|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
kwiko
|
No, vidno ze si sikula Nastavit ine vole na ventiloch ako diagnosticky nastroj, dobry napad
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
15.8.09, 04:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Na vačku 280/280 potřebuješ vůli nejmíň 0,4 a pokud máš hliníkový tyčky tak na nich 0,45 vše na teplým motoru a ještě pokud jsi tuhle vačku dal na stříkačku tak je nutný upravit soft, jinak 280/280 je ještě pořád použitelná pro běžný ježdění, měl jsem ji a jediný co muselo být tak volnoběh na nějakjech cca 900-1000 a rozdělovač s regulací kde při 4000 ot byl předstih alespoň 50 stupňů, jakmile to tam nebylo tak to nejelo.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.8.09, 06:34 |
|
|
Jiri
|
ja jsem to nejdriv jen na oko povolil abych zkusil zda to neco udela a udelalo..tak pak sem to srovnal na 0.5 vsechno a zase se to trosku zhorsilo...uz tam ta vule je dost velka ale co se da delatna jinou vacku uz neni cas tak do timy bud sezeneme vacku z 50Kw bmm nebo nekde nechat upravit jednotku..otazka kde a za kolik...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
15.8.09, 09:10 |
|
|
Kristensen
|
Jednotku ti dneska přeladí kde kdo stačí aby měl na to program, ten já bohužel nemám, tak aby to relativně chodilo naladíš i bez výkonovej brzdy ale rozhodně to nebude uplně optimální.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.8.09, 16:44 |
|
|
|