Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CrazyMan píše: a nebo to dělá pootevřená klapka, co půšťa vzduch z venku....
fakt jo a před tou klapkou je co kabinový filtr nebo jiný miloš
|
9.12.09, 22:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
č vim.... kamarádovi to dělalo na Astře tak to musel celé rozebrat a tu klapku přitlačit ať to tam nepouští 50:50
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
10.12.09, 18:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CrazyMan píše: č vim.... kamarádovi to dělalo na Astře tak to musel celé rozebrat a tu klapku přitlačit ať to tam nepouští 50:50
a kabinovou klapkou je to tak že se ovládá elektricky nebo podlakem od motoru že když odejdeš od auta se zavře miloš
|
13.12.09, 18:02 |
|
|
petr petr
|
Re: zamlžené okna v oktávce
john.05 píše: zdarec chlapi nějak se mi moc mlží okna ze vnitř v oktávce i když mám puštěný ofuk co by s tím šlo udělat?
Nedávno jsem dělal fabku měla vadný servomotorek klapky co přepíná mezi sáním z auta a nebo venku( tuším že je to V75) Je umístěn za odkládacím kastlíkem u spolujezdce. Dej to na diagnostiku a uvidíš a pokud ho budeš měnit musíš udělat základní nastavení takže bez diag. se stejně nepohneš, pokud to nevyřešily předchozí rady.
|
29.12.09, 14:23 |
|
|
Huďo
|
Sorry, ale trocha odbočím k felícii . Keď mám ofuk pustený na " 1", tak sa mi viac zamlžuje čelné sklo na vodičovej strane . Čo všetko treba rozobrať, aby som sa dopracoval k nejakému výsledku
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
30.12.09, 18:10 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Huďo píše: Sorry, ale trocha odbočím k felícii . Keď mám ofuk pustený na " 1", tak sa mi viac zamlžuje čelné sklo na vodičovej strane . Čo všetko treba rozobrať, aby som sa dopracoval k nejakému výsledku
vytáhni ventilátor motorek s koly a pochopíš jsou tam dva syfony v hornm deklu a na dně spodního deklu je potřeba je pročistit miloš
|
1.1.10, 13:45 |
|
|
Huďo
|
Dík Miloši, tak sa stane
_________________ Felícia kombi 1.6 MPi, GLX,1999
|
1.1.10, 13:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Huďo píše: Dík Miloši, tak sa stane
musíš mít ještě torx nebo sroubováky na koktávku na ventilátor je takový hvězdičkový ne křížový neumím ho pojmenovat miloš
|
1.1.10, 16:57 |
|
|
CrazyMan
|
torx Miloši torx
|
1.1.10, 17:00 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CrazyMan píše: torx Miloši torx
ale těch torxů je teda mooooooc miloš
|
1.1.10, 18:48 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CrazyMan píše: a nebo to dělá pootevřená klapka, co půšťa vzduch z venku....
se jí zeptej vagem když nepůštá ho**o dýcháš miloš
|
1.1.10, 20:43 |
|
|
CrazyMan
|
slovacek.milos píše: CrazyMan píše: a nebo to dělá pootevřená klapka, co půšťa vzduch z venku.... se jí zeptej vagem když nepůštá ho**o dýcháš miloš
vag nemám, mám mechanickej drát
|
2.1.10, 13:33 |
|
|
john.05
|
zdarec chlapi takže filtr sem vyměnil v autě bylo naprosto sucho a odpadní trubka u filtru byla taky čistá a dělá to pořád okna se stále mlží ale říkal mi jeden servisák že by to mohla byt přidřená klapka vnitřní cirkulace vzduchu nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti náhodou?
|
18.1.10, 21:58 |
|
|
petr petr
|
john.05 píše: zdarec chlapi takže filtr sem vyměnil v autě bylo naprosto sucho a odpadní trubka u filtru byla taky čistá a dělá to pořád okna se stále mlží ale říkal mi jeden servisák že by to mohla byt přidřená klapka vnitřní cirkulace vzduchu nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti náhodou?
Odpověď 29.12.09
|
18.1.10, 23:23 |
|
|
gokralik
|
Ono je to taky do jisté míry normální v tomhle počasí...na zamlžené okno pusť studený vzduch, a až mlha odejde, tak teplý. Před zaparkováním auto pořádně vyvětrej a nemusíš nic řešit.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
18.1.10, 23:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|