|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
LiMaK píše: ja to prave chapu a nejak nechapu tuhle reakci ??
si to jeste jednou po me precti:
" ale opravdu jen obarvena voda sazemi....je no problem.... dej ruku k vyfuku, nech si ji postrilet tim bordelem. pokud je to voda, tak se ti z ruky odpari a budes mit jen spinavou ruku od sazi. pokud je to oil, tak budes mit ruku spinavou a jeste jako bonus mastnou
"
snad jsem jasne psal, ze spinava voda je no problem a pak jsem jeste jako bonus dodal, jak rozpoznat cernou vodu(OK), od cerneho oleje(KO).... nemám slov sorry ale některé tvé příspěvky mi příjdou z cesty
|
16.9.08, 21:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
jj, presne toto riesim aj ja teraz spolu s naprd fungujucim syticom (moc to na sytic dymi)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.9.08, 08:12 |
|
|
Dawid130
|
ventYl píše: jj, presne toto riesim aj ja teraz spolu s naprd fungujucim syticom (moc to na sytic dymi)
No mě to dymí i bez sytiče, ale evím co už mám více přiškrtit. Mám skoro vše zavřene....a furt to jede jako dábel.
|
19.9.08, 14:44 |
|
|
ferrari
|
No, keď papá olej (a ako som niekde medzi riadkami vyčítal, že papá), tak bude stále dymiť...a keď je to vodítkami, tak hlavne po štarte...
Aj mne to "strieľa" z výfuku špinavú vodu, je to normálne...ale žeby až olej? A keby strieľalo olej, bolo by to na zadnom čele? prešo potom nie je špina z vody na zadnom čele? Podľa mňa ten olej šiel z niekade inokade...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
19.9.08, 15:48 |
|
|
Dawid130
|
Jak říkám černé kapky na čele nejsou a je to jen voda se sazemi. Hulí to po startu nejvíce. Jinak nic moc. Kdyby to bylo přes kruhy tak to dymí furt ne? A navíc nemám problémy se startováním, chytí na škrt a až se ohřeje jede supr. Olej ve vodě není ani voda v oleji čili pod hlavou je to OK. Svíčky nevim co a jak ale jsou nový cca 1000-1500 km. Víc ne.
A taky když to projedu cca 20 km a pak to stojí cca 2 hodiny a nastaruji tak to nehulí. (moc ne teda)
|
19.9.08, 22:11 |
|
|
|