Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 16:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Počasí SRAZ TW 2008 
Autor Zpráva

Příspěvek 
tak hoši :D....paráda, o půl jedný sem byl doma a do devíti večer sem spravoval vodárnu...naši sou na dovolený......jinak :D...cestou domů sem jel od 100 vejš, z kopce sem si zkusil i 160, na dvouproudovce sem potahal chrysler voyager bez spz (jel sem zanim, pak sem ho předjel, najednou vidim v zrcátku černej dým a vystřelil zamnou.....chvíli se trápil a pak se vzdaloval v zrcátku, bliknul na mě výstražnejma a zařadil se).....kousek před trhovou kamenicí mě a ještě jednoho řidiče málem sejmula jedna kráva ve Fabii II HTP :sick: ...jela jako piča, začala předjíždět, v zatáčce potkala auto a málem toho chlapíka ve fávu sestřelila do přikopa (asi jako ta škodárna tatru :D )....jinak pohodička cesta dom

takže dneska pohodička den no, hlavně bylo teplejc než v sobotu....jo ještě mi jde strašně pomalu net, takže vůbec nejsem nasranej :evil: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

10.8.08, 22:14
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Moderátor

Příspěvek 
tak ja mel cestu zajimavou :) kdyz ste vsichni odjeli zustali sme tam jen ja, Sarah-team a Bukaj.. Hansovi delal Bukaj rucni brzdu a pak se premistil k memu obcas cukajicimu vozu... jemnymi poklepy o velke intenzite zbavil muj rozdelovac veskerych vuli, nastavil predstih a rozloucili jsme se :) ovsem hned po vyjezdu z kempu mi Hans s obema vozy ujel a ja skubal a skubal :cry: , predstih sem musel prestelovat, pan Bukaj omylem nastavil sepnuti nadsiho valce namisto rozepnuti predchoziho,neva jen sem pootocil rozdelovacem a rikal se, ze to bude dobre , Hans se pro me vratil a razili jsme dal...ovsem hned za Zdarem zacal pepca znova skubat :(, na benzin vubec, potom jen trochu a tohle sem vydrzel az do tabora... tam jsem nechal hodinu vystydnout motor, sundal karbec, zkontroloval, vyndal zas rozdelovac, prosel vsechny kabely, zkusil jesli civka dava dobrou jiskru a nakonec rikam........JESTE ZKOUKNU SVICKY... no a byla to ta na 4. valci :) mela rozdrolenou prostredni elektrodu :!: ...vymenil sem svicku a uz sem predjizdel Thalii, Feliici, potkany :) a jeste sem cestou potkal nejakou 110r, modrostribrnou s predkem z 1000MB..parada, ale varil...pomoct nepotreboval, tak sem sprintoval dal :)

http://kachnis.techsajt.cz

11.8.08, 09:15
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Metal (urg)

Příspěvek 
Cesta domů byla perfektní,zelená byla nějak ve formě,tak sem se nebránil ani vyšším rychlostem a zneuctění jedné tédéí koktávky:)Jenom mě mrzí že sem musel jet už ráno a nestihnul sem se se všemi rozloučit...

Obrázek
Škoda 742 Forever Team

11.8.08, 10:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
já sem si cestu domu taky užil...na přehradě a hradě bylo fajn...brnem sme jen propluli a pak na dálnici sem si užil i 155 na tacho...pak pár kliček po objížďkách a nakonec Buchlovské hory...fabia TDI neujela...do kopce se vzdálila a v zatáčce sem ji zase měl :D akorát těch policajtů tam...ale brali jenom jednostopáky co jeli jak prasata... nakonec pohodová cesta až k domu v rytmu 3500ot. :D

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

11.8.08, 10:37
Profil ICQ

Příspěvek 
My jsme měli cestu domů taky pohodouvou... s Martinem007 šetřil mě a nikam neutíkal. Jeli jsme přes skuteč, zatáčky dobrý všechno v pohodě. Taky jsem tomu občas přišláp. Na 4 4500ot a jel jsem.

Koupili jsme benzín. Nejvíc mě pobavilo když na mě MArtin čekal a na benzince zastavil u stojanu LPG chlapík s hadici v ruce hledal a hledal a hledal a pak nasrany s kroucením hlavy odešel. :-)

11.8.08, 12:57

Příspěvek 
jo...to já sem jí dával docela dost do těla....ze žďáru směr chrudim, pardubice jsou dost rovný úseky údolíma, takže vidíte do dálky, cesty docela v pořádku, prvního a posledního policajta sem potkal ve žďáru na křižovatce, kde nějakej kokot s fabií :roll: (už nevim co si ti kreténi v tom myslej) prostál zelenou a když se teda uráčil odjet, tak sem tam zase čekal....jinak sem jel v pohodičce, akorát sem se v pardubkách připojil za jednu koktávku, aby mě protáhla a zajel sem do levýho, předjíždim, vidim jí, tak za ní (5500 rpm :oops: ) no a zařadil sem se za něj, tak rýýýn, von odbočoval doprava a já za nim, pak sem zjistil, že jede tankovat :D...takže sem se hezky votočil a valil domů úplně sám a pohodička.....na rychlostce kolem HK šla 140 a všichni čuměli :D (je to tam 2x přerušený kruhákama, takže už se tam nedá lítat tak jako kdysi, fotřik tam zkoušel oktávku)....jo ještě sem zahrál divadlo na jednu stopařku se stopařem :D...hned za kruhákem stopovali, tak sem zajel ke krajnici (nebyl provoz), rozutekli se ke mě a rýýýýn, trošičku prach a byl sem pryč :D:D:D...musel sem se rozptýlit trochu z tý pičky ve fábce :lol:

jinak provoz byl skoro nulovej, fízlové zase zazezlý někde....nevim kde (ikdyž pro mě lepší) takže parádní den, odpoledne sem se jel ještě projet :D

Naposledy upravil Ondras83 dne 11.8.08, 13:59, celkově upraveno 1

11.8.08, 13:32
Profil ICQ

Příspěvek 
Na nás taky všichni čuměli když sem na D1 a D8 všechny předjížděl. Nějakej Ford Fjůžn se mi v levym pruhu lepil na prdel. Když jsem šlápnul na plyn, rozjel jsem se nad 150 a Fjůžn zmizel.. :-P
Díky Bukajovi a Šemikovi za všechno co mi do vozu nacpali.

