|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
green83
|
 Porucha Felicia 1.3MPi
Zdravím Vás,
mám problém s mojou Feliciou a akosi sa nedarí identifikovať chybu. Motor sa na voľnobehu pri zošliapnutí pedálu dostane do otáčok, ale pri zaťažení stráca výkon. Do kopca vôbec neťahá, voda sa rýchlo zohreje. V servise mi už menili stredný diel výfuku, ale efekt takmer žiadny. Riadiaca jednotka ukázala, skrat na kostru na dvoch vstrekovacích ventiloch a poruchu snímača klepania.
Stretol sa už niekto s takýmto problémom, prípadne mi niekto vie poradiť, ktorým smerom by som sa mal uberať, nakoľko v servise mi vymenia asi všetko, len aby mali zarobené.
Ďakujem za každú užitočnú radu.
S pozdravom
Martin
|
| 3.8.10, 08:56 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
klapka musí bejt čistá pak se dá bádat dál
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 3.8.10, 09:17 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
Suhlas, ale by som aj dopovedal, ze moze byt K.O nejaky vstrekovac a jednotka otacky dorovnava pridanim paliva. Riesim podobny problem. Prave som vymenil vstrekovaciu listu, tak uvidim, dam vediet.. Chcelo by to aj reset RJ ale kablik zatial nieje 
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 3.8.10, 09:25 |
|
 |
|
green83
|
vstrekovacie lištu som menil po zime, nakoľko mi prasklo T-čko na rozvod vody a chladiacej kvapaliny, ktorá sa vyliala na celý motor a odrovnala túto lištu.
|
| 3.8.10, 10:16 |
|
 |
|
Plášek Ján
|
 Re: Porucha Felicia 1.3MPi
Ja mám to isté motor nemá ťah ani keď mu pridám na plné a začne trochu vynechávať.Poradte čo mám asi spraviť.Ďakujem.
|
| 26.11.12, 13:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|