Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:02

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
 Program TW 08 

Na kolik dnů sraz?
dva dny, v sobotu ráno přijet a v neděli odjet 39%  39%  [ 13 ]
tři dny, přijet v pátek odpoledne a odjet v neděli. 61%  61%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 33

Program TW 08 
Autor Zpráva

Příspěvek Program TW 08
Neb je zítra již rok konání dalšího srazu, myslím že je načase pomalu dát do kupy program :)

Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...), soutěž o

nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá :lol:), soutěž o nejkrásnější auto (zde by

však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký :D). Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému

mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a

zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou

doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše

té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor :D Kdyby se ujal můj návrh na místo

konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny :) ) mohly by se

uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě). Samozřejmě zase vzájemná

prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky :wink:

No a teď piště vy co byste si přáli nebo naopak nechtěli :)

Naposledy upravil Šemik dne 31.12.07, 18:19, celkově upraveno 1

31.12.07, 15:48
Pspvek Reklama

Příspěvek 
hod rezervou, jízda na parkovišti mezi kuželama se zavázanejma očima a navigátorem, běh s pytlem písku na zádech :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

31.12.07, 16:03

Příspěvek 
No nevím, přijde mi, že toho chcete sihnout nějak moc. Minule byla jen spanilá jízda a prohlídka aut a moc času navíc nebylo.

31.12.07, 16:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Příspěvek 
Dalsi podnety (predesilam ze je vymyslela manzelka):

- Kouleni diskem (bez pneu) na 50m, majitele litych disku obzvlaste vitani, zucastnene deti mladsi 3 let smeji technicky podporit rodice

- Soutez ve zrucnosti (demontaz dulezitych dilu vozidla soupere).... zpetna montaz ve finale. Kdo se nedostane do finale, ma smulu! :-)

-Soutez pro manzelky, druzky, pritulkyne a deti: Po celem dni debilnich her tatinku, manzelu, pritelu a druhu soutez o nejlepe zbiteho tatinka, manzela, pritele, druha (tyka se pouze prezivsich) - vyhodnoceni rano.

- Test kvality laku sroubovakem - ucast povinna! :-)

- Pro deti: nocni orientacni beh, vyhrava rodina ktere se vrati nejmene deti (bezdetni predem diskvalifikovani, pary s jednim ditetem venuji do hry i psa)

Ceny:

Kouleni diskem - barva na disky
Demontaz/montaz dilu - demontovane soucasti nebo lizatko, kazdy si muze vybrat
Soutez v biti - odmenou je beztrestnost
Test laku - lakova tuzka, pro deti - fixy
Nocni orientacni beh - bezplatne zajisteni patraci akce, pro deti vyhercu krabicka lentilek, v pripade nepritomnosti prevezmou rodice

..... tak vidite to? Chudak ja, vydrzel jsem to uz 8 let! :-D

Cvokárium: Youtube Instagram

31.12.07, 16:52
Profil ICQ YIM
Pan Kapitán

Příspěvek 
Martin píše:
No nevím, přijde mi, že toho chcete sihnout nějak moc. Minule byla jen spanilá jízda a prohlídka aut a moc času navíc nebylo.

Recht!

Prodlouzit na cely vikend!

31.12.07, 16:53
Profil ICQ YIM

Příspěvek Re: Program TW 08
Šemik píše:
Neb je zítra již rok konání dalšího srazu, myslím že je načase pomalu dát do kupy program :)

Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...), soutěž o

nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá :lol:), soutěž o nejkrásnější auto (zde by

však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký :D). Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému

mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a

zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou

doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše

té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor :D Kdyby se ujal můj návrh na místo

konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny :) ) mohly by se

uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě). Samozřejmě zase vzájemná

prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky :wink:

Vlachovice dobré místo, známe. Doporučuji.

