Autor |
Zpráva |
hranol
|
diky za vyjadreni kluci....
|
28.6.10, 09:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Marousek
|
Mám taky jednu nedávnou příhodu. Jel jsem s kámošem kolem půl noci. Zastavili nás a jelikož jsme měli čerstvě ulomený zrcátko u spolujezdce tak to řešili. Řekli jsme že to v ten samý den kamarádova přítelkyně urvala a i bok byl škráblej, což bylo vidět, tak to kluci přešli s napomenutím. Pak přišlo na dýchání (kamarád měl 1 pivo cca. před 2 hodinama). Nafoukal 0.1, opakovalo se po 5 minutách a zase 0.1. Patch věděli že kdyby šel kámoš na krev tak by nic neměl takže jen řekli že je to neměřitelná hodnota. Nakonec došlo na lékarníčku a musel jsem se smát. Jeden říká tomu druhýmu. Hele oni tu maj nůžky s kulatou špičkou a dodal pak a prej že se nedají sehnat ... (Asi nějakej novej předpis nebo co). Nakonec řekl ať 5 minut počkáme a že můžem jet.
Takže já říkám, pokud jsi slušnej a dokážeš jim to vysvětlit tak se dá domluvit na všem.
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
28.6.10, 09:22 |
|
|
gokralik
|
Jj, jenže policajti jsou lidi a každý člověk je jiný. Já měl vždycky štěstí na slušné a příjemné lidi (možná i tím, že jsem měl vždy vše v pořádku), ale hranol holt narazil na nějakého uhoněného čuráčka.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.6.10, 13:43 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
gokralik: Co to melesh, dyk jim ten blbec ujizdel...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.10, 14:04 |
|
|
p.s.
|
je otázka co znamená že jim ujížděl?jeli za nim na zvuková a světelná znamení asi ne aspon to tu nevidim
pokud ne o ujíždění tu nemůže být řeč.
|
28.6.10, 16:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No z prvniho prispevku se mi to tak zda... Ale treba tomu tak skutecne neni
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.10, 16:33 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Dotaz... jak dát polici podmět na postavení hlídek popř měření v obci? Přes městečko Solnice jezdím předpisově a to 55 na tacho tj. 50 real. a dnes si dojíždím k přechodu pro chodce a tam přechází maminka s malým dítětem a zamnou se přiřítil polák v golfu GTi bez světel ani blinkru mě asi kilem předjel a málem onu nebohou ženu srazil.... já brzdil co to šlo, aby aspoň měly kam uskočit, ale toto není první malér tohoto řidiče.... Policajta nepotkáte
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
28.6.10, 20:20 |
|
|
hranol
|
Ja jim neujizdel...oni ani nejeli na zvukova znameni......uzavrem to.....dikec za nazory
Dekuji za pomoc a vyjadreni a timto LOCK...zdraví vsechny Hranol...
|
29.6.10, 12:52 |
|
|
p.s.
|
Josef.Radocha píše: Dotaz... jak dát polici podmět na postavení hlídek popř měření v obci? Přes městečko Solnice jezdím předpisově a to 55 na tacho tj. 50 real. a dnes si dojíždím k přechodu pro chodce a tam přechází maminka s malým dítětem a zamnou se přiřítil polák v golfu GTi bez světel ani blinkru mě asi kilem předjel a málem onu nebohou ženu srazil.... já brzdil co to šlo, aby aspoň měly kam uskočit, ale toto není první malér tohoto řidiče.... Policajta nepotkáte
skusil bych zajít na ůřad a prohodil bych na toto téma pár slov se starostou ten má možnost jako správný vládce města či obce požádat policii o zvýšenou kontrolu problémového místa
|
29.6.10, 15:09 |
|
|
Šemik
|
Josef.Radocha píše: Dotaz..(
Proč se do takových věcí montuješ? Co je Ti do toho? Akorát z toho budeš mít běhání po úřadech, vyplňování formulářů, ztratíš čas, projedeš palivo a stejně se nic nezmění. To nemá cenu řešit, obyčejný člověk to neovlivní.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.6.10, 21:01 |
|
|
p.s.
|
do toho člověku neni nic do tý doby než mu tam nákej čur.... přejede někoho z rodiny
a pak už bude pozdě
|
29.6.10, 21:22 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Musim říct. Že ač jsem mladej a mám najeto málo, přestává mě to na tý silnici bavit. Troufám si sebevědomě říct, že kéž by všichni jezdili jako já.
|
29.6.10, 21:23 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Šemik píše: Josef.Radocha píše: Dotaz..( Proč se do takových věcí montuješ? Co je Ti do toho? Akorát z toho budeš mít běhání po úřadech, vyplňování formulářů, ztratíš čas, projedeš palivo a stejně se nic nezmění. To nemá cenu řešit, obyčejný člověk to neovlivní. protože ten kokot co to řídí mě už málem zabil na příjezdu k fabrice a není mi to už jedno... pak na nás lidi řvou a házej lecos dalšího co ani neudělám jen proto že tam nějakej vocas má taky červenou pandu a jezdí jako prase...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
29.6.10, 21:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Josef > vyfoukni mu vsechny kola a zahod ventilky bude chvilku klid a treba si to uvedomi, pokud to nepomuze tam mu dat pres drzku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
30.6.10, 04:13 |
|
|
p.s.
|
|
30.6.10, 16:16 |
|
|
Reklama
|