Re: rada kde montaž lpg a systemu lpg tartarini
luboš mě taky tahá z psychoproblémů a nasměju se že je někdo daleko hůř a dívám se na ten spešl klíč který nemá a proto zuří,
zkušenosti z autorizáku mám dobré, že by to bylo stádo debilů to fakt není, věcem rozumí a i poradí, jezdím do více autorizáků a nemám problém jsou sdílní, třeba minulý rok u nás byl mladý mechoš, hodný, ochotný, práce ho bavila ale! neměl nadání,
v autorizáku hledali, tak jsem ho tam doporučil za tři týdny byl na pracáku, navíc se tam neserou zaplatí ti za normovanou práci tak bys třeba neměl 17 + ale 1O-, spolužák ten tam dělal karosárnu když si půl roku nevydělal na mini mzdu letěl,
že chce někdo vyměnit pakny a tečou mu prasata tomu bych se taky nedivil, to tak je, sposta lidí je nabušených chytráků internetovou teorii a chtějí dělat věci tak jak ti to řeknou, ne že je nebudeš ojebávat a vymýšlšt si co všechno drahéhho se musí vyměnit,
samoška řekneš nebudu to dělat ale ono když si budeš vybírat a dělat si věci jen podle sebe, stane se že nebudeš mít co dělat, ve velkém městě neřešíš ale pokud bydlíš pičín kojetín řitka, tam musíš vlézt všem do pr.... a pak se ti tvá pokora vrátí
u nás je taky jeden mehoš, mladý kus , rozjel to ve velkém, neuměl ani pozdravit, takový pán, dnes dělá sám z ruky do huby, tak to máš těžko když práci rozumíš musíš to ještě umět s lidma