Autor |
Zpráva |
ferrari
|
patrik-hp píše: barton píše: Já mám teď u toho svýho potvoráka v podezření klapku 2stupně.Na rovince za 2 ohřátý-max otáčky 4,5 tisíce,bez kvaltu de přes 5 Zkoušel jsem ručně otvírat tu klapku a de krásně lehce-když jsem to oroštoval ,tak se otevřela max. tak o 1/4-motor byl bez zátěže,tak nevím,jestli by se měla otevřít víc.Může se tam podělat něco jinýho než ta membrána? Jestli to není zbytečně drahá sranda,tak bych to i vyměnil,ale nevím kolik za to budou chtít v mototechně. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) No jde taky o to,jestli ti na příklad správně pracuje otáčkoměr. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ty se u Favoritů dost posejřujou....nějak se unavuje šváb uvnitř a časem to začne takhle blbnout a místo 6000 máš třeba těch 4500.A i počasí má na něj velikej vliv. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Už jsem jej taky párkrát měnil ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ...Směrodatné by spíš bylo kolik ti to na toho dvojáka šmakuje....tachometr kupodivu je stabilní.Ta klapka se ti ani tak moc neotevře.Potřebuje zátěž.Ta strhává vzduch.Nezatížený motor málo.Ale může to dělat i to... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) membrána je držák.Spíš se zasejřuje ten kanálek podtlaku.Je to takovej klikyhák,že se mu nedivim ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .Né ale. Jde o to,jestli to taky neřídil někdo,pro koho 3000ot.už je mnoho ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Pak ta klapka takhle dopadá... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
uff, len tak btw, si si istý tým stabilným tachom? Ja som jazdil na 2 favoritoch a tam ukazoval tacho pekné bludy...na oboch menej ako skutočnosť...a to tak, že ukazoval 60 a týchlosť bola aspoň 80 km/h...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.1.07, 16:56 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
patrik-hp
|
ferrari píše: patrik-hp píše: barton píše: Já mám teď u toho svýho potvoráka v podezření klapku 2stupně.Na rovince za 2 ohřátý-max otáčky 4,5 tisíce,bez kvaltu de přes 5 Zkoušel jsem ručně otvírat tu klapku a de krásně lehce-když jsem to oroštoval ,tak se otevřela max. tak o 1/4-motor byl bez zátěže,tak nevím,jestli by se měla otevřít víc.Může se tam podělat něco jinýho než ta membrána? Jestli to není zbytečně drahá sranda,tak bych to i vyměnil,ale nevím kolik za to budou chtít v mototechně. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) No jde taky o to,jestli ti na příklad správně pracuje otáčkoměr. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ty se u Favoritů dost posejřujou....nějak se unavuje šváb uvnitř a časem to začne takhle blbnout a místo 6000 máš třeba těch 4500.A i počasí má na něj velikej vliv. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Už jsem jej taky párkrát měnil ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ...Směrodatné by spíš bylo kolik ti to na toho dvojáka šmakuje....tachometr kupodivu je stabilní.Ta klapka se ti ani tak moc neotevře.Potřebuje zátěž.Ta strhává vzduch.Nezatížený motor málo.Ale může to dělat i to... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) membrána je držák.Spíš se zasejřuje ten kanálek podtlaku.Je to takovej klikyhák,že se mu nedivim ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .Né ale. Jde o to,jestli to taky neřídil někdo,pro koho 3000ot.už je mnoho ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Pak ta klapka takhle dopadá... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) uff, len tak btw, si si istý tým stabilným tachom? Ja som jazdil na 2 favoritoch a tam ukazoval tacho pekné bludy...na oboch menej ako skutočnosť...a to tak, že ukazoval 60 a týchlosť bola aspoň 80 km/h...
To jó....Proměřování...známá věc... oni i po cejchování někdy blbnou víc,než-li před ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) taky jsem se s tím setkal:wink: jasně že není bezporuchovej,ale je lepší,když jde údaj z obou budíků,než jen z jednoho.A otáčkoměr u fáva je opravdu na štýru...počítám že na jeden rozhozenej tachometr jsou asi tři otáčkoměry ve lži....
|
7.1.07, 17:05 |
|
patrik-hp
|
barton píše: patrik-hp píše: barton píše: Já mám teď u toho svýho potvoráka v podezření klapku 2stupně.Na rovince za 2 ohřátý-max otáčky 4,5 tisíce,bez kvaltu de přes 5 Zkoušel jsem ručně otvírat tu klapku a de krásně lehce-když jsem to oroštoval ,tak se otevřela max. tak o 1/4-motor byl bez zátěže,tak nevím,jestli by se měla otevřít víc.Může se tam podělat něco jinýho než ta membrána? Jestli to není zbytečně drahá sranda,tak bych to i vyměnil,ale nevím kolik za to budou chtít v mototechně. ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) No jde taky o to,jestli ti na příklad správně pracuje otáčkoměr. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ty se u Favoritů dost posejřujou....nějak se unavuje šváb uvnitř a časem to začne takhle blbnout a místo 6000 máš třeba těch 4500.A i počasí má na něj velikej vliv. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Už jsem jej taky párkrát měnil ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ...Směrodatné by spíš bylo kolik ti to na toho dvojáka šmakuje....tachometr kupodivu je stabilní.Ta klapka se ti ani tak moc neotevře.Potřebuje zátěž.Ta strhává vzduch.Nezatížený motor málo.Ale může to dělat i to... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) membrána je držák.Spíš se zasejřuje ten kanálek podtlaku.Je to takovej klikyhák,že se mu nedivim ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) .Né ale. Jde o to,jestli to taky neřídil někdo,pro koho 3000ot.už je mnoho ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .Pak ta klapka takhle dopadá... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Rychlost byla kolem 60-70km/h-což je slabota.Jednou jsem z jinýho fáva za stejných podmínek vyrazil 90km/h.Takže otáčkoměr asi neblbne-nevim no.Jinak ten kanálek-stačí sundat tu membránu a nahustit do něj trochu tlaku vzduchu?(De mi o to,abych ten bordel v něm jen někam nenahnal do kouta a neucpal to eště víc)
No i tak? ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Ale je lepší něčím ho prostříkat, namočit,nějakým rozpouštědlem jakým je benzín nebo něco takového.Nechat odmočit a profouknout a mělo by to být O.K. No cca těch 80 km/h max. je reál. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
7.1.07, 17:12 |
|
|