Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 08:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Průser se "Švestkama" 
Autor Zpráva

Příspěvek 
diky :lol: :lol: za vyjadreni kluci....

28.6.10, 09:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Mám taky jednu nedávnou příhodu. Jel jsem s kámošem kolem půl noci. Zastavili nás a jelikož jsme měli čerstvě ulomený zrcátko u spolujezdce tak to řešili. Řekli jsme že to v ten samý den kamarádova přítelkyně urvala a i bok byl škráblej, což bylo vidět, tak to kluci přešli s napomenutím. Pak přišlo na dýchání (kamarád měl 1 pivo cca. před 2 hodinama). Nafoukal 0.1, opakovalo se po 5 minutách a zase 0.1. Patch věděli že kdyby šel kámoš na krev tak by nic neměl takže jen řekli že je to neměřitelná hodnota. Nakonec došlo na lékarníčku a musel jsem se smát. Jeden říká tomu druhýmu. Hele oni tu maj nůžky s kulatou špičkou a dodal pak a prej že se nedají sehnat ...:-) (Asi nějakej novej předpis nebo co). Nakonec řekl ať 5 minut počkáme a že můžem jet.
Takže já říkám, pokud jsi slušnej a dokážeš jim to vysvětlit tak se dá domluvit na všem.

Škoda 742 Forever Team

28.6.10, 09:22
Profil ICQ

Příspěvek 
Jj, jenže policajti jsou lidi a každý člověk je jiný. Já měl vždycky štěstí na slušné a příjemné lidi (možná i tím, že jsem měl vždy vše v pořádku), ale hranol holt narazil na nějakého uhoněného čuráčka.

28.6.10, 13:43
Hliník navždy.

Příspěvek 
gokralik: Co to melesh, dyk jim ten blbec ujizdel...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.6.10, 14:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
je otázka co znamená že jim ujížděl?jeli za nim na zvuková a světelná znamení :?: asi ne aspon to tu nevidim
pokud ne o ujíždění tu nemůže být řeč.

28.6.10, 16:18
Hliník navždy.

Příspěvek 
No z prvniho prispevku se mi to tak zda... Ale treba tomu tak skutecne neni :-)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.6.10, 16:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Dotaz... jak dát polici podmět na postavení hlídek popř měření v obci? Přes městečko Solnice jezdím předpisově a to 55 na tacho tj. 50 real. a dnes si dojíždím k přechodu pro chodce a tam přechází maminka s malým dítětem a zamnou se přiřítil polák v golfu GTi bez světel ani blinkru mě asi kilem předjel a málem onu nebohou ženu srazil.... já brzdil co to šlo, aby aspoň měly kam uskočit, ale toto není první malér tohoto řidiče.... Policajta nepotkáte :(

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

28.6.10, 20:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Ja jim neujizdel...oni ani nejeli na zvukova znameni......uzavrem to.....dikec za nazory
Dekuji za pomoc a vyjadreni a timto LOCK...zdraví vsechny Hranol...

29.6.10, 12:52

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
Dotaz... jak dát polici podmět na postavení hlídek popř měření v obci? Přes městečko Solnice jezdím předpisově a to 55 na tacho tj. 50 real. a dnes si dojíždím k přechodu pro chodce a tam přechází maminka s malým dítětem a zamnou se přiřítil polák v golfu GTi bez světel ani blinkru mě asi kilem předjel a málem onu nebohou ženu srazil.... já brzdil co to šlo, aby aspoň měly kam uskočit, ale toto není první malér tohoto řidiče.... Policajta nepotkáte :(

skusil bych zajít na ůřad a prohodil bych na toto téma pár slov se starostou ten má možnost jako správný vládce města či obce požádat policii o zvýšenou kontrolu problémového místa 8) 8) 8)

29.6.10, 15:09

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
Dotaz..(

Proč se do takových věcí montuješ? Co je Ti do toho? Akorát z toho budeš mít běhání po úřadech, vyplňování formulářů, ztratíš čas, projedeš palivo a stejně se nic nezmění. To nemá cenu řešit, obyčejný člověk to neovlivní.

29.6.10, 21:01

Příspěvek 
do toho člověku neni nic do tý doby než mu tam nákej čur.... přejede někoho z rodiny :cry:
a pak už bude pozdě :|

29.6.10, 21:22
Moderátor

Příspěvek 
Musim říct. Že ač jsem mladej a mám najeto málo, přestává mě to na tý silnici bavit. Troufám si sebevědomě říct, že kéž by všichni jezdili jako já.

29.6.10, 21:23
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Šemik píše:
Josef.Radocha píše:
Dotaz..(

Proč se do takových věcí montuješ? Co je Ti do toho? Akorát z toho budeš mít běhání po úřadech, vyplňování formulářů, ztratíš čas, projedeš palivo a stejně se nic nezmění. To nemá cenu řešit, obyčejný člověk to neovlivní.
protože ten kokot co to řídí mě už málem zabil na příjezdu k fabrice a není mi to už jedno... pak na nás lidi řvou a házej lecos dalšího co ani neudělám jen proto že tam nějakej vocas má taky červenou pandu a jezdí jako prase...

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

29.6.10, 21:31
Profil ICQ
Ignorant pravidel

Příspěvek 
Josef > vyfoukni mu vsechny kola a zahod ventilky bude chvilku klid a treba si to uvedomi, pokud to nepomuze tam mu dat pres drzku

30.6.10, 04:13

Příspěvek 
takový vtěřinový leidlo od větnamců za 10kč dokáže v zámcích kteréhokoliv vozu ůplný zázraky :lol: :lol: :lol:

30.6.10, 16:16
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další