Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Program TW 08
Neb je zítra již rok konání dalšího srazu, myslím že je načase pomalu dát do kupy program
Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...), soutěž o
nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá ), soutěž o nejkrásnější auto (zde by
však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký ). Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému
mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a
zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou
doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše
té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor Kdyby se ujal můj návrh na místo
konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny ) mohly by se
uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě). Samozřejmě zase vzájemná
prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky
No a teď piště vy co byste si přáli nebo naopak nechtěli
Naposledy upravil Šemik dne 31.12.07, 18:19, celkově upraveno 1
|
31.12.07, 15:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
hod rezervou, jízda na parkovišti mezi kuželama se zavázanejma očima a navigátorem, běh s pytlem písku na zádech
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.12.07, 16:03 |
|
|
Martin
|
No nevím, přijde mi, že toho chcete sihnout nějak moc. Minule byla jen spanilá jízda a prohlídka aut a moc času navíc nebylo.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
31.12.07, 16:32 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Dalsi podnety (predesilam ze je vymyslela manzelka):
- Kouleni diskem (bez pneu) na 50m, majitele litych disku obzvlaste vitani, zucastnene deti mladsi 3 let smeji technicky podporit rodice
- Soutez ve zrucnosti (demontaz dulezitych dilu vozidla soupere).... zpetna montaz ve finale. Kdo se nedostane do finale, ma smulu!
-Soutez pro manzelky, druzky, pritulkyne a deti: Po celem dni debilnich her tatinku, manzelu, pritelu a druhu soutez o nejlepe zbiteho tatinka, manzela, pritele, druha (tyka se pouze prezivsich) - vyhodnoceni rano.
- Test kvality laku sroubovakem - ucast povinna!
- Pro deti: nocni orientacni beh, vyhrava rodina ktere se vrati nejmene deti (bezdetni predem diskvalifikovani, pary s jednim ditetem venuji do hry i psa)
Ceny:
Kouleni diskem - barva na disky
Demontaz/montaz dilu - demontovane soucasti nebo lizatko, kazdy si muze vybrat
Soutez v biti - odmenou je beztrestnost
Test laku - lakova tuzka, pro deti - fixy
Nocni orientacni beh - bezplatne zajisteni patraci akce, pro deti vyhercu krabicka lentilek, v pripade nepritomnosti prevezmou rodice
..... tak vidite to? Chudak ja, vydrzel jsem to uz 8 let!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.12.07, 16:52 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Martin píše: No nevím, přijde mi, že toho chcete sihnout nějak moc. Minule byla jen spanilá jízda a prohlídka aut a moc času navíc nebylo.
Recht!
Prodlouzit na cely vikend!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
31.12.07, 16:53 |
|
|
zokot
|
Re: Program TW 08
Šemik píše: Neb je zítra již rok konání dalšího srazu, myslím že je načase pomalu dát do kupy program Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...), soutěž o nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá ), soutěž o nejkrásnější auto (zde by však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký ). Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor Kdyby se ujal můj návrh na místo konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny ) mohly by se uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě). Samozřejmě zase vzájemná prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky No a teď piště vy co byste si přáli nebo naopak nechtěli
Vlachovice dobré místo, známe. Doporučuji.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
31.12.07, 17:02 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: aby bylo více vítězů než Vít Široký obávám se, že ač program krásný a zajímavý, moje vítezství už nehrozí
|
31.12.07, 17:05 |
|
|
zokot
|
Vít Široký píše: Šemik píše: aby bylo více vítězů než Vít Široký obávám se, že ač program krásný a zajímavý, moje vítezství už nehrozí
prečo? (pro neznalý)
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
31.12.07, 17:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
zokot píše: Vít Široký píše: Šemik píše: aby bylo více vítězů než Vít Široký obávám se, že ač program krásný a zajímavý, moje vítezství už nehrozí prečo? (pro neznalý) dnes se mi pod kolama cesta klouzala víc než měla
|
31.12.07, 17:08 |
|
|
Šemik
|
zokot píše: Vlachovice dobré místo, známe. Doporučuji.
Jé, to je skvělé. Mohl bys o tom kempu něco napsat, prosím? Díky.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.12.07, 17:08 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Vít Široký píše: dnes se mi pod kolama cesta klouzala víc než měla
Je to zly?
|
31.12.07, 17:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Viky píše: Vít Široký píše: dnes se mi pod kolama cesta klouzala víc než měla Je to zly?
světlo, blatník, nárazník, mlhovka, a hlavně maska je v prdeli
|
31.12.07, 17:16 |
|
|
ventYl
|
Najprv si odhlasujme, ale akokolvek inak sa uznesme na mieste. Lebo kym nevieme, kde budeme, nemozeme moc planovat nic viac, nez spanilu jazdu a prehliadku vozov. Najprv treba udat miesto. Potom rozsah v celych dnoch (mne by najviac vyhovoali 3 dni - piatok, sobota, nedela). A treba ratat s tym, ze napriklad taky ja hned po prichode k nejakej vacsej action nebudem (10 hodin jazda). Az potom mozete planovat akcie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
31.12.07, 17:22 |
|
|
michalkatka
|
Vít Široký píše: světlo, blatník, nárazník, mlhovka, a hlavně maska je v prdeli
a safra... a teraz si nadávaš prečo to tam nebolo nasolené.... inak na soľ nadávame....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.12.07, 17:30 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Neb je zítra již rok konání dalšího srazu, myslím že je načase pomalu dát do kupy program Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...), ano, spanilou jízdu rozhodně Šemik píše: soutěž o nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá ), to by mohlo být velmi zajímavé Šemik píše: , soutěž o nejkrásnější auto (zde by však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký ). Šemik píše: Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor to může být sranda, ale účastnil bych se jen jako spolujezdec, těžko se orientuju ve dne, natož v noci , bylo by to nebezpečné Šemik píše: Kdyby se ujal můj návrh na místo konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny ) ano, to ověřím, poblíž mám příbuzné a máma to tam taky zná, navíc to není daleko, můžu se tam zajet i podívat osobně Šemik píše: mohly by se uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě). no ano, to by bylo super Šemik píše: Samozřejmě zase vzájemná prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky ano Šemik píše: No a teď piště vy co byste si přáli nebo naopak nechtěli
|
31.12.07, 17:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|