Autor |
Zpráva |
BlackTom
Tydýt
|
NO PŘED 5TIS.JSEM MENIL TESNENI POD HLAVOU AMEL JSEM SUNDANY PAROHY A TESNENI BYLO OK,ALE NEDAVAL JSEM TAM JINE,JINAK JSEM SI VŠIML JAK JDE TENKA HADIČKA OD VIKA VENTILU DO ZADU KE VSTŘIKOVANI TAK JE NAPRASKNUTA ALE TO ASI TIM NEBUDE SKUSIM JI SKRATIT A ZNOVU NASADIT ANI NEVIM JAKOU TAM PLNI FUNKCI...
_________________ Favorit BlackLine
|
10.5.09, 07:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Ta tenká hadička napojená na víko ventilů, která vede dozadu pod vstřikování, to je jen na vyrovnání tlaku ve víku ventilu. Ta vůle v rozdělovači prý u BMM nevadí. Mě v servisu říkali, že to vadí hlavně u motorů s karbem. U BMM si to prý ŘJ vyšteluje sama.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.5.09, 07:57 |
|
|
BlackTom
Tydýt
|
hmm tak to teda nevim...skube to jak svi...
|
10.5.09, 08:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
zkus to okouřit a uvidíš kde to přisává
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.5.09, 08:12 |
|
|
werty
|
Falešný vzduch bude mít vliv na BMM ale určitě ne tak velký jako na karburátor, ale můžeš zkusit vzít cigaretu a objet přírubu vstřikovače atd. a uvidíš na co přijdeš. Jinak vůle u rozdělovače BMM je opravdu nicotná a prakticky nemá smysl se jí zabývat samozřejmě pokud je ještě tak nějak v normě.
|
10.5.09, 08:28 |
|
|
patrik-hp
|
Co hadice k posilovači,je těsná?koukni se...Jinak palec rozdělovače se lepí vteřinovým lepidlem,aby neměl vůli,lehce potři hřídelku a správně nasaď?!Jestli si nejsi jistý,zkontroluj polohu před lepením ...Má to totiž velkej vliv na chod BMM... Při výměně za nový se použije kladivo a sekáč...jemně samozřejmě...palec je jako sklo...Né aby utrpěl rozdělovač,kterej nestojí jako ten pouhopouhej jeden palec
|
10.5.09, 16:24 |
|
|
BlackTom
Tydýt
|
na tu hadici mrknu ale asi bude ok nejak nesiči a brzdy brzdi dobře,mysliš že by ta hadice tak rozkmitala ten motor??
|
10.5.09, 18:12 |
|
|
Jarda S.
|
já ho nelepil a všechno v pohodě
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.5.09, 18:14 |
|
|
michalkatka
|
Sadra17 píše: já ho nelepil a všechno v pohodě
na palci vnútri má byť taký pliešok, ktorý tlačí na osku a tým tam drží dostatočne...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
10.5.09, 20:21 |
|
|
BlackTom
Tydýt
|
takže rozdelovač ok,a hadice k posilovači ok....
|
11.5.09, 18:35 |
|
|
Jarda S.
|
těsnění je taky dobrý ?
|
11.5.09, 19:27 |
|
|
BlackTom
Tydýt
|
mysliš pod vyfukovim a sacim potrubim??na to jsem zapomel,ale mysliž že by to ten motor tak rozkmitalo??
|
11.5.09, 19:32 |
|
|
Jarda S.
|
to umí hodně rozkmitat motor
|
11.5.09, 19:33 |
|
|
BlackTom
Tydýt
|
ješte me napadlo nemuže to delat hlava motoru třeba že bi byla prohnuta nebo praskla?
|
14.5.09, 19:57 |
|
|
michalkatka
|
BlackTom píše: ješte me napadlo nemuže to delat hlava motoru třeba že bi byla prohnuta nebo praskla?
To je u Fava ojedinelé, tie znesú naozaj veľa...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
14.5.09, 21:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|