Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 11:16

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 černé kapky 
Autor Zpráva

Příspěvek 
LiMaK píše:
ja to prave chapu a nejak nechapu tuhle reakci ??

si to jeste jednou po me precti:

"
ale opravdu jen obarvena voda sazemi....je no problem....
dej ruku k vyfuku, nech si ji postrilet tim bordelem. pokud je to voda, tak se ti z ruky odpari a budes mit jen spinavou ruku od sazi. pokud je to oil, tak budes mit ruku spinavou a jeste jako bonus mastnou

"

snad jsem jasne psal, ze spinava voda je no problem a pak jsem jeste jako bonus dodal, jak rozpoznat cernou vodu(OK), od cerneho oleje(KO)....
:lol: :lol: :lol: nemám slov :-) sorry ale některé tvé příspěvky mi příjdou z cesty

16.9.08, 21:09
Pspvek Reklama

Příspěvek 
jj, presne toto riesim aj ja teraz :) spolu s naprd fungujucim syticom (moc to na sytic dymi)

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

19.9.08, 08:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ventYl píše:
jj, presne toto riesim aj ja teraz :) spolu s naprd fungujucim syticom (moc to na sytic dymi)

No mě to dymí i bez sytiče, ale evím co už mám více přiškrtit. Mám skoro vše zavřene....a furt to jede jako dábel.

19.9.08, 14:44

Příspěvek 
No, keď papá olej (a ako som niekde medzi riadkami vyčítal, že papá), tak bude stále dymiť...a keď je to vodítkami, tak hlavne po štarte...
Aj mne to "strieľa" z výfuku špinavú vodu, je to normálne...ale žeby až olej? A keby strieľalo olej, bolo by to na zadnom čele? prešo potom nie je špina z vody na zadnom čele? Podľa mňa ten olej šiel z niekade inokade...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

19.9.08, 15:48

Příspěvek 
Jak říkám černé kapky na čele nejsou a je to jen voda se sazemi. Hulí to po startu nejvíce. Jinak nic moc. Kdyby to bylo přes kruhy tak to dymí furt ne? A navíc nemám problémy se startováním, chytí na škrt a až se ohřeje jede supr. Olej ve vodě není ani voda v oleji čili pod hlavou je to OK. Svíčky nevim co a jak ale jsou nový cca 1000-1500 km. Víc ne.
A taky když to projedu cca 20 km a pak to stojí cca 2 hodiny a nastaruji tak to nehulí. (moc ne teda)

19.9.08, 22:11
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2