|
11.1.09, 14:47 |
|
|
Tunningkiller
|
Re: ha
salamko01 píše: no podla mna je to hrozne bez urazky ale je to cirkusove auto ale ja som mal 110 v tiez ne najlepsom stave a tiez nebola jedno farebna ale ma to svoje silne caro ,ale ked mi ju kamos nabural a daval som ju na vrakac,stala sice iba 2000SK ale padla slzicka emocna hodnota takehoto auta je silna
hej ty jo dobrej názor asi to mlasknu berouskovi ať mně za něj dá ze dva medvědy:) az to budu řezat tak s velkou chutí jinak sem neměl problém nikde vyjet startuje to jak drak sem spokojenej jen musím doladit bohatost plynu protoze to zere aj trávu kolem silnice:)
|
11.1.09, 19:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|