Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16.11.24, 13:57

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Fabia - termostat - prosím o radu: 
Autor Zpráva

Příspěvek 
jj tiez sme mali 50kW MPi a kolisanie otaciek bolo bezne...vlasnte aj 50kW felda to robila....

ked uz sa to bude mooc trast tak kukni silentbloky, ale pri tak nizkom najazde musi byt setko ako nove

18.9.10, 16:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Díky za postřeh. Není to nijak extrémní, ale je to znát. Prostě pokud jsem měl předtím jiné auto, kde se ručička otáčkoměru ani nehla, tak je to znát a já jsem na tohle fakt pes, takže si to hlídám.

Jinak co se týká silentbloků, tak jsou zatím v pohodě, ale i tak jsem slyšel od mechanika, že nájezd je zavádějící fakt. Protože je pravda, že je to rok 2001 a prý se může u různých věcí stát, že jsou na výměnu, protože i pokud auto málo jezdí, tak se projevuje tzv. "únava materiálu", ale jinak doufám, že je snad vše v pohodě. Je slyšet spojkové ložisko, takže nechám udělat komplet spojku až začne prokluzovat, zatím to neřeším a trochu rosí chladič, takže až začne znatelně utíkat, tak ho asi nechám vyměnit. Mám slušnou slevu v AutoKelly, takže počítám za spojku cca 5-6.000,-Kč a za chladič do 2.000,-Kč, ale budu to řešit asi až z jara, teď šetřím :) . Jinak jsem maximálně spokojen! I když na poměrně havarijní stav komunikací v Praze byl nejlepší Favorit, kterého jsem měl před cca 6 lety. Dodnes na něj nedám dopustit i když se pořá něco s*alo :lol: , holt Favo je Favo!

Díky

David

19.9.10, 10:38
Mistr mechanik

Příspěvek 
jetě jsem si vpoměl že to nové čidlo se pokazilo tak že se probilo teplotu to ukázalo maximální a za studena nešlo nastartovat stačí ho jen odpojit v řídící jednotce se zobrazí 8O a fábka chytne miloš

19.9.10, 19:04

Příspěvek 
Ahoj Miloši,

díky za drahocenné info, když ti řeknu, že si s tím nevěděli rady ani ve dvou autorizácích, tak jestli je ověřený fakt to co říkáš, tak klobouk dolů!!! Až to budu měnit, určitě se ozvu, jak to dopadlo.

Jěště jednou díky

David

20.9.10, 11:10
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2