Díky za postřeh. Není to nijak extrémní, ale je to znát. Prostě pokud jsem měl předtím jiné auto, kde se ručička otáčkoměru ani nehla, tak je to znát a já jsem na tohle fakt pes, takže si to hlídám.
Jinak co se týká silentbloků, tak jsou zatím v pohodě, ale i tak jsem slyšel od mechanika, že nájezd je zavádějící fakt. Protože je pravda, že je to rok 2001 a prý se může u různých věcí stát, že jsou na výměnu, protože i pokud auto málo jezdí, tak se projevuje tzv. "únava materiálu", ale jinak doufám, že je snad vše v pohodě. Je slyšet spojkové ložisko, takže nechám udělat komplet spojku až začne prokluzovat, zatím to neřeším a trochu rosí chladič, takže až začne znatelně utíkat, tak ho asi nechám vyměnit. Mám slušnou slevu v AutoKelly, takže počítám za spojku cca 5-6.000,-Kč a za chladič do 2.000,-Kč, ale budu to řešit asi až z jara, teď šetřím
. Jinak jsem maximálně spokojen! I když na poměrně havarijní stav komunikací v Praze byl nejlepší Favorit, kterého jsem měl před cca 6 lety. Dodnes na něj nedám dopustit i když se pořá něco s*alo
, holt Favo je Favo!
Díky
David