Zdravím Vás,
mám problém s mojou Feliciou a akosi sa nedarí identifikovať chybu. Motor sa na voľnobehu pri zošliapnutí pedálu dostane do otáčok, ale pri zaťažení stráca výkon. Do kopca vôbec neťahá, voda sa rýchlo zohreje. V servise mi už menili stredný diel výfuku, ale efekt takmer žiadny. Riadiaca jednotka ukázala, skrat na kostru na dvoch vstrekovacích ventiloch a poruchu snímača klepania.
Stretol sa už niekto s takýmto problémom, prípadne mi niekto vie poradiť, ktorým smerom by som sa mal uberať, nakoľko v servise mi vymenia asi všetko, len aby mali zarobené.
Ďakujem za každú užitočnú radu.
S pozdravom
Martin
3.8.10, 07:56
Reklama
Reklama
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
klapka musí bejt čistá pak se dá bádat dál
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
3.8.10, 08:17
kwiko
Suhlas, ale by som aj dopovedal, ze moze byt K.O nejaky vstrekovac a jednotka otacky dorovnava pridanim paliva. Riesim podobny problem. Prave som vymenil vstrekovaciu listu, tak uvidim, dam vediet.. Chcelo by to aj reset RJ ale kablik zatial nieje
vstrekovacie lištu som menil po zime, nakoľko mi prasklo T-čko na rozvod vody a chladiacej kvapaliny, ktorá sa vyliala na celý motor a odrovnala túto lištu.
3.8.10, 09:16
Plášek Ján
Re: Porucha Felicia 1.3MPi
Ja mám to isté motor nemá ťah ani keď mu pridám na plné a začne trochu vynechávať.Poradte čo mám asi spraviť.Ďakujem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků