Autor |
Zpráva |
U_R_B_I_
|
Výměna volantu felicia
Zdravim, jsem lajk a potřebuju od Vás poradit.
Mam ve felicii dvouramenný volant, viz foto, a chci ho vyměnit za čtyřramenný. Proto chci vědět, jestli to bez větších úprav jde zprovoznit.
Průměr, jestli nevadí klakson na stranách x urostřed atd.
Předem všem děkuji za odpověď a omlouvam je za všechny chyby
Uploaded with ImageShack.us
|
7.8.10, 07:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kwiko
|
Nevadi to nicomu, ale ak nechces bag, ten dvojrameny je lepsi
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.8.10, 08:08 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
kwiko dělali se i čtyřramenný bez bagu
k dotazu: jde to vyměnit kus za kus
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.8.10, 09:00 |
|
|
kwiko
|
no ale ten 4ramenny sa zle drzi, vsade su len ramena.. hotova chobotnica
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
7.8.10, 09:21 |
|
|
U_R_B_I_
|
Mě víc vyhovuje ten čtyřramenej.
Slo mi oto, jestli když ho sundam, rovnou mohu zasadit ten druhej
|
7.8.10, 09:45 |
|
|
varok
|
Ty tisícihrany by měly být teoreticky stejné, teda pokud se bude měnit za volant z feldy. Jen se musí zapojit místo jednoho tlačítka klaksonu dvě, ale to je jednoduché.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
7.8.10, 13:55 |
|
|
Jarda S.
|
jsou i prakticky stejný klaksony počítám bude origo elektrika
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.8.10, 19:02 |
|
|
varok
|
Já myslel, jako že ten dvojramenný má jen jedno tlačítko a čtyřramenný má dvě tlačítka. To už je ale asi zapojené origo, na tom pásku pod volantem, že?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.8.10, 19:21 |
|
|
Jarda S.
|
áno
|
8.8.10, 19:24 |
|
|
NERA
|
Re: Výměna volantu felicia
Zdravim každého Aj ja mám dvojramenný volant a chcel by som si ho vymeníť za 4ramenný ... ale čítal som po fórach že tam môžu byť problémy aj s namontovaním blinkerov či čo lebo že keď sa zle namontujú tak nebudú vypínať ...pomôžte mi pls vopred Ďakujem za odpoveď
|
6.4.11, 22:49 |
|
|
Jarda S.
|
jde o to jakej volant máš teď
|
7.4.11, 05:33 |
|
|
suresd
|
mělo by to jít ty tísícihrany bývaji často stejne a klakson zapojíš to pochopíš hned na těch 4 ramenných budeš mít nejspíš dva spínače musíš je spojit do hromady. ale co se týče řízení je to jedno jestli takový nebo takový ja mám dvě felicie a jedna má 4 ramenný a druha 2 akorát jak třeba z jednou dýl nejedu tak jeto chvili nezvyk ale to přejde pochvilce a je to ok já v řízení nevidím rozdíl
_________________ Provozuji aktuálně.. Škoda Fabia 1.4 16V 55Kw 2003 kombi Škoda Octavia 1.6 Tdi Otec: Škoda Felicia 1.3 MPi 50Kw 2001
|
12.4.11, 22:07 |
|
|
JardaCZE
|
U_R_B_I_ píše: Zdravim, jsem lajk a potřebuju od Vás poradit. Mam ve felicii dvouramenný volant, viz foto, a chci ho vyměnit za čtyřramenný. Proto chci vědět, jestli to bez větších úprav jde zprovoznit. Průměr, jestli nevadí klakson na stranách x urostřed atd. Já bych od tebe tenhle koupil, popřípadě i jiné volanty od někho tady. U mého dvojramenného už jde cítit jak je volné to obalení volantu a cítím jak se v něm hýbe to železo...
_________________ Škoda Felicia 1,6 GLX
|
13.4.11, 06:36 |
|
|
big.jedla
|
Tyhle dva volanty jsou úplně záměnné kus za kus. Sám sem si ho na autě vyměnil (dvou za čtyř ramenný). Ty tlačítka klaksonu jsou propojena ve volantu. Žádné plasty ani páčky netřeba řešit jen se sundá dvouramenný a nasadí čtyřramenný a hotovo Mě osobně vyhovuje ten čtyřramenný... ten dvoj mi příjde jako takové bizarní kormidlo
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
13.4.11, 12:52 |
|
|
erik_1
|
Chlapi nezakladam novy thread... Ako sa vybera toten plast v strede 4 ramenneho volantu? Nemam airbag...ale potrebujem zhodit volant. To je ten druhy obrazok v prvom prispevku Dakujem
_________________ Skoda Felicia 1.3 Lx 40kW @51kW (by Cimbu Autosport) r.v. 12/96
|
6.5.11, 14:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|