11.8.08, 13:53
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
hoši, že vy ste mi dali kabely i na 4. válec....já jezdim jen na 3, aby to míň žralo a cestou domů ze srazu to jelo jak píchlá svině :D:D:D

11.8.08, 14:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
hoši, že vy ste mi dali kabely i na 4. válec....já jezdim jen na 3, aby to míň žralo a cestou domů ze srazu to jelo jak píchlá svině :D:D:D

Dobrej vtip, ale možná na virt. :lol: My víme, že palivo by tam šlo tak jako tak, jenom by se nespalovalo že? A až by jednou přeskočila jiskra.... :lol:

11.8.08, 14:38
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
bany.xf.cz píše:
Ondras83 píše:

Dobrej vtip, ale možná na virt. :lol: My víme, že palivo by tam šlo tak jako tak, jenom by se nespalovalo že? A až by jednou přeskočila jiskra.... :lol:

nemám tam svíčku a mám tam záslepku v sání hned za klapkou, tu musel taky někdo vyndat :D

11.8.08, 14:41
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Dawid130 píše:
My jsme měli cestu domů taky pohodouvou... s Martinem007 šetřil mě a nikam neutíkal. Jeli jsme přes skuteč, zatáčky dobrý všechno v pohodě. Taky jsem tomu občas přišláp. Na 4 4500ot a jel jsem.

Koupili jsme benzín. Nejvíc mě pobavilo když na mě MArtin čekal a na benzince zastavil u stojanu LPG chlapík s hadici v ruce hledal a hledal a hledal a pak nasrany s kroucením hlavy odešel. :-)

Já sem tě šetřil jo ??? Si jel jak prase že sem ti měl co stačit woe :shock: :shock: :shock: málem sem se rozmáz v jedný debilní zatáčce...halt Vysočina no...a vlastně nemám tlumiče taky...

A nevim proč si musel zastavit na nejdebilnější benzínce co znám a to je ta ve Skutči...jako mohl sem si všimnout že se cpu k stojanu s LPG, ale chlapík nemusel hnedka bejt protivnej...mě tak akorat nasral... :roll: :roll: :roll:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

11.8.08, 14:51
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Dawid130 píše:

Já sem tě šetřil jo ??? Si jel jak prase že sem ti měl co stačit woe :shock: :shock: :shock: málem sem se rozmáz v jedný debilní zatáčce...halt Vysočina no...a vlastně nemám tlumiče taky...

A nevim proč si musel zastavit na nejdebilnější benzínce co znám a to je ta ve Skutči...jako mohl sem si všimnout že se cpu k stojanu s LPG, ale chlapík nemusel hnedka bejt protivnej...mě tak akorat nasral... :roll: :roll: :roll:

No když ty rovinky sváděli, taky spotřeba vzrostla proto benzinka. :-) No ale projel jsem to alespoň dostatečně.

Miluji Garde

11.8.08, 16:50

Příspěvek 
Tak my jsme cestou domu vytvořili takovou malou "východní kolonu" tvořenou Michalkatkou Deekayom Kwikom Radicem a mnou (+ spolujezdci samozřejmě, na ty jsem nezapoměl nebojte se) a zavítali jsme na vodní nádrž Vír, dále pak na hrad Pernštejn a pak jsme si poslední společné kilometry spestřili kvalitníma českýma silnicema a hledáním vhodné restaurace pro závěrečný oběd a hurá domu. No nevyužijte to když bylo tak hezký počasí :lol: doufám že se to líbilo :wink:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

11.8.08, 20:23

Příspěvek 
Kristensen píše:
Tak my jsme cestou domu vytvořili takovou malou "východní kolonu" tvořenou Michalkatkou Deekayom Kwikom Radicem a mnou (+ spolujezdci samozřejmě, na ty jsem nezapoměl nebojte se) a zavítali jsme na vodní nádrž Vír, dále pak na hrad Pernštejn a pak jsme si poslední společné kilometry spestřili kvalitníma českýma silnicema a hledáním vhodné restaurace pro závěrečný oběd a hurá domu. No nevyužijte to když bylo tak hezký počasí :lol: doufám že se to líbilo :wink:

nádrž bola super, ale tá kultúrna pamiatka ma fascinovala už od parkoviska :shock: :oops: ešte že na tom obede sma sa tak zobre nažrali.... :lol: :idea:

11.8.08, 20:29

Příspěvek 
michalkatka píše:
Kristensen píše:

nádrž bola super, ale tá kultúrna pamiatka ma fascinovala už od parkoviska :shock: :oops: ešte že na tom obede sma sa tak zobre nažrali.... :lol: :idea:

Jo tak ten strejda mě hned dostal na tom parkovišti no a to já pak strašně rád diskutuju s takovým člověkem :evil:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

11.8.08, 20:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 77 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další