31.12.07, 17:02
Hluchoň

Šemik píše:
aby bylo více vítězů než Vít Široký
obávám se, že ač program krásný a zajímavý, moje vítezství už nehrozí

31.12.07, 17:05
Profil ICQ

Vít Široký píše:
Šemik píše:

prečo? (pro neznalý)

31.12.07, 17:06
Hluchoň

zokot píše:
Vít Široký píše:
Šemik píše:

prečo? (pro neznalý)
dnes se mi pod kolama cesta klouzala víc než měla

31.12.07, 17:08
Profil ICQ

zokot píše:
Vlachovice dobré místo, známe. Doporučuji.

Jé, to je skvělé. Mohl bys o tom kempu něco napsat, prosím? Díky.

31.12.07, 17:08
Pan Kapitán

Vít Široký píše:

Je to zly? :-(

31.12.07, 17:13
Profil ICQ YIM
Hluchoň

Viky píše:
Vít Široký píše:

Je to zly? :-(

světlo, blatník, nárazník, mlhovka, a hlavně maska je v prdeli

31.12.07, 17:16
Profil ICQ

Příspěvek 
Najprv si odhlasujme, ale akokolvek inak sa uznesme na mieste. Lebo kym nevieme, kde budeme, nemozeme moc planovat nic viac, nez spanilu jazdu a prehliadku vozov. Najprv treba udat miesto. Potom rozsah v celych dnoch (mne by najviac vyhovoali 3 dni - piatok, sobota, nedela). A treba ratat s tym, ze napriklad taky ja hned po prichode k nejakej vacsej action nebudem (10 hodin jazda). Az potom mozete planovat akcie.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

31.12.07, 17:22
Profil Zobrazit autorovy stránky

Vít Široký píše:
světlo, blatník, nárazník, mlhovka, a hlavně maska je v prdeli

a safra... a teraz si nadávaš prečo to tam nebolo nasolené.... inak na soľ nadávame....

31.12.07, 17:30
Hluchoň

Šemik píše:

Určitě spanilou jízdu, to je myslím bez diskuze. Dále bych navrhnul například jízdu zručnosti (na pole rozestavit kužely, třeba slalom, parkování...),
ano, spanilou jízdu rozhodně
Šemik píše:
soutěž o

nejlepší zabezpečení auta proti krádeži (pro Serifus - pokud by jsi se zůčastnil tak technický stav vozu se nepočítá :lol:),
to by mohlo být velmi zajímavé

Šemik píše:
, soutěž o nejkrásnější auto (zde by však chtělo více kategorií, rozdělit třeba na 742 a 781+785 aby bylo více vítězů než Vít Široký :D).

Šemik píše:
Až se setmí co takový noční orienťák? Ale ne každému mapu a jeď. Navrhuji utvořit skupinky, z každé vzít jednoho a dát ho do "konkureční" skupinky. Každá skupinka by pak měla za úkol někde postavit "skrýš" a zase se vrátit. Ten jeden člen z druhé skupiny by po návratu namaloval mapu své domáci skupině, vysvětlil jak se dostane ke skrýši té skupiny kterou doprovázel a vyrazilo by se. A pak by se vyrazilo (ten jeden co byl špehovat by však samozřejmě nemohl jet) a která skupina by přivezla předmět ze skrýše té druhé tak vítězí a pokud by nebylo námitek, mohla by získat do příštího srazu putovní cenu, např. putovní karburátor :D
to může být sranda, ale účastnil bych se jen jako spolujezdec, těžko se orientuju ve dne, natož v noci , bylo by to nebezpečné

Šemik píše:
Kdyby se ujal můj návrh na místo konání kde to podle fotek vypadá velice hezky viz http://kemp.vlachovice-nm.cz/ (Vít Široký slíbil že krásu místa ověří pomocí rodiny :) )
ano, to ověřím, poblíž mám příbuzné a máma to tam taky zná, navíc to není daleko, můžu se tam zajet i podívat osobně

Šemik píše:
mohly by se uspořádat také vodní sprinty na šlapadlech a možná i nějaký výlet do okolí (to by se asi dalo sfouknout při spanilé jízdě).
no ano, to by bylo super

Šemik píše:
Samozřejmě zase vzájemná prohlídka aut, směna dílů, .. To je asi tak vše co jsem si teď vybavil, časem si vzpomenu na další myšlenky :wink:

ano
Šemik píše:

31.12.07, 17:40
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 197 